31 Ekim 2015, Cumartesi 11:42:36

Hasta yolcular THY uçağında unutuldu!

THY’­nin 7 Eki­m günü İs­tan­bu­l’­dan 19.30’da kal­kan Stutt­gart se­fe­rin­de 2 hasta yolcunun uçakta unutulduğu iddia edildi.
  • THY TECRUBELI ALIMININ SONUCLARINI ACIKLA ARTIK!!!!!!
  • Su olayda bile Kaptanlara saldiran cikmis, aferin kabine:))
  • Böyle bir durum mümkün değil. En az 6 kisinin boyle bir durumu farketmemis olmasi imkansiz. Hadi ekip farketmedi diyelim: iceri temizlik giriyor. Butun koltuk ceplerine kadar heryeri temizliyorlar. Onlarda mi gormedi? Haberin dogrusunu yapin!
  • Uçağın duvarlarını dısardan farkedılecek kadar yumruklayabılıyorlardı cıglıklar atabılıyorlardı madem neden ekıbe seslenmedıler bızı burdamı bırakacaksınız hayırdır nereye dıye?? Bide kızılhaç neden bu yolcuları guclukle tahliye etmiş onu anlamadım? Acıp kapıyı gırselermıs ıcerı gucluge gerek yokmuş bence.Tünel falan kazmaya kalktılar zahar guclukle tahlıye ettiklerine göre... ;)
  • Ben THY yöneticisi olsam, yalan haber yaptığı için www.airporthaber.com hakkında ticari prestijimizi zedelediği için tazminat davası açardım.
  • KOKSKOCA BIR YALANNNNNN
  • He he tabi ne saçma bi haberdir bu tamamen karalamaya yönelik hemde uçağın duvarlarını yumruklayarak seslerini duyurmuşlar ne yumrukmuş be ablam Cüneyt ARKIN mübarek
  • Bilmeden hemen konuşur ve insan karalamada da bir no dur! Bence bunu yazanlar hiç uçağa ayak bastımı açaba? Belki de THY bin rakipleri bunu yazanlar bunlar?
  • Demek ki bir de THYTROL var.Sözcüye b....... Attıklarından belli.
  • kalite yerin yedi kat altinda

THY’­nin 7 Eki­m günü İs­tan­bu­l’­dan 19.30’da kal­kan Stutt­gart se­fe­rin­de 2 hasta yolcunun uçakta unutulduğu iddia edildi.

Tra­fik ka­za­sın­da ya­ra­lan bir has­ta ile kal­ça­sı kı­rı­lan Ner­mi­ye Ba­şak (80), THY uçağıyla Al­man­ya­’ya gi­di­yor­du. Uçak 20.45’te Stutt­gar­t’­a in­di. Yol­cu­lar ve uçuş eki­bi uça­ğı terk et­ti. An­cak iki has­ta uçağın içinde unu­tul­du.

Saatlergeç­tik­çe 2 has­ta da acı­dan çığ­lık at­ma­ya ve uça­ğın du­va­rı­nı yum­ruk­la­ma­ya baş­la­dı. Sözcü'de yer alan habere göre; Ba­şa­k’­ın kı­zı Se­vim Ünal, du­ru­mu po­li­se bil­dir­di. Uça­ğa gön­de­ri­len Kı­zıl­haç eki­bi has­ta­la­rı güç­lük­le tah­li­ye ede­bil­di. Ge­ce ya­rı­sı hastaneye götürülebilen Başak’ın kalp kri­zi ge­çir­di­ği ve ak­ci­ğer­le­rin­de ödem oluş­tu­ğu be­lir­lendi. 

Ali Gülen / Sözcü



 

Hasta yolcular THY uçağında unutuldu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

pgs ~ 8 yıl önce
THY TECRUBELI ALIMININ SONUCLARINI ACIKLA ARTIK!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 8 yıl önce
Su olayda bile Kaptanlara saldiran cikmis, aferin kabine:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asuman ~ 8 yıl önce
Böyle bir durum mümkün değil. En az 6 kisinin boyle bir durumu farketmemis olmasi imkansiz. Hadi ekip farketmedi diyelim: iceri temizlik giriyor. Butun koltuk ceplerine kadar heryeri temizliyorlar. Onlarda mi gormedi? Haberin dogrusunu yapin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gokhan gur ~ 8 yıl önce
Eger ucagın hemen seferı yoksa temızlık gırmez yatısı varsa da gırmez kıvırmayın bnce suclu tek ekıp !!!!
Crew ~ 8 yıl önce
Uçağın duvarlarını dısardan farkedılecek kadar yumruklayabılıyorlardı cıglıklar atabılıyorlardı madem neden ekıbe seslenmedıler bızı burdamı bırakacaksınız hayırdır nereye dıye?? Bide kızılhaç neden bu yolcuları guclukle tahliye etmiş onu anlamadım? Acıp kapıyı gırselermıs ıcerı gucluge gerek yokmuş bence.Tünel falan kazmaya kalktılar zahar guclukle tahlıye ettiklerine göre... ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAZMİNAT ~ 8 yıl önce
Ben THY yöneticisi olsam, yalan haber yaptığı için www.airporthaber.com hakkında ticari prestijimizi zedelediği için tazminat davası açardım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YALANN ~ 8 yıl önce
KOKSKOCA BIR YALANNNNNN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
07 ~ 8 yıl önce
He he tabi ne saçma bi haberdir bu tamamen karalamaya yönelik hemde uçağın duvarlarını yumruklayarak seslerini duyurmuşlar ne yumrukmuş be ablam Cüneyt ARKIN mübarek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizim millet ~ 8 yıl önce
Bilmeden hemen konuşur ve insan karalamada da bir no dur! Bence bunu yazanlar hiç uçağa ayak bastımı açaba? Belki de THY bin rakipleri bunu yazanlar bunlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 8 yıl önce
Demek ki bir de THYTROL var.Sözcüye b....... Attıklarından belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 8 yıl önce
kalite yerin yedi kat altinda

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000