15 Haziran 2011, Çarşamba 09:52:11

HANGİ ŞİRKETLE EL SIKIŞTI?

Uzun süre THY Genel Müdürlüğü yaptıktan sonra 2003 yılında Ak Parti’nin iktidara gelişiyle emekli olmak zorunda kalan Yusuf Bolayırlı’nın son durağı Oti Holding oldu.
  • THY bu efsane isimden çok şey öğrenebilirdi. Belki de dünya markası olabilirdi. Şimdi ne oldu ? Takunya dünyasının lideri. Arabistanda bir numarayız.
  • Hangi efsane? D bakımı yapılmış 9adet DC-9 uçağinı 15 Milyon dolara satarak KELEPİR SATIŞ lar konusunda efsaneleşti herhalde...
  • Efsane geri döndü. İnşallah THY de sizden birşeyler öğrenir. Bıraktığınız THY arap dünyasının havayolu olarak kaldı ne yazık ki.
  • ne adam gibi adami ya? ne katmis bu sirkete bu aam? bu adamin zamaninda sirket arka bahce haline gelmis. hepiniz amcasini yegenini sokmussunuz bu sirkete. ortalik kokuyor resmen. kac ucak almis, kac hat acmis, kime tanitmis duryurmus sirketi? kac tane turk insani binebiliyordu thy'ye. ucaklar namussuz istasyonsefelrinin eline birakiliyordu, kontrol yok, hesap yok. o seflerde ucagi otobus gibi pazaliyordu, hatta bombos gonderiyordu ihanet icin.... basaridan bahsemeyi n bana...
  • Yolunuz acik olsun size her sey layik, THY görev alan ve görevinden ayrildiktan sonra hep sevgiyle anilan bir yöneticidir allah yolunuz acik etsin.
  • Ne mutlu ki Bize Sizin Döneminizde çalıştık...
  • yusuf bey gibi havacılık sektöründe duayen olmuş uçakçılığın tabanından gelip thy gibi bir şirkette genel müdür olmuş sevdiğimiz bir ağbeyimizin özel bir hava yolu şirketinin kurucuları olarak bulunması havacılık adına kazançtır.yolun açık olsun sevgili genel müdürümüz başarılar..
  • Bu şirket sayın Bolayırlı gibi hala sevgi ve saygıyla anılan bir genel müdür görmedi. Hala tulum giyip teknisyenlerin arasına gelmesiyle anılıyor teknikte mesela. Çok güzel birşey bu arkasından hala bu şekilde konuşuluyor olması bir insanın.. El
  • SAYIN YUSUF BEYE öncelikle başarılar dilerim.Hangi şirkete geçerse bilinki O şirket keara geçiriyor ayrıcalıkla çalışan personeli çalışma şevki veriyor SANKİ GENEL MÜDÜR DEĞİL TAM İŞÇİ BABASI HERZAMAN SANA DUACIYIM YOLUNUZ AÇIK OLSUN SENDEN ÖĞRENECEĞİMİZ DAHA ÇOK ŞEY OLACAK KİŞİLİĞİNİZE İŞ BAŞARILIĞINIZA DENECEK SÖZ BULAMIYORUM. ..NA...ZE..
  • Tabanından başlayıp zirvesinde taçlandırılarak geçen dolu dolu yıllar sonrası edinilen bilgi beceri yı kim paylaşarak işini geliştirmek istemez.önünde hürmetle eğilinecek bir duayen lütfen saygı duyun ...belki yarın ihtiyacınız olur çünkü onda daha satacak çok malzeme vardır.Bilginize.
Türkiye’de çok az kişiye nasip olacak THY Genel Müdürlüğü gibi bir makama kadar yükselen Yusuf Bolayırlı, 2003 yılında ayrıldığı THY’den sonra sektörde değişik deneyimlerle tutunmaya çalıştı. Önce Varan Holding ile havayolu şirketi kurma deneyimi yaşayan Yusuf Bolayırlı bu hedefine ulaşamadı. Çeşitli olumsuzluklar nedeniyle havayolu şirketi kuramayan Yusuf Bolayırlı, Yavuz Çizmeci ile yola devam kararı aldı.

