24 Mayıs 2012, Perşembe 11:39:22

HANGİ UÇAKLARI KAPSAYACAK?

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve Onur Air 5 yıl süreli Komponent Destek Anlaşması imzaladı.
  • onur technic kendine bile yetemiyor mu da rakiple anlaşma imzalıyor? merak ettim doğrusu altında yatan gerçek sebebi..
  • SAYIN MEHMET YILMAZ DÜN BİR YAZI YOLLAMIŞ EDEFLE KARŞILADIK DOĞRUSU HC YAKIŞMAYAN BİR ÜSLUP SORMAK LAZIM DÜN SEN NERDE İDİN SEN BIRAKIB GİTTİĞİNDE BİZ BURADA İDİDK BUGÜNE KADAR BU PERSONELLE SEN BURALARA GELDİN THY Yİ TERK ETTİN PARA İÇİN AMA BİZ BURADA İDİK ŞİMDİ ÖZÜR DİLİYORSUN ESEFLE KARŞILADIM EVET ELBETTE BALKONDA ÇAY İÇECEĞİZ AMA SEN NERDE İÇECEKSİN BİLEMEM BU BİRAZ TEMEL FIKRASINI ANIMSATTI DOĞRUYA ODA TİPİK KARADENİZLİ HOŞ BİR ÇOĞUMUZ ÖYLE ONLARIN AFFINA SIĞINIYORUM YÖNETİCİ İTİCİ DEĞİL TAVSİYECİ VE TEŞVİKCİDİR HOCAM ARABA YAPMIYORUZ VE İNGİLİZCE ÇELIŞMIYOR BİZ ÇALIŞIYORUZ SEN BU KADAR UÇAĞI O İNGİLİCE İLE YAPMADIN UNUTMA İNSAN NANKÖR OLMAMALI EY HAT SANA YAKIŞMIYOR BU TAVIR BU EDA SEN PEYGAMBER İNMIŞ BİRİSİN UNUTMA ÇALIŞANIN HAKKINI ALNININ TERİ KURUMADAN VERİN DİYOR ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖNDERİLEN RESUL SEN ONDAN DAHAMI YÜCESİN
  • orda beklemiyo burda beklemiyo ! nerde beklicek bu parçalar a.
  • guzel bir harekete benziyor. Mantiken tum havayollarinin teknik konularda birbirine yardimci olmasi gerek. Rekabet sahada olmali, evde degil. Herkes ayni ulke icinde calisiyor hepimiz ayni gemideyiz. Tek problem THY'nin yiyicileri ve torpillileri :)) arpalanmak icin oraya gidenler once sektore sonra ulkeye buyuk zarara sebep oluyorlar.

THY Teknik A.Ş ve Onur Air filosundaki 22 A320 tipi uçağı kapsayan 5 yıllık “Komponent Destek Anlaşması” bugün Türk Hava Yolları Teknik Hangar’da, THY Teknik Genel Müdürü İsmail Demir ve Onur Air Genel Müdürü Cankut Bagana’nın katılımıyla imzalandı.

Toplantıda yapılan açıklamada Onur Air’in, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’de bulunan komponent stoklarına erişebileceği, söz konusu uçaklarda mühendislik ve lojistik desteği de THY Teknik A.Ş tarafından sağlanacağı öğrenildi.

İmza töreninde konuşan THY Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir, yurtiçi ve yurtdışındaki havayolu şirketlerine sağladıkları desteği artık Onur Air için de sağlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, “Yeni iştirakler kurmak ve yeni tesisler işaret etmenin yanısıra bu tür anlaşmalarla bakım kabiliyetlerimizi arttırmak ve hizmet çeşitliliğimizi geliştirmenin de gayreti içerisindeyiz. Ayrıca havacılık sektörünün en önemli isimlerinden Cankut Bagana ile birlikte çalışmakta aynı şekilde beni mutlu edecektir” diye konuştu.

