17 Mayıs 2013, Cuma 16:41:26

HAVA İŞ SENDİKASI İMZA TEKLİFİNE NE DEDİ?

Hava İş Sendikası, THY'nin '22 Mayıs'ta sözleşmeyi imzalayalım' teklifine ne cevap verdi?
  • Neden kimse CCM Rev.3 den bahsetmiyor? Olay sadece 305 gibi algilanip bunu üzerine gidiliyor? Grevi geri cevirenler CCMin yaptirimlarini kabul edecekler mi?
  • Grev sadece 305için değil ozaman rev3neden çıktı uçaklara yüklendi evt hemen uygulamaya girmedi ama vaatlerle girmedi ccm i her dediğini yapıyormusunuz sanki dendi ama bu grev olmasaydı uygulayacaktım merak edip bir bakaaydınız rev3 e emin olun giderdiniz greve evet doğru söylüyorsunuz bunun değişmesi için greve gidilmeliydi belki de hayır ama sendika bu kararı aldı duyurusunu asıyorum dedi neden sesiniz çıkmadı hiç istifa edelim sendikadan demedik hiç birimiz bu karar alındı ve sendikan grev kararı aldıysa gitmek zorundasın çünkü gitmezsen hiç bir hakkın kalmaz yani sendikaya güvenmedim değil asıl konu şirket 305i attı yasal olmayan bir eylemden dolayı ve herkes korktu yasal olan grevden dolayı atılmaktan bence şirkette sendika da amacına ulaştı ya da ulaşıcak bu grevin sonunda bekleyip göreceğiz
  • ne kadar thy yalakası var şakşak cılar sizden bi cacık olmaz sizler satıcısınız avrupada 350 insan grev yapar milyonlarca insan mağdur olur ama herkes grev hakkını normal karşılar ve olması gerekenin olduğunu düşünür KİMSE ŞİKAYET ETMEZ bu bir bilinç meselesi beethoven ve miles davis dinlemekle bu işler olmaz siz güdülmeye mecbursunuz herkes bi grev yapsın o uçaklar bi dursun bakalım uçuş şartları daha iyi olurmu olmazmı ozaman konuşun bir koyun sürüsüde thy çatısı altında.. insanlara kızmamak gerekir akp %50 oy aldı bu insanlar koyun diyeeee
  • Sendika sabah mesaj "göndermiş uçuşa gideceğime gider müdürlük önünde halay çekerim" diye Kardeşim ben Türkiye ve dünyanın sayılı şirketlerinden THY de uçuyorum, iki yabancı dili iyi derecede konuşuyorum, 21 yüzyılda yaşıyorum beethoven ve miles davis dinliyorum. Halay ne allah aşkına, istersen ondan sonra da kaşık oynayalım. Sendika bu kafayla beni temsil edemez.
  • 305 VAKASI TABİKİ ÜZÜCÜ FAKAT O BİR GREV DEĞİL PROPAGANDAYDI RESMİ OLMAYAN Bİ HAREKETTİ VE BUNUN FARKINA VARILMASI GEREKİYORDU. FAKAT 16000 KİŞİ SADECE BU MADDEDEN DOLAYI SÖZLEŞMEYİ BEKLEYİP GREVE GİTMEK GİBİ BİR ZORUNLULUĞA SOKULAMAZ AYNI ŞEKİLDE BÖYLE BÜÝÜMEKTE VE MİLLİ SERVETİMİZ OLAN ŞİRKETİMİZDE. 305 KİŞİYİ AMATÖRCE GAZA GETİREN VE YAKAN BU SENDİKA SORUMLULUĞU ÜZERİNDEN ATMAK İÇİN 16000 KİŞİYİ VE KOSKOCA ŞİRKETİ ATEŞE SÜRÜKLEMEYE KALKMIŞTIR VE ÜYELERİNE HİÇ BİR ŞEKİLDE DANIŞMAMIŞTIR ÇÜNKÜ GREVE HAYIR ÇIKICAĞİNI ADI GİBİ BİLİYORLARDI. ŞİMDİ HİÇ UTANMADAN BEN KANDIRILDIM ÇALIŞAN GREVE ÇIKICAKTI DENMESİN HİÇ SORULMADI BİLE. BU GREVE KATİLIM OLMAMASI TAMAMEN SENDİKAYA BİR TEPKİDİR. OPERASYON ŞİRKETİN BEYAN ETTİĞİ GİBİ SORUNSUZ DEVAM ETMEKTEDİR. KATILIMCILAR ASIL ŞİRKETLERİNE VE EKMEKLERİNE SAHİP ÇIKSINLAR GEÇ OLMADAN.
  • Şakşakçıların yorumlardaki ton alaycılıktan kızgınlığa döndüğüne göre, karayel de lodosa dönüyor olabilir bence de:)))Kendin eminler kendiliğinden asabileşmiş!Sonu hayrola:)
  • Hala şakşakçılar yorum yazıyor 3 gündür hiç bir sorun yok uçuşlarda ne olur artık şuraya yok 1000 kişi oldu yok rüzgar lodosa döndü karayele döndü tarzı saçma yorumlar yazmayın. Ayçin sende git bükemediğin bileği öp bitsin bu iş.
  • ati git paşa,paşa imzala.Daha fazla rezil olma.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Tarih Spartacus'u yazar. Onu yenen komutanı değil. Bu greve katılmayanlar torunlarının önünde bile ezik duracaklar. Hele ki Türk ordusundan emekli ve riski sıfır pilotlar yok mu, ne yüzle uçuyorlar anlayamıyorum.