Yavuz Çizmeci’nin MRO şirketi olan MY Teknik’te danışman olarak çalışan Yusuf Bolayırlı yaklaşık altı ay once buradaki görevinden de ayrılmak zorunda kaldı. İsmi birçok şirketle anılan Yusuf Bolayırlı bu kez soluğu Antalya Merkezli Oti Holding’de aldı. Oti Holding’in havacılık danışmanı olan Yusuf Bolayırlı yine sektörden tanıdığımız Alper Eliçin ile bu görevini sürdürecek.

Oti Holding’in turizm faaliyetleri arasında otel işletmeciliği, tur operatörlüğü ve bilet acenteliği bulunuyor. Antalya’da Odeon isimli bir Tur operatörü bulunan şirketin Rusya’da da Coral isimli bir tur şirketi bulunuyor.

Airporthaber’in edindiği bilgilere göre Yusuf Bolayırlı bu şirketin havacılık danışmanlığını yürütürken Rusya’dan Türkiye’ye charter seferler yapacak bir oluşumu organize edecek. Rusya’da şirketin Airbus 321 tipi 3 uçağı bulunuyor. Ayrıca 2 uçağın daha alınması için görüşmeler sürdürülüyor.

Emekli olduktan sonra sektörden kopamayan Yusuf Bolayırlı çalışmalarını sessiz sedasız yürütüyor.

Airporthaber.Özel
HANGİ ŞİRKETLE EL SIKIŞTI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 13 yıl önce
THY bu efsane isimden çok şey öğrenebilirdi. Belki de dünya markası olabilirdi. Şimdi ne oldu ? Takunya dünyasının lideri. Arabistanda bir numarayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hangi efsane? D bakımı yapılmış 9adet DC-9 uçağinı 15 Milyon dolara satarak KELEPİR SATIŞ lar konusunda efsaneleşti herhalde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Efsane geri döndü. İnşallah THY de sizden birşeyler öğrenir. Bıraktığınız THY arap dünyasının havayolu olarak kaldı ne yazık ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne adam gibi adami ya? ne katmis bu sirkete bu aam? bu adamin zamaninda sirket arka bahce haline gelmis. hepiniz amcasini yegenini sokmussunuz bu sirkete. ortalik kokuyor resmen. kac ucak almis, kac hat acmis, kime tanitmis duryurmus sirketi? kac tane turk insani binebiliyordu thy'ye. ucaklar namussuz istasyonsefelrinin eline birakiliyordu, kontrol yok, hesap yok. o seflerde ucagi otobus gibi pazaliyordu, hatta bombos gonderiyordu ihanet icin.... basaridan bahsemeyi n bana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yolunuz acik olsun size her sey layik, THY görev alan ve görevinden ayrildiktan sonra hep sevgiyle anilan bir yöneticidir allah yolunuz acik etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne mutlu ki Bize Sizin Döneminizde çalıştık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yusuf bey gibi havacılık sektöründe duayen olmuş uçakçılığın tabanından gelip thy gibi bir şirkette genel müdür olmuş sevdiğimiz bir ağbeyimizin özel bir hava yolu şirketinin kurucuları olarak bulunması havacılık adına kazançtır.yolun açık olsun sevgili genel müdürümüz başarılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu şirket sayın Bolayırlı gibi hala sevgi ve saygıyla anılan bir genel müdür görmedi. Hala tulum giyip teknisyenlerin arasına gelmesiyle anılıyor teknikte mesela. Çok güzel birşey bu arkasından hala bu şekilde konuşuluyor olması bir insanın.. El

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SAYIN YUSUF BEYE öncelikle başarılar dilerim.Hangi şirkete geçerse bilinki O şirket keara geçiriyor ayrıcalıkla çalışan personeli çalışma şevki veriyor SANKİ GENEL MÜDÜR DEĞİL TAM İŞÇİ BABASI HERZAMAN SANA DUACIYIM YOLUNUZ AÇIK OLSUN SENDEN ÖĞRENECEĞİMİZ DAHA ÇOK ŞEY OLACAK KİŞİLİĞİNİZE İŞ BAŞARILIĞINIZA DENECEK SÖZ BULAMIYORUM. ..NA...ZE..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tabanından başlayıp zirvesinde taçlandırılarak geçen dolu dolu yıllar sonrası edinilen bilgi beceri yı kim paylaşarak işini geliştirmek istemez.önünde hürmetle eğilinecek bir duayen lütfen saygı duyun ...belki yarın ihtiyacınız olur çünkü onda daha satacak çok malzeme vardır.Bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000