18 Temmuz 2011, Pazartesi 12:00:58

"HARİÇ ŞERHİ KOYMAZSANIZ OLACAĞI BU"

AirportHaber başyazarı Sefa İnan, bu hafta kalemini paralı kurslara ve THY'ye yöneltti...
  • Sn. Sefa İnan, 1 ay önce THY Teknik ile İŞKUR tarafından gerçekleştirilen nevşehirdeki sınav tam bir saçmalık! şehir dışından sınava katılmama rağmen ve bir umutla sınav sonucunu beklememle gelen haber tarafından yıkıldım!. sınav iptal olmuştu... Sebep: Mülakata yeterli düzeyde adam toplayamamışlar!!! yazık yazık yazık...bu insanların duygularını sömürenler emeklerini hiçe sayanlar sizlere sesleniyorum!!! Bir gün gelecek tecrübesiz eli takım tutmayan ve torpille alım yaptığınız kişiler yüzünden ağır hatalarla karşı karşıya kalacaksınız!!! UMARIM..
Haftaya damgasını vuran, adeta taşları yerinden oynatan THY'deki rozet olayını ve paralı kursların süslü projelerini ele alan Sefa İnan, adeta yerden yere vurdu.
 
THY'nin 'konu farklı yerlere çekiliyor' açıklamasını tatminkar bulmayan İnan, 'Atatürk ve bayrak rozeti hariç şerhi koymadığınız müddetçe tüm rozetler yönetmeliğiniz gereği yasaktır' dedi.
 
İki ayrı konuyu köşesinde değerlendiren Sefa İnan, pilot okullarından teknisyen kurslarına kadar 'iş garantili' duyurusuyla nam salan kurslara adeta öfke kustu.

Köşesini iki farklı konuya ayıran İnan'ın birbirinden ilginç tespitleri için resme tıklayınız...



 
"HARİÇ ŞERHİ KOYMAZSANIZ OLACAĞI BU"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Sn. Sefa İnan, 1 ay önce THY Teknik ile İŞKUR tarafından gerçekleştirilen nevşehirdeki sınav tam bir saçmalık! şehir dışından sınava katılmama rağmen ve bir umutla sınav sonucunu beklememle gelen haber tarafından yıkıldım!. sınav iptal olmuştu... Sebep: Mülakata yeterli düzeyde adam toplayamamışlar!!! yazık yazık yazık...bu insanların duygularını sömürenler emeklerini hiçe sayanlar sizlere sesleniyorum!!! Bir gün gelecek tecrübesiz eli takım tutmayan ve torpille alım yaptığınız kişiler yüzünden ağır hatalarla karşı karşıya kalacaksınız!!! UMARIM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000