Hava İş Sendikası'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

" Değerli arkadaşlar... Kısa süre önce Airporthaber adlı web sitesinde yer alan THY yönetiminin sendikayı masaya çağırması ile ilgili sendikamıza ne yazılı ne de sözle resmi bir çağrısı ulaşmamıştır. Hava İş, resmi çağrı yapıldığı takdirde kurullarında konuyu değerlendirecek ve görüşünü açıklayacaktır"

©Airporthaber.com

HAVA İŞ SENDİKASI İMZA TEKLİFİNE NE DEDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

CCM ~ 11 yıl önce
Neden kimse CCM Rev.3 den bahsetmiyor? Olay sadece 305 gibi algilanip bunu üzerine gidiliyor? Grevi geri cevirenler CCMin yaptirimlarini kabul edecekler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 11 yıl önce
Grev sadece 305için değil ozaman rev3neden çıktı uçaklara yüklendi evt hemen uygulamaya girmedi ama vaatlerle girmedi ccm i her dediğini yapıyormusunuz sanki dendi ama bu grev olmasaydı uygulayacaktım merak edip bir bakaaydınız rev3 e emin olun giderdiniz greve evet doğru söylüyorsunuz bunun değişmesi için greve gidilmeliydi belki de hayır ama sendika bu kararı aldı duyurusunu asıyorum dedi neden sesiniz çıkmadı hiç istifa edelim sendikadan demedik hiç birimiz bu karar alındı ve sendikan grev kararı aldıysa gitmek zorundasın çünkü gitmezsen hiç bir hakkın kalmaz yani sendikaya güvenmedim değil asıl konu şirket 305i attı yasal olmayan bir eylemden dolayı ve herkes korktu yasal olan grevden dolayı atılmaktan bence şirkette sendika da amacına ulaştı ya da ulaşıcak bu grevin sonunda bekleyip göreceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
115R ~ 11 yıl önce
umarım "sen böyle dedin ee sende böyle demiştin" liseliler gibi karşılıklı atışmalarla bu iş uzayıp gitmez. işimizi şirketimizi gercekten seviyoruz zarar vermek ya da kırıcı olmak değil amaç. Amaç para hiç değil.Şirketimz zor durumda kalsa seve seve maaşımızın kesntisine razı oluruz. Amaç kazanılan parayı insani çalışma koşullarında değerlendirebilmek hepsi bu. Bizlerde TÜRKİYE CUMHURİYETİ"NİN EVLATLARIYIZ. Kısa zamanda tatlıya bağlanacağını umuyorum. Herkese iyi çalışmalar dilerim. Her nerede ne durumda iseniz.Saygılar..
burak ~ 11 yıl önce
ne kadar thy yalakası var şakşak cılar sizden bi cacık olmaz sizler satıcısınız avrupada 350 insan grev yapar milyonlarca insan mağdur olur ama herkes grev hakkını normal karşılar ve olması gerekenin olduğunu düşünür KİMSE ŞİKAYET ETMEZ bu bir bilinç meselesi beethoven ve miles davis dinlemekle bu işler olmaz siz güdülmeye mecbursunuz herkes bi grev yapsın o uçaklar bi dursun bakalım uçuş şartları daha iyi olurmu olmazmı ozaman konuşun bir koyun sürüsüde thy çatısı altında.. insanlara kızmamak gerekir akp %50 oy aldı bu insanlar koyun diyeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halay ne? ~ 11 yıl önce
