28 Ocak 2016, Perşembe 10:44:55

Hava İş TİS teklifini açıkladı

Türk Hava Yolları ile Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri yapacak olan Hava İş Sendikası teklifine ilişkin tüm detayları açıkladı.
  • Bize yüzde on zam yapip 1.320 tgs de adam çalıştıran zihniyete bak askeri ucretli yle aramızda ne fark kaldı hep bana hep bana olmaz biraz da işçinin yüzünü güldüren
  • arkadasım siz ne bos beles isnsanlarsınız. adamlar hazırlamıs teklifi sunmus. burada. kabul etmezler yeaa diye viyaklayınca boyunuz mu uzuyor anlamıyorum. anladık dunyada oksijen tuketmek disinda baska bir vasfın yok bari sus oturda surece zarar verme. zam temettu istiyoruz denen yorum 3 kere kotulenmis. siz kimsiniz arkadasim? temettu zamani geldi beyler sirket senelerdir kardan kara kosuyor.
  • Kendilerini sendika başkanlığınca getirenlere basın üstünden salvolar sadece şov! 3 yılda şef ol sonra ATA'ma başkan! Sadece bizde olur! Çalışanlar Hakkında iş veren lehinde tanıklık eden başkandan ne bekliyorsunuz! İşten atılanlar için ne yaptınız! Tekniğe neden sahip çıkmadın madem güçlü idin,! Çelik işe pazar payı verdiniz! Aynı mantık ile THY'de memurlar memur-sen pilotlar kendi sendikasını kurar vs! Böl parçala idare et! Birlik bozuldu , Audi ye binmek , koruma ile dolaşmak ile ağa olunmuyor!
  • Gören de sanır Norveç burasi :)
  • zam istemiyoruz. şirket kendini sağlama alsın. bizimde burnumuzdan getirmesin inan bize yeter.
  • Arkadaşlar, pass biletlerinizi lütfen bayramlar, tatiller ve yoğunluğun yaşandığı tarihlerde kullanmayalım. Dolu uçaklara sizleri alamıyoruz, saatlerce havaalanında beklemek zorunda kalıyorsunuz gerçekten üzülüyoruz. Mutlaka uçakların durumuna bakarak seyahatinizi gerçekleştiriniz.. Tabi bu söylediklerim acil işi olanlar için değil.. Diğer bir husus, uçakta pencere kenarı boş yer yok, kurallar gereği bebekli yolcu pencere kenarında oturmak zorunda. Pass yolcudan rica ediyorsun, kabul etmiyorum diyip ortalığı ayağa kaldırıyor.. Gerçekten anlayamıyorum..
  • Yuzde 19 luk zam talepcedip sonra 3.5 ile anlastik diye aciklama yapmazlar ins
  • kabin kokpit herkese soruyorum,eğer anlaşma sağlanamazsa elimizde tek koz olan,yöneticilere darbe vurabilecek en büyük silahımız,dayanışmanın en büyük göstergesi grev hakkını kullanacak mıyız onu söyleyin?..Cevap hayır ise boşuna maddeler için de heveslenmeyin
  • Ha gayret başaracağız ve tüm herkes Mutlu olacak

Türk Hava Yolları ile Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri yapacak olan Hava İş Sendikası teklifine ilişkin tüm detayları açıkladı.

THY yönetimine sunacağı teklifi internet sitesi üzerinden duyuran sendika, personel için isteyeceği zam oranlarının yanı sıra izinler için talep ettiklerini de açıkladı.

Çalışma süreleri, mesailer, izinler, zam oranları, vardiya durumu ve yemek paydosu gibi tüm hususların ele alındığı toplam 61 sayfalık teklfini hazırlayarak açıklayan Hava İş, 107 maddeli teklifin böyle duyurdu.

Hava İş TİS teklifini açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Çalışan ~ 8 yıl önce
Bize yüzde on zam yapip 1.320 tgs de adam çalıştıran zihniyete bak askeri ucretli yle aramızda ne fark kaldı hep bana hep bana olmaz biraz da işçinin yüzünü güldüren

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 8 yıl önce
arkadasım siz ne bos beles isnsanlarsınız. adamlar hazırlamıs teklifi sunmus. burada. kabul etmezler yeaa diye viyaklayınca boyunuz mu uzuyor anlamıyorum. anladık dunyada oksijen tuketmek disinda baska bir vasfın yok bari sus oturda surece zarar verme. zam temettu istiyoruz denen yorum 3 kere kotulenmis. siz kimsiniz arkadasim? temettu zamani geldi beyler sirket senelerdir kardan kara kosuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şov ~ 8 yıl önce
Kendilerini sendika başkanlığınca getirenlere basın üstünden salvolar sadece şov! 3 yılda şef ol sonra ATA'ma başkan! Sadece bizde olur! Çalışanlar Hakkında iş veren lehinde tanıklık eden başkandan ne bekliyorsunuz! İşten atılanlar için ne yaptınız! Tekniğe neden sahip çıkmadın madem güçlü idin,! Çelik işe pazar payı verdiniz! Aynı mantık ile THY'de memurlar memur-sen pilotlar kendi sendikasını kurar vs! Böl parçala idare et! Birlik bozuldu , Audi ye binmek , koruma ile dolaşmak ile ağa olunmuyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 8 yıl önce
Gören de sanır Norveç burasi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin ~ 8 yıl önce
zam istemiyoruz. şirket kendini sağlama alsın. bizimde burnumuzdan getirmesin inan bize yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pass Yolcular ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar, pass biletlerinizi lütfen bayramlar, tatiller ve yoğunluğun yaşandığı tarihlerde kullanmayalım. Dolu uçaklara sizleri alamıyoruz, saatlerce havaalanında beklemek zorunda kalıyorsunuz gerçekten üzülüyoruz. Mutlaka uçakların durumuna bakarak seyahatinizi gerçekleştiriniz.. Tabi bu söylediklerim acil işi olanlar için değil.. Diğer bir husus, uçakta pencere kenarı boş yer yok, kurallar gereği bebekli yolcu pencere kenarında oturmak zorunda. Pass yolcudan rica ediyorsun, kabul etmiyorum diyip ortalığı ayağa kaldırıyor.. Gerçekten anlayamıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ekibi ~ 8 yıl önce
Yuzde 19 luk zam talepcedip sonra 3.5 ile anlastik diye aciklama yapmazlar ins

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk fo ~ 8 yıl önce
kabin kokpit herkese soruyorum,eğer anlaşma sağlanamazsa elimizde tek koz olan,yöneticilere darbe vurabilecek en büyük silahımız,dayanışmanın en büyük göstergesi grev hakkını kullanacak mıyız onu söyleyin?..Cevap hayır ise boşuna maddeler için de heveslenmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2013 ~ 8 yıl önce
Gecen sefer greve kabinle beraber ciktiginiz gibi bu sefer de cikarsiniz siz sayin kokpit uyeleri (!) gece 3te donulen yollari unutmadi kimse, o yuzden az otede kendi kapinizin onunde oynayin hade....
Hava iş ~ 8 yıl önce
Ha gayret başaracağız ve tüm herkes Mutlu olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000