15 Mayıs 2013, Çarşamba 14:04:04

HAMDİ TOPÇU’DAN FLAŞ AÇIKLAMA…

Türk Hava Yolları’nda bu gece yarısı başlayan ancak şu ana kadar beklenen etkiyi gösteremeyen greve ilişkin Hamdi Topçu’dan heyecan yaratan açıklama geldi.
  • Sayın Başkanım önce thy teknik taşeron itemsan v.b şirketleri ortadan kaldırıp şöyle TGS Gibi kaliteli şirket Adı altında toplarsanız seviniriz çünkü itemsanın verdiği adi kıyafetler bile yolcunun dikkatini çekiyor yırtık ve soluk çalışanına değer verilmiyor.Saygılar.
  • arkadaşlar sendikasız çalışmayı ne zannediyorsunuz acaba şu yaptığınız grev kırıcılığıyla geleceğinize ipotek koydurduğunuzu anlayacaksınız ama iş işden geçmiş olacak unutmayın hak verilmez alınır
  • hamdi bey sendikayla 305 hariç tüm şartları kabul ediyor...sendika 305 dayatıyor..sendikada haklı tabi; kendi yüzünden attırdı milleti...sendikanın geliri 305 kişiye her ay 2500 vermeye yetiyor giderlerden tasarruf etsin her ay 2500 versin atılanlara...9000 üyesi var.aylık verdiğiniz paraları siz biliyorsunuz ...hesaplayın ....
  • Size ve THY yönetiminin hiçbir kadrosuna inanmıyorum, güvenmiyorum ! Biz paraya satmadık onurumuzu,gururumuzu... Siz dahil kimsenin de kölesi değiliz ! Bizi satın alamayacaksınız !
  • Çadır madır yok. Millet ağaç altında takılıyor. Sendikanın çadır alacak parası yok mu acaba?
  • ŞİRKETİMİZ BİZE NE VERECEK MERAKLA BEKLİYORUM, BOŞUNA KORKMUŞUZ GREVDE NE OLACAK, BİZE BİR ŞEY OLUR MU DİYE. HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLDU. UÇAMAYIZ SANIYORDUK. HEM UÇTUM, HEM SENDİKANIN TACİZİNE UĞRAMADIM, SAÇIMI ÇEKEN OLMADI, TÜKÜREN OLMADI, KİMLİĞİMİ İSTEYEN OLMADI, HEM UÇUŞ ÇOK GÜZEL GEÇTİ, HEM DE ŞİRKETİMDEN BİR GÜZELLİK BEKLİYORUM. OHHHHH BE, DAHA NE İSTERİM.
  • BENDE SANA ŞEVKAT GÖSTERMEK İSTERDİM AMA GÜCÜM YETMEZ...
  • havayollarında operasyonun iki önemli ayağı uçucular, kabin kokpit olarak birbirine düşürüldü; şimdilerde kabin a.ş. konuşuluyor, part time, kadrolu, sözleşmeli; kokpit zaten her şartta bu işlere girmezler, onların derdi başka, asker,sivil,yabancı,az para,çok para vs, yer personeli de var, eski ve deneyimli personeller bu süreçte tasfiye edildiler, kalanların sesi çıkmaz; tgs var elbette, ayrı bir kuruluş, satış,trafik,opr onlarda, hiç şansları yok zaten, çalışacaklar ve ağlamayacaklar, teknik, işte durumu, önce teknik olarak ayrıldı, hat bakım, habom, tec olarak parçalandı, itemsan var bir de; kalanlar kapsam dışı, yurt dışı, taşra,genel müdürlük,kargo,eğitim zaten ayrı düşünüldüğünde, ben bu yönetimi tebrik ederim, 10 yılda bu kadar yapılır, sonrasını da göreceğiz. "müneccim olmaya gerek yok, görmemek için özürlü olmak lazım" ki burada hem özürlü arkadaşlarımızı hem de yine de bu direnişe katılan arkadaşları da tenzih ederim. bu şirket kimseye kalmaz, hayat da öyle, saygılarımla.
  • Teknik gözünde epey düşük galiba. Açın nedir yazsan nasihat verirdik sana. En ucuz maaşı yapmışsın. Tekniğin Beyin ve bilgisinin ritminin onda biri olabilir misin acaba. Tahdillerini bir araştırma bakalım. Ezikligin aşikar...
  • HAMDİ BEY ' E HELAL OLSUN, İŞTE BUDUR, DEDİĞİNİ YAPAR PERSONELİ ONLARI YÜZ ÜSTÜ BIRAKMADI CANLA BAŞLA GÖREVİNE DEVAM ETTİ PERSONELE DE HELAL OLSUN, NE THY, NE YOLCU NE DE ÇALIŞAN BU DURUMDA KİMSE MAĞDUR OLMUŞ DEĞİL OLMASI GEREKEN DE BUYDU BENCE , EEEEEE, BU TÜR DAVRANIŞTA BULUNAN PERSONELİNİ DE HERHALDE ÖDELLENDİRMEK YAKIŞIR HAMDİ BEY'E ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN, .....

Grev olasılığına karşın bir süredir stresli günler geçiren Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun keyfi, grevin beklenen düzeyde olmamasıyla yerine geldi. Greve ilişkin birçok medya kuruluşuna demeçler vererek kararlılığını dile getiren Topçu,  Airporthaber’e de özel açıklamalarda bulundu. Çalışanların greve itibar etmemesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Topçu, “Şimdi personelimize karşı sorumluluğumuz iki kat arttı. Greve katılanlara adaletli greve katılmayanlara ise şefkatli olacağız” dedi.

GREV SONRASI SÜRPRİZ VAR

Hamdi Topçu, grevin kısa bir süre içerisinde tamamen biteceğini belirterