20 Ekim 2017, Cuma 15:21:29

Hasta yolcuya Bakan müdahalesi

Türk Hava Yolları'nın Ankara-İstanbul seferini yapan yolcu uçağında rahatsızlanan oyuncu Seren Fosforoğlu'na ilk müdahaleyi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan yaptı.
  • Erkek olmadığı için verilmiş sadakası varmış. Yoksa kıvranır dururdu
  • Sayın Bakanım Allah’tan siz varmışsınız o uçakta. Zira uçakta hastalanmak moda oldu. Bir tansiyon için bir psikolojik sorun için koskoca milli servetlerimiz zarara uğruyor. Bqzo
  • hollanda ya da böyle müdahele edip tedavi etmişti:)
  • doktor olan bir bakan rahatsilan hastaya mufehalde bulunmuştur..bu güzel ve yerinde bir davraniştir.nornal bir davraniştir..başka ne gibi bir duşunce olabilir..ki..
  • Mudahaleyi ece temelkuran yapsa tebrik yorumları patlardı. Bakan hanım olunca ilgi yok. Show diyen embesil de henüz haberi okumadı sanırım.
  • Güzel bir haber, edilen Hipokrat yemini bunu gerektirir, yalnız şunu anlayamıyorum, böyle bir durumda insan neden fotoğraf çeker? Hadi çektin , neden basına servis eder? Kimse kusura bakmasın ama böyle olunca ben işin altında reklamdan başka bişey aramıyorum, planlı olmasa bile durumdan istifade etmek gibi bir durum ortaya çıkıyor. Bunu habere konu kişilerden ziyade etrafındaki şakşakçı takımı özellikle yapıyor.

Türk Hava Yolları'nın Ankara-İstanbul seferini yapan yolcu uçağında rahatsızlanan oyuncu Seren Fosforoğlu'na ilk müdahaleyi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan yaptı.

Edinilen bilgiye göre; Uçağın havalanmasından bir süre sonra oyuncu Seren Fosforoğlu henüz bilinmeyen bir nedenle rahatsızlandı. Forforoğlu'na ilk müdahaleyi aynı zamanda doktor da olan Bakan Fatma Betül Kaya müdahale etti. Bakan'ın müdahalesi ile kendine gelen Forforoğlu, Bakan Kaya'ya teşekkür etti. 

Seren Fosforoğlu instagram hesabından da Bakan Kaya'ya teşekkür etti.

 

 

Hasta yolcuya Bakan müdahalesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Hasta yolcu ~ 6 yıl önce
Erkek olmadığı için verilmiş sadakası varmış. Yoksa kıvranır dururdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 6 yıl önce
yazıklar olsun irticacı kafana.
Yolcu ~ 6 yıl önce
Sayın Bakanım Allah’tan siz varmışsınız o uçakta. Zira uçakta hastalanmak moda oldu. Bir tansiyon için bir psikolojik sorun için koskoca milli servetlerimiz zarara uğruyor. Bqzo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hollanda ~ 6 yıl önce
hollanda ya da böyle müdahele edip tedavi etmişti:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HaY_LaZ ~ 6 yıl önce
Nasılda unutmamışsın senin ülkene yapılan mudahaleleri ppp)))
camarothy ~ 6 yıl önce
doktor olan bir bakan rahatsilan hastaya mufehalde bulunmuştur..bu güzel ve yerinde bir davraniştir.nornal bir davraniştir..başka ne gibi bir duşunce olabilir..ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhi ~ 6 yıl önce
Mudahaleyi ece temelkuran yapsa tebrik yorumları patlardı. Bakan hanım olunca ilgi yok. Show diyen embesil de henüz haberi okumadı sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir® ~ 6 yıl önce
Güzel bir haber, edilen Hipokrat yemini bunu gerektirir, yalnız şunu anlayamıyorum, böyle bir durumda insan neden fotoğraf çeker? Hadi çektin , neden basına servis eder? Kimse kusura bakmasın ama böyle olunca ben işin altında reklamdan başka bişey aramıyorum, planlı olmasa bile durumdan istifade etmek gibi bir durum ortaya çıkıyor. Bunu habere konu kişilerden ziyade etrafındaki şakşakçı takımı özellikle yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mümkün ~ 6 yıl önce
Yolculardan birinin çekip, internete yüklemesi de pek ala mümkün. Çok sık rastlanan bir durum değil çünkü. Aynı düşüncede olmadığınız insanlara neden hep ön yargı ile yaklaşıyorsunuz? Ayrıca bakan iftiraya uğrayınca linç etmek için birleşenler, gerçek ortaya çıkınca neden sessizliğe bürünüyor? Dürüstlük bu değil.
Ruhi ~ 6 yıl önce
Resmi bakan mi çekti. O müdahale ediyor. Yüzü bile görünmemiş. Nedir bir türlü öküzün altındaki buzağıyı bulamadınız gitti.
Insanlari sevmeyebilirsiniz ama yaptığı olumlu seyleri de olumsuz gibi göstermeyin... ~ 6 yıl önce
Sonuçta bir Bakan müdahale ediyor herhangibir yolcu da resmi çekebiliyor. Zaten ufacık bir olayda dahi insanımız yardım edeceği yerde resim yada video çekmiyor mu? Karşıdaki kişi de bakan olunca çok normal. Uçakta herhangibir doktor da müdahale ettiği zamanda airport haberde çok kez haber yapıldığını görmüşsünüzdür. Yani haber yapılması da normal.
Ruhi ~ 6 yıl önce
Hirs ve kin i geçmiş. Otekinden NEFRET e dönmüş. Oysa sıradan insanlar bu hale kendini düşürmemeli. Her hizmete her iyi harekete kulp takıp ufacık şeyleri kıyas ederek kötülemek kötü bir hastalık. Laik demokratik ülkemizde hür secim iradesi ile iktidarlar seçilir.
Misafir® ~ 6 yıl önce
Türkiye pita sonuçlarına göre okuduğunu anlamada 80 ülke içerisinde 71. sırada imiş, test ettik doğruymuş, Bir dahaki sefere de matematik soracağım, gene aynı kitleden yorum bekliyorum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000