17 Aralık 2009, Perşembe 16:28:25

HAMDİ TOPÇU'DAN İSTİFA YORUMU

Türk Hava Yolları, Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin’in sürpriz istifasıyla sarsıldı. İstifaya Başkanvekili Hamdi Topçu’nun ilk yorumu ne oldu?
  • Tanıdığım Kadarıyla Candan Karlıtekin Çok Yakın Zamanda Köşke Çıkar ve Siyasete Atılır. Demedi Demeyin. Kesinlikle Tahminim Doğrudur.
  • Bademler aşağıdaki yazıya kızmış galiba. İşte anlayamadığınız nokta tam burada. Şirketlere genel müdür olmak için her konuda çok tecrübeli ve özellikle modern altını çiziyorum çağdaş tekrar ediyorum çağdaş bir yapıya ve bilgiye ayrıca donanıma sahip olmak gerekir. Arap beyni taktik ve bilgileri ile bu işler olmaz. Olmadığını da gördünüz. Kesilen deveye acırım valla.
  • Kaç kişi gelecekte çalışacağı sektör ile ilgili detay bilgileri annesinin karnında aldı acaba??? Üst düzey yöneticilik yapmak için sektör dinamiklerini öğrenmek uzun zaman almaz. Sana uzun geliyorsa o ayrı!!!! Gerisi ortak finansal ve idarisel yönetim bilgisi konusuna girer.
  • Havacılıkla ilgin olmazsa böyle dünyadan birhaber yaşarsınız. Oralara gelirken düşünecektiniz. Torpil yapanlar utansın.
  • Kiralık uçakların arasında finansal kiralama ve operasyonel kiralama diye finansal uygulamalar vardır. Bunların ne anlama geldiğini önce anlayın sonra da yorum yapın kahve kültürlü ekonomistler.
  • o dediğin uçaklar kiralık arkadaşım.thy'nin filosundaki hangi uçaklar kendi malıymış aç bak bakalım.
  • hızmette esas sureklılıktır. haydı yolun acık,bahtın sen olsun Hamdı Baskan, 12000 personelın yanında-arkanda.Allah mahcup etmesın..
  • THY YÖNETİMİNE ! PERSONEL ALIMLARINDA , MEMLEKET ,MEZHEP AYRIMI SİZİN BELİRLEDİĞİNİZ BİR KRİTERMİ YOKSA İNSAN KAYNAKLARINDAN SORUMLU KİŞİLER BU UYGULAMAYI KAFASINA GÖREMİ YAPIYOR SİZ GEÇENLERDE AİRPORTTV,DE AÇIKLAMA YAPMIŞTINIZ BEN YABANCI PİLOT BİLE ÇALIŞTIRIYORUM AMA BU İNANDIRICI GELMEDİ ÇÜNKÜ ONLAR LİSANSLI PİLOT EL ÜSTÜNDE TUTULUR YANI VAR.VE İHTİYACINIZ OLDUĞU İÇİN O YÜZDEN ALIYORSUNUZ HAKSIZMIYIM LÜTFEN DÜRÜST OLUN BU KONUDA VE GEREKLİ TALİMATLARI İNSAN KAYNAKLARINDAN SORUMLU KİŞİLERE BİLDİRİNİZ .TEŞEKKÜR EDERİM.
  • thy nin tek sahibi hamdi topçu yönetim kurulu başkanı olur artık... o zaman gelen gideni aratır....çalışanın vay haline....
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Türk Hava Yolları, akşam üzeri gelen istifa haberiyle şok yaşadı. 1 Ocak itibariyle 7 yıla yakın süredir devam eden THY macerasını sonlandıracak olan Candan Karlıtekin’in istifası, birçok çevre tarafından sürpriz olarak nitelendirildi. İstifanın sebebinin ne olduğu henüz netlik kazanmazken telefonla ulaştığımız THY Yönetim Kurulu Başkanvekili Hamdi Topçu, “ Yönetimsel hiçbir sorun yoktu” açıklamasını yaptı.

HAMDİ TOPÇU'DAN İSTİFA YORUMU

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 14 yıl önce
Tanıdığım Kadarıyla Candan Karlıtekin Çok Yakın Zamanda Köşke Çıkar ve Siyasete Atılır. Demedi Demeyin. Kesinlikle Tahminim Doğrudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bademler aşağıdaki yazıya kızmış galiba. İşte anlayamadığınız nokta tam burada. Şirketlere genel müdür olmak için her konuda çok tecrübeli ve özellikle modern altını çiziyorum çağdaş tekrar ediyorum çağdaş bir yapıya ve bilgiye ayrıca donanıma sahip olmak gerekir. Arap beyni taktik ve bilgileri ile bu işler olmaz. Olmadığını da gördünüz. Kesilen deveye acırım valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kaç kişi gelecekte çalışacağı sektör ile ilgili detay bilgileri annesinin karnında aldı acaba??? Üst düzey yöneticilik yapmak için sektör dinamiklerini öğrenmek uzun zaman almaz. Sana uzun geliyorsa o ayrı!!!! Gerisi ortak finansal ve idarisel yönetim bilgisi konusuna girer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havacılıkla ilgin olmazsa böyle dünyadan birhaber yaşarsınız. Oralara gelirken düşünecektiniz. Torpil yapanlar utansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kiralık uçakların arasında finansal kiralama ve operasyonel kiralama diye finansal uygulamalar vardır. Bunların ne anlama geldiğini önce anlayın sonra da yorum yapın kahve kültürlü ekonomistler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o dediğin uçaklar kiralık arkadaşım.thy'nin filosundaki hangi uçaklar kendi malıymış aç bak bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hızmette esas sureklılıktır. haydı yolun acık,bahtın sen olsun Hamdı Baskan, 12000 personelın yanında-arkanda.Allah mahcup etmesın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY YÖNETİMİNE ! PERSONEL ALIMLARINDA , MEMLEKET ,MEZHEP AYRIMI SİZİN BELİRLEDİĞİNİZ BİR KRİTERMİ YOKSA İNSAN KAYNAKLARINDAN SORUMLU KİŞİLER BU UYGULAMAYI KAFASINA GÖREMİ YAPIYOR SİZ GEÇENLERDE AİRPORTTV,DE AÇIKLAMA YAPMIŞTINIZ BEN YABANCI PİLOT BİLE ÇALIŞTIRIYORUM AMA BU İNANDIRICI GELMEDİ ÇÜNKÜ ONLAR LİSANSLI PİLOT EL ÜSTÜNDE TUTULUR YANI VAR.VE İHTİYACINIZ OLDUĞU İÇİN O YÜZDEN ALIYORSUNUZ HAKSIZMIYIM LÜTFEN DÜRÜST OLUN BU KONUDA VE GEREKLİ TALİMATLARI İNSAN KAYNAKLARINDAN SORUMLU KİŞİLERE BİLDİRİNİZ .TEŞEKKÜR EDERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy nin tek sahibi hamdi topçu yönetim kurulu başkanı olur artık... o zaman gelen gideni aratır....çalışanın vay haline....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000