Onur Air Genel Müdürü Cankut Bagana ise toplantıda yaptığı konuşmada, “Global şirketler arasında rekabet etmek için bu tür paylaşımlar her iki şirket için de çok önemlidir. Mesela bizi 2004 yılında 6 gün kapatarak incelemişlerdi. Yurtdışında birilerinin ayağına basmıştık. İşte bu tür anlaşmalarla daha çok ayaklara basmayı ama sağlam durmayı hedefliyoruz. Sonuçta burada birbirimiz arasında yaşanan her alışveriş yurtdışına gitmeyen bir dolar demek. Onur Air ihtiyacı olan parçayı THY’nin hangarlarında bekletmeyecek. THY’de Onur Air’in hangarlarında bu parçaları bekletmeyecek. Ayrıca bu anlaşmanın ilerleyen zamanlarda büyümesi sektöre güç ve dinamizm katacaktır. Keşke daha fazla şirketimiz böyle güzel anlaşmalarla rekabetçiliği arttırsa, Türk Sivil Havacılığı bakım açısından hızlanmaya devam etse” diye konuştu.

Törenin ardından İsmail Demir, Cankut Bagana’ya porselen tabak armağan ederken, Bagana Demir’e maket uçak verdi.

İsmail Demir’in “Uçaklarım arasında bir tek Onur Air yoktu. Artık Onur Air de var” demesinin ardından Bagana “Madem en son bizi aldınız. En baş köşeye koyarsınız diye düşünüyorum” demesinin ardından gülüşmeler yaşandı.

HANGİ UÇAKLARI KAPSAYACAK?

Yorumlar

ilginç... ~ 12 yıl önce
onur technic kendine bile yetemiyor mu da rakiple anlaşma imzalıyor? merak ettim doğrusu altında yatan gerçek sebebi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DÜN NERDE İDİN ~ 12 yıl önce
SAYIN MEHMET YILMAZ DÜN BİR YAZI YOLLAMIŞ EDEFLE KARŞILADIK DOĞRUSU HC YAKIŞMAYAN BİR ÜSLUP SORMAK LAZIM DÜN SEN NERDE İDİN SEN BIRAKIB GİTTİĞİNDE BİZ BURADA İDİDK BUGÜNE KADAR BU PERSONELLE SEN BURALARA GELDİN THY Yİ TERK ETTİN PARA İÇİN AMA BİZ BURADA İDİK ŞİMDİ ÖZÜR DİLİYORSUN ESEFLE KARŞILADIM EVET ELBETTE BALKONDA ÇAY İÇECEĞİZ AMA SEN NERDE İÇECEKSİN BİLEMEM BU BİRAZ TEMEL FIKRASINI ANIMSATTI DOĞRUYA ODA TİPİK KARADENİZLİ HOŞ BİR ÇOĞUMUZ ÖYLE ONLARIN AFFINA SIĞINIYORUM YÖNETİCİ İTİCİ DEĞİL TAVSİYECİ VE TEŞVİKCİDİR HOCAM ARABA YAPMIYORUZ VE İNGİLİZCE ÇELIŞMIYOR BİZ ÇALIŞIYORUZ SEN BU KADAR UÇAĞI O İNGİLİCE İLE YAPMADIN UNUTMA İNSAN NANKÖR OLMAMALI EY HAT SANA YAKIŞMIYOR BU TAVIR BU EDA SEN PEYGAMBER İNMIŞ BİRİSİN UNUTMA ÇALIŞANIN HAKKINI ALNININ TERİ KURUMADAN VERİN DİYOR ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖNDERİLEN RESUL SEN ONDAN DAHAMI YÜCESİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bekleme ~ 12 yıl önce
orda beklemiyo burda beklemiyo ! nerde beklicek bu parçalar a.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
guzel ~ 12 yıl önce
guzel bir harekete benziyor. Mantiken tum havayollarinin teknik konularda birbirine yardimci olmasi gerek. Rekabet sahada olmali, evde degil. Herkes ayni ulke icinde calisiyor hepimiz ayni gemideyiz. Tek problem THY'nin yiyicileri ve torpillileri :)) arpalanmak icin oraya gidenler once sektore sonra ulkeye buyuk zarara sebep oluyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000