03 Ocak 2012, Salı 13:30:50

HAMDİ TOPÇU'YA 'UÇUŞLAR BAŞLASIN' ZİYARETİ...

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Uşak Platformu üyeleri ile birlikte Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’yu ziyaret etti...
  • torpil için gelmediler yani öyle mi????
  • biz de sana tis i bir an önce başlat ve bitir ziyaretine geleceğiz...
  • 15 yolcu ile kapanır uçak
  • istanbul-kadıköy uçuşları da başlasın istiyoruz bu trafik çilesi bitsin:))
  • hamdi bey manisa uçuşlarını da başlatın artık dünyaca ünlü mesir macunumuzla ziyaretinize geleceğiz...
  • 2009 da bütün bunlari dile getirip, cözüm sunuldugunda umursamayanlar, bugün arada bir THY nin kapisini asindiriyorlar. Tekrar baslasa bile, Zafer havaalani bitinceye kadar sürer. Köklü cözüme hayir diyenler, bugün bedelini Usaklilara ödetiyorlar.
Ziyarette THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Uşak heyetine seferlerin yeniden başlatılması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kasım ayında iptal edilen İstanbul-Uşak uçak seferlerinin yeniden başlatılması amacıyla gerçekleştirilen ziyarette THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, seferlerin en kısa sürede yeniden başlatılacağı müjdesini verdi. Vali Özdemir Çakacak başkanlığındaki Uşak Platformu üyeleri kentin ticari potansiyelinin arttırmasında uçak seferlerinin büyük önem taşıdığını dile getirdiler. Heyette; Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, UGİAD Başkanı Abdullah Acar ,Uşak Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hasan Yıldırım, Uşak Ticaret Borsası Başkanı Yıldıray Aydoğan, Uşak Deri Sanayicileri Derneği Başkanı Akif Küplemez ve Aşigo Tur Şirketi sahibi Kazım Battal ile İşadamı Hazim Sesli de yer aldı.
 
Uçak seferlerinin yeniden başlamasının Uşak ekonomisine olumlu katkı sağlayacağını belirten Vali Özdemir Çakacak şunları söyledi; “Ulaşım imkanlarının günümüz ekonomik hayatında çok önemli bir yeri var. Uçak seferleri ulaşım konusunda sanayiciye zaman kazandıran en önemli unsurdur. Uçak seferlerinin yeniden başlaması Uşak’ın her açıdan gelişimine olumlu katkılar sağlayacak. Seferlerin yeniden başlaması için gerekli düzenlemelerin ve çalışmaların yapılmasını istiyoruz” dedi.
 
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Uşak’ın göz ardı edilemeyecek bir ticari ve sosyal potansiyeli bulunduğunu belirtti. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ayrıca Uşak’ın gelişme potansiyelini de dikkate aldıklarını ifade ederek uçak seferlerinin tekrar başlaması için gerekli çalışmaları başlatacaklarını ve seferlerin en kısa sürede yeniden başlayacağını bildirdi.
HAMDİ TOPÇU'YA 'UÇUŞLAR BAŞLASIN' ZİYARETİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
torpil için gelmediler yani öyle mi????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
biz de sana tis i bir an önce başlat ve bitir ziyaretine geleceğiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
15 yolcu ile kapanır uçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
istanbul-kadıköy uçuşları da başlasın istiyoruz bu trafik çilesi bitsin:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hamdi bey manisa uçuşlarını da başlatın artık dünyaca ünlü mesir macunumuzla ziyaretinize geleceğiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
2009 da bütün bunlari dile getirip, cözüm sunuldugunda umursamayanlar, bugün arada bir THY nin kapisini asindiriyorlar. Tekrar baslasa bile, Zafer havaalani bitinceye kadar sürer. Köklü cözüme hayir diyenler, bugün bedelini Usaklilara ödetiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000