Sendika sabah mesaj "göndermiş uçuşa gideceğime gider müdürlük önünde halay çekerim" diye Kardeşim ben Türkiye ve dünyanın sayılı şirketlerinden THY de uçuyorum, iki yabancı dili iyi derecede konuşuyorum, 21 yüzyılda yaşıyorum beethoven ve miles davis dinliyorum. Halay ne allah aşkına, istersen ondan sonra da kaşık oynayalım. Sendika bu kafayla beni temsil edemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halay kulturun ~ 11 yıl önce
Fransiz pilotumusun jerome mu ismin,seninle muhattab olan tgs,do&co monsieur mu diyor sana ucakta, hocam,baskan reis diyor ya iste muhattabin bu insanlar sayili sirkette de olsan sikinti yok sikinti var mi sen bu cumlelerle muhattab olmaya mahkmsun
KISA VE NET ~ 11 yıl önce
305 VAKASI TABİKİ ÜZÜCÜ FAKAT O BİR GREV DEĞİL PROPAGANDAYDI RESMİ OLMAYAN Bİ HAREKETTİ VE BUNUN FARKINA VARILMASI GEREKİYORDU. FAKAT 16000 KİŞİ SADECE BU MADDEDEN DOLAYI SÖZLEŞMEYİ BEKLEYİP GREVE GİTMEK GİBİ BİR ZORUNLULUĞA SOKULAMAZ AYNI ŞEKİLDE BÖYLE BÜÝÜMEKTE VE MİLLİ SERVETİMİZ OLAN ŞİRKETİMİZDE. 305 KİŞİYİ AMATÖRCE GAZA GETİREN VE YAKAN BU SENDİKA SORUMLULUĞU ÜZERİNDEN ATMAK İÇİN 16000 KİŞİYİ VE KOSKOCA ŞİRKETİ ATEŞE SÜRÜKLEMEYE KALKMIŞTIR VE ÜYELERİNE HİÇ BİR ŞEKİLDE DANIŞMAMIŞTIR ÇÜNKÜ GREVE HAYIR ÇIKICAĞİNI ADI GİBİ BİLİYORLARDI. ŞİMDİ HİÇ UTANMADAN BEN KANDIRILDIM ÇALIŞAN GREVE ÇIKICAKTI DENMESİN HİÇ SORULMADI BİLE. BU GREVE KATİLIM OLMAMASI TAMAMEN SENDİKAYA BİR TEPKİDİR. OPERASYON ŞİRKETİN BEYAN ETTİĞİ GİBİ SORUNSUZ DEVAM ETMEKTEDİR. KATILIMCILAR ASIL ŞİRKETLERİNE VE EKMEKLERİNE SAHİP ÇIKSINLAR GEÇ OLMADAN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şakşak kızdı ~ 11 yıl önce
Şakşakçıların yorumlardaki ton alaycılıktan kızgınlığa döndüğüne göre, karayel de lodosa dönüyor olabilir bence de:)))Kendin eminler kendiliğinden asabileşmiş!Sonu hayrola:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hala spekülasyon ~ 11 yıl önce
Hala şakşakçılar yorum yazıyor 3 gündür hiç bir sorun yok uçuşlarda ne olur artık şuraya yok 1000 kişi oldu yok rüzgar lodosa döndü karayele döndü tarzı saçma yorumlar yazmayın. Ayçin sende git bükemediğin bileği öp bitsin bu iş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atilay ağa ~ 11 yıl önce
ati git paşa,paşa imzala.Daha fazla rezil olma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kredi ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Spartacus ~ 11 yıl önce
Tarih Spartacus'u yazar. Onu yenen komutanı değil. Bu greve katılmayanlar torunlarının önünde bile ezik duracaklar. Hele ki Türk ordusundan emekli ve riski sıfır pilotlar yok mu, ne yüzle uçuyorlar anlayamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adam gibi madam ~ 11 yıl önce
İçlerinden bir bayana düştü Spartaküs olmak.Ne yapsın kadın,baktı etrafına gladyatör geçinenlerde tık yok...Amazon olarak duruma müdahil oldu.Helal olsun!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000