22 Ağustos 2011, Pazartesi 12:17:19

HAMDİ TOPÇU'DAN JET YALANLAMA...

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu bugün, bazı yayın organlarında kendisi ile ilgili çıkan haberleri twitter üzerinden yalanladı.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Yine bedava bilet vermemişlerdir ondan böyle negatif yazılar yazıyor gazeteci takımı zaten gazetecilik mesleği tr de yerin dibindedir her zamanki gibi yalan haber çıkara dayalı haber ne veriyorsun veya bak vermez isen yazarım olayı ..
  • meyve veren ağaç taşlanır! noldu size bedava bilet mi vermediler..
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu bazı basın yayın organlarında kendisi ile ilgili 'otelde yer bulamadı' haberlerine ilişkin twitter üzerinden açıklama yaptı.

Haberde Marmaris’te Koza Grup’a ait Angel’s Peninsula Otel'de yer bulamadığı belirtilen Topçu'nun oteli alkolsüz olduğu için tercih ettiği de ifade ediliyor.

Sözkonusu otelin alkolsüz olduğu ve muhafazar işadamlarının tercih ettiği belirtilen haberde 'Hamdi Topçu bile yer bulamadı' ifadeleri yer alıyor.

İşte Hamdi Topçu'nun haberi Twitter üzerinden yalanlaması:



HAMDİ TOPÇU'DAN JET YALANLAMA...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yine bedava bilet vermemişlerdir ondan böyle negatif yazılar yazıyor gazeteci takımı zaten gazetecilik mesleği tr de yerin dibindedir her zamanki gibi yalan haber çıkara dayalı haber ne veriyorsun veya bak vermez isen yazarım olayı ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
meyve veren ağaç taşlanır! noldu size bedava bilet mi vermediler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000