01 Nisan 2014, Salı 17:03:23

HAT BAKIM RESMEN TEKNİK A.Ş'YE BAĞLANDI

Türk Hava Yolları bünyesindeki Hat Bakım Başkanlığı, bugünden itibaren Teknik A.Ş bünyesine katıldı.
  • Sayın yorumcular işi alınacak ücrete kadar getirdiler. Ücret konuşulunca başda yönetici kadrolarına getirilmiş kişilerden başlamak lazım. Yıllardır alınan ücretde bir adalet kavramı vardı; şimdi yenı aldığı kişiyi proje yönetcis altında yada yöneticilikde alt kadro olarak bilinen müdürlük kadrosu verilerek, diyet borçlarını ödüyorlar. GENEL MÜDÜR VE YARDIMCILARI meclisde görev yapan bakanların üzerinde maaş almaları, Başkan düzeyindeki yöneticiler Miletvekili maaşları üzerinde maaş almaları yaptıkları işle orantılı olarak değerlendirmenizi kamu oyu bilgisine sunuyorum. Endüşük yönetici konumundaki md ve prj. Yöneticisinin kuruma yıllık maliyeti 240,000.00 YTL'dir. Bu gerçekler kamu oynunu bilmesi THY TEKNİK AŞ. Genel müdürü kurumda rant kavkalarının tarafı olduğunu ortaya koymakdadır.
  • SEVGİLİ ARKADAŞLAR BIRAKIN GEÇENİ GEÇMEYENİ ŞİMDİ 2. GURUP İŞ AKİTLERİ FESİHLERİ BAŞLADI .DAHA ÖNCE İŞLERİNE SON VERİLEN ARKADAŞLAR DAVALARI KAZANDILAR .BUNUN ÜZERİNE AVUKATLAR ŞİMDİ YENİ BİR YAZILI İBRANAME DÜZENLEMİŞLER ONU BOŞ OLARAK İMZALATOYORLAR ALMADIĞINIZ HAKLARINIZI ALMIŞ GİBİ YAZMIŞLAR .KESİNLİKLE BUNU İMZALAMAYIN RED EDİN HER HAKKINIZI VERSİNLER ONDAN SONRA O EVRAKI İMZALAYIN .BU OLAY YARIN SİZLERİN BAŞINADA GELECEK UYANIK OLUN VE TÜRKİYEDE UÇAK TEKNİSYENLİĞİ MESLEĞİ YOK.
  • Bazı habom da çalışan arkadaşlar hat bakımda çalışan abilerine bu şekilde laf söylemesi beni üzdü. Eski bir thy çalışanı olarak sizlere havacılık kültürünü verememiş olmanın üzüntüsünü yaşadım. Hatayı sizde değil kendinde aradım açıkcası. Bizler yılların deneyimi çok kısa sürede sizlere aktarırken sizler emege saygısızlık yapıyorsunuz. Herkes alınmasın lütfen sözüm sadece saygısızlık yapan arkadaşlara. Aranızda çok saygılı ve eğitimli kardeşlerimizde var tabiki fazlasıyla. Bu yorumları yazan kişiler yorumları gibi kendileride boş insanlardır ve hayatı boyunca oldukları yerde kalacaklardır.
  • Şu zeka fukarası korkma titre, , sizi adam yerine koyan mı var tarzı idyot gibi yorum yazanlar kedi ciğer olayına döndü yaptıklarınız. Bu kadar açık bir şekilde hasetinizi ortaya koymaniz çok ilginç sadece şunu söyleyebilirim sen aramızda dolaşıp abi abi diye birşeyler öğrenmeye çalışanlardan birisin ve senin yüzünden tüm arkadaşların bundan sonra kötü muamele görecek. Bundan sonra size iyi niyet yok dostça davranmak yok.bu nefret tohumlarını sen ektin meyvelerini de hep beraber yiyecek siniz malesef.c Çalışmaya devam et çok küçük ihtimal ama belki sende birgün uçuşa gidersin
  • Thy Teknik AŞ. Genel müdürlüğüne (CŞ) getirileceği ön plana cıkınca GENEL MÜDÜR PARALEL kıvraklığı ile kurumdan gönderilmesini sağladı. Çıkarı için herşeyi yapacak özellikler sahip ve kinciliği ile bilinmesi biz çalışanları tedirgin etmekdedir.
  • YAHU BU PAS BILET BU KADAR DEGERLIMI BE TUTTURMUSUNUZ BI PAS BILET GIDIYOR SIZI ADAM YERINE KOYANMI VAR
  • HAT BAKIM Thy Teknik Aş'ye devirinden sonra THY YÖNETİM KURULU bu kurumlarda çalışan KEMİK (FG)cilerle ilgili Başbakanın seçimden sora bu örgütün kurumlardan temizleneceği söylemini gündemine alacaklarmı? Belirgin bir şekilde kurumda görev yapan (FG)ciler temizlenecek mi? THY TRKNİK AŞ'de herkes tarafından bilinen (FG)cileri özelikle yönetici konumlara getiren Genel müdür görevden alınacak mı? Genel müdürün birçok usulsüzlükler çalışanların %95'nin bilmesi hatda THY camiasıda bunu bilmekdedir.
  • ÖS'de frekanslar karışmış. Ama kendisini çok yormasın, kimin ne olduğunu herkes iyi biliyor.
  • Teknik As ye gectigimiz icin avucunu ovan kesimi çok iyi biliyoruz.Burdada goruldugu uzere "sabahtan aksama yatarlarr" gibi insaniyet dışı varlıklar var.Gunduz vardiyalarında yemek molası yapamıyoruz çoğu zaman.Sen merak etme , senin çay molan , yemek molana dokunan olmaz.AMM çıktısı almak için 2 saat pc başında beklemene de dokunan olmaz.Eline item'i alıp saatlerce oyalanmana da dokunan olmaz!
  • Hakkında teknikte hobom catisi altina gelir bu sorunlarin hepsi çözülür :-)

Türk Hava Yolları bünyesindeki Hat Bakım Başkanlığı, bugünden itibaren Teknik A.Ş bünyesine katıldı.

Yaklaşık 700 kadar THY çalışanı bugünden Teknik A.Ş bünyesine geçti. Çalışanların bir çoğunun itirazına rağmen yeni sözleşmeyi imzalayanlar bugün resmen Teknik A.Ş çalışanı oldu.

Teknik A.Ş sözkonusu katılımı, “ THY AO’ya bağlı Hat Bakım Başkanlığı ve alt birimleri, 01.04.2014 tarihi itibariyle genel müdür (işletme) yardımcılığına bağlı olarak şirketimiz organizasyonuna dahil edilmiştir” ifadeleriyle çalışanlara duyuruldu.

Teknik A.Ş bünyesine katılmak istemeyen bazı çalışanlar geçtiğimiz günlerde hak kaybına uğrayacaklarını öne sürerek istifa etmişlerdi.

HAT BAKIM RESMEN TEKNİK A.Ş'YE BAĞLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

OG ~ 10 yıl önce
Sayın yorumcular işi alınacak ücrete kadar getirdiler. Ücret konuşulunca başda yönetici kadrolarına getirilmiş kişilerden başlamak lazım. Yıllardır alınan ücretde bir adalet kavramı vardı; şimdi yenı aldığı kişiyi proje yönetcis altında yada yöneticilikde alt kadro olarak bilinen müdürlük kadrosu verilerek, diyet borçlarını ödüyorlar. GENEL MÜDÜR VE YARDIMCILARI meclisde görev yapan bakanların üzerinde maaş almaları, Başkan düzeyindeki yöneticiler Miletvekili maaşları üzerinde maaş almaları yaptıkları işle orantılı olarak değerlendirmenizi kamu oyu bilgisine sunuyorum. Endüşük yönetici konumundaki md ve prj. Yöneticisinin kuruma yıllık maliyeti 240,000.00 YTL'dir. Bu gerçekler kamu oynunu bilmesi THY TEKNİK AŞ. Genel müdürü kurumda rant kavkalarının tarafı olduğunu ortaya koymakdadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EMAKTAR HAVACI ~ 10 yıl önce
SEVGİLİ ARKADAŞLAR BIRAKIN GEÇENİ GEÇMEYENİ ŞİMDİ 2. GURUP İŞ AKİTLERİ FESİHLERİ BAŞLADI .DAHA ÖNCE İŞLERİNE SON VERİLEN ARKADAŞLAR DAVALARI KAZANDILAR .BUNUN ÜZERİNE AVUKATLAR ŞİMDİ YENİ BİR YAZILI İBRANAME DÜZENLEMİŞLER ONU BOŞ OLARAK İMZALATOYORLAR ALMADIĞINIZ HAKLARINIZI ALMIŞ GİBİ YAZMIŞLAR .KESİNLİKLE BUNU İMZALAMAYIN RED EDİN HER HAKKINIZI VERSİNLER ONDAN SONRA O EVRAKI İMZALAYIN .BU OLAY YARIN SİZLERİN BAŞINADA GELECEK UYANIK OLUN VE TÜRKİYEDE UÇAK TEKNİSYENLİĞİ MESLEĞİ YOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habom ?? ~ 10 yıl önce
Bazı habom da çalışan arkadaşlar hat bakımda çalışan abilerine bu şekilde laf söylemesi beni üzdü. Eski bir thy çalışanı olarak sizlere havacılık kültürünü verememiş olmanın üzüntüsünü yaşadım. Hatayı sizde değil kendinde aradım açıkcası. Bizler yılların deneyimi çok kısa sürede sizlere aktarırken sizler emege saygısızlık yapıyorsunuz. Herkes alınmasın lütfen sözüm sadece saygısızlık yapan arkadaşlara. Aranızda çok saygılı ve eğitimli kardeşlerimizde var tabiki fazlasıyla. Bu yorumları yazan kişiler yorumları gibi kendileride boş insanlardır ve hayatı boyunca oldukları yerde kalacaklardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şu zeka fukarası korkma titre, , sizi adam yerine koyan mı var tarzı idyot gibi yorum yazanlar kedi ciğer olayına döndü yaptıklarınız. Bu kadar açık bir şekilde hasetinizi ortaya koymaniz çok ilginç sadece şunu söyleyebilirim sen aramızda dolaşıp abi abi diye birşeyler öğrenmeye çalışanlardan birisin ve senin yüzünden tüm arkadaşların bundan sonra kötü muamele görecek. Bundan sonra size iyi niyet yok dostça davranmak yok.bu nefret tohumlarını sen ektin meyvelerini de hep beraber yiyecek siniz malesef.c Çalışmaya devam et çok küçük ihtimal ama belki sende birgün uçuşa gidersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LS ~ 10 yıl önce
Thy Teknik AŞ. Genel müdürlüğüne (CŞ) getirileceği ön plana cıkınca GENEL MÜDÜR PARALEL kıvraklığı ile kurumdan gönderilmesini sağladı. Çıkarı için herşeyi yapacak özellikler sahip ve kinciliği ile bilinmesi biz çalışanları tedirgin etmekdedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PAS ~ 10 yıl önce
YAHU BU PAS BILET BU KADAR DEGERLIMI BE TUTTURMUSUNUZ BI PAS BILET GIDIYOR SIZI ADAM YERINE KOYANMI VAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AS ~ 10 yıl önce
HAT BAKIM Thy Teknik Aş'ye devirinden sonra THY YÖNETİM KURULU bu kurumlarda çalışan KEMİK (FG)cilerle ilgili Başbakanın seçimden sora bu örgütün kurumlardan temizleneceği söylemini gündemine alacaklarmı? Belirgin bir şekilde kurumda görev yapan (FG)ciler temizlenecek mi? THY TRKNİK AŞ'de herkes tarafından bilinen (FG)cileri özelikle yönetici konumlara getiren Genel müdür görevden alınacak mı? Genel müdürün birçok usulsüzlükler çalışanların %95'nin bilmesi hatda THY camiasıda bunu bilmekdedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 10 yıl önce
ÖS'de frekanslar karışmış. Ama kendisini çok yormasın, kimin ne olduğunu herkes iyi biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hat Bakım ~ 10 yıl önce
Teknik As ye gectigimiz icin avucunu ovan kesimi çok iyi biliyoruz.Burdada goruldugu uzere "sabahtan aksama yatarlarr" gibi insaniyet dışı varlıklar var.Gunduz vardiyalarında yemek molası yapamıyoruz çoğu zaman.Sen merak etme , senin çay molan , yemek molana dokunan olmaz.AMM çıktısı almak için 2 saat pc başında beklemene de dokunan olmaz.Eline item'i alıp saatlerce oyalanmana da dokunan olmaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ak ~ 10 yıl önce
sizlerin yerine biz çalışırız. begenmıyorsan zor gelıyorsa calısma.. ya da daha rahat bır bolume gec..hem ucusum olsun hem parayı gotureyım hem de boş boş gezeyım haa.yok oyle yagma.en cok kaymagı sen yıyorsan en cok da sen calısacaksın.seve seve.habom geliyor korkma titre..
Teknik ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar biraz seviyeli olsak. Birbirine böyle çamur atan bir camia hiçkimseden saygı görmez.
ak mı kara mı ~ 10 yıl önce
neden isminin başına ak koyanlar seviyeyi düşürürler... ? senin yerine biz çalışırız diyen arkdaş buyursun gelsin hat bakımın adam ihtiyacı var. hani yeterlilikleri saglamıyorsa burda atıp tutmasın... hat bakımda çalışmayan habomcular boş konuşmayın gelen arkadaşlarınızdan ögrenin hat nedir ne degildir.....
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hakkında teknikte hobom catisi altina gelir bu sorunlarin hepsi çözülür :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000