27 Şubat 2015, Cuma 11:42:59

HAVA İŞ'TEN 'BAZ İSTASYONU' AÇIKLAMASI

Hava İş Sendikası, THY Florya Habom Binası yanındaki baz istasyonunun insan sağlığı için tehlike arz etmediğini, bununla ilgili test ve ölçüm değerlerinin yapıldığını açıkladı.
  • Biriside radhasyonlu cay icse tam inanacam
  • Baz istasyonları ne kadar az olursa sizin zararınız o kadar fazla olacaktır.Telefon sinyal bulmak için yeni bir baz istasyonu ararken daha fazla güç harcayarak hem bataryanızdan yiyecek hem de fazla uğraş sarf edip sizin sağlığınızdan yiyecektir.7/24 internete bağlanıyor telefonla konuşuyoruz.Sinyal gücü düşük oldukça biz daha fazla zarar görüyoruz.
  • böyle boş beleş şeylerle uğraşmak yerine çalışma saatlerinin değiştirilmesiyle uğraşın
  • Benmi yanlis biliyorum yada haberim mi yok ? Hava is ne zaman habom calisanlarinin sendikasi olmus ?
  • Başına taş düşsün senin hava iş kıçın başın ayrı oynuyor gah mail çekersin teknikte tecrubesiz teknisyen çalıştırarak sabrımızı zorlamayın gah duyuru yaparsın baz istasyonunun zararı yok diye sarı sendika olduğun nasılda belli bir yerde dur be ya çalışanın yanında dur yada iş verenin yanında o zaman üyelerinde senin için bak nasıl çabalıyor ahhh hava iş ahhh :)
  • kısa bilgi, bu bir arz talep meselesidir; çok az da olsa baz istasyonlarının zararı vardır ama arkadaşın söylediği gibi cep telefonundan fazla değildir. kaldırılsın, zararlı deniliyorsa o zaman cep telefonunu kullanmayacaksın, başka türlü çalışmaz. bu istasyonlar mecburen olacaktır, o yüzden günde bir paket sigara içip, tv başından kalkmayacaksın, gözlerin sürekli bilgisayar ekranında, cep telefonu da kulağında olacak, yediğin içtiğin hormonlu, kullandığın araç gereç ev aletleri kanserojen olacak sonra da baz istasyonlarına takacaksın... ayrıca dalga boyları önemlidir ve yatay olarak yayılırlar, bina tepesinden aşağı zarar verme gibi bir şey söz konusu değildir, yatay olarak mesafeside en fazla 10 m. dir. yatay açısı da 100 derecedir. zararlı olduğu söylenen etkileri de yatay mesafedeki o belirtilen metredeki zararıdır. bir önlem olarak o aralıkta canlılar ikaz mahiyetinde bilgilendirilir.
  • Radyasyon yayıyor diye baz istasyonlarına her zaman tepki gösterilmiştir ama hiç kimsenin bilmediği bir şey var. Kullandığımız cep telefonları baz istasyonlarından daha fazla radyasyon yayıyor.
  • Hicbirsey zararli degildir bitti... Kanser olanlar vs fitratlarinda var

Hava İş Sendikası, THY Florya Habom Binası yanındaki baz istasyonunun insan sağlığı için tehlike arz etmediğini, bununla ilgili test ve ölçüm değerlerinin yapıldığını açıkladı.

Yapılan test sonucundaki değerleri duyuran Hava İş, 'THY Florya Habom binasında çalışan üyelerimiz korkmasınlar' dedi.

Hava İş'ten yapılan açıklamada:

Sendikamız, THY Florya Habom Binasında çalışan üyelerimizin sağlık ve güvenlikleri için gerekli araştırmaları yapmış bulunmaktadırlar. Çalışma alanları yanında kurulan ve elektromanyetik salınıma sebebiyet vermekte olan vericilerin, baz istasyonlarının insan sağlığına etkisi bilinmektedir. Bu nedenle sendikamız, THY Florya Habom yerleşkesinde bulunan baz istasyonu ile ilgili yapılan test ve ölçüm değerlerini yetkililerden talep etmiş ve gerekli değerlendirmeler yapılmıştır.

Aşağıdaki resmi raporlarda sizlerinde görebileceği gibi, THY Florya Habom yerleşkesindeki baz istasyonu, insan sağlığına tehlike arz etmemektedir, değerleri sınır değerlerinin oldukça altındadır. Bu nedenle çalışma koşullarına elverişlidir. Bu değerlendirmeler sendikamız tarafından belli aralıklarla takip edilmeye devam edilecektir.

Bilgilerinize, saygılarımızla

HAVA-İŞ YÖNETİM KURULU

HAVA İŞ'TEN 'BAZ İSTASYONU' AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Biriside ~ 9 yıl önce
Biriside radhasyonlu cay icse tam inanacam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iletişim ~ 9 yıl önce
Baz istasyonları ne kadar az olursa sizin zararınız o kadar fazla olacaktır.Telefon sinyal bulmak için yeni bir baz istasyonu ararken daha fazla güç harcayarak hem bataryanızdan yiyecek hem de fazla uğraş sarf edip sizin sağlığınızdan yiyecektir.7/24 internete bağlanıyor telefonla konuşuyoruz.Sinyal gücü düşük oldukça biz daha fazla zarar görüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş ~ 9 yıl önce
böyle boş beleş şeylerle uğraşmak yerine çalışma saatlerinin değiştirilmesiyle uğraşın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Benmi yanlis biliyorum yada haberim mi yok ? Hava is ne zaman habom calisanlarinin sendikasi olmus ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Başına taş düşsün senin hava iş kıçın başın ayrı oynuyor gah mail çekersin teknikte tecrubesiz teknisyen çalıştırarak sabrımızı zorlamayın gah duyuru yaparsın baz istasyonunun zararı yok diye sarı sendika olduğun nasılda belli bir yerde dur be ya çalışanın yanında dur yada iş verenin yanında o zaman üyelerinde senin için bak nasıl çabalıyor ahhh hava iş ahhh :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baz... ~ 9 yıl önce
kısa bilgi, bu bir arz talep meselesidir; çok az da olsa baz istasyonlarının zararı vardır ama arkadaşın söylediği gibi cep telefonundan fazla değildir. kaldırılsın, zararlı deniliyorsa o zaman cep telefonunu kullanmayacaksın, başka türlü çalışmaz. bu istasyonlar mecburen olacaktır, o yüzden günde bir paket sigara içip, tv başından kalkmayacaksın, gözlerin sürekli bilgisayar ekranında, cep telefonu da kulağında olacak, yediğin içtiğin hormonlu, kullandığın araç gereç ev aletleri kanserojen olacak sonra da baz istasyonlarına takacaksın... ayrıca dalga boyları önemlidir ve yatay olarak yayılırlar, bina tepesinden aşağı zarar verme gibi bir şey söz konusu değildir, yatay olarak mesafeside en fazla 10 m. dir. yatay açısı da 100 derecedir. zararlı olduğu söylenen etkileri de yatay mesafedeki o belirtilen metredeki zararıdır. bir önlem olarak o aralıkta canlılar ikaz mahiyetinde bilgilendirilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Unutmayın ~ 9 yıl önce
Radyasyon yayıyor diye baz istasyonlarına her zaman tepki gösterilmiştir ama hiç kimsenin bilmediği bir şey var. Kullandığımız cep telefonları baz istasyonlarından daha fazla radyasyon yayıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 9 yıl önce
Hicbirsey zararli degildir bitti... Kanser olanlar vs fitratlarinda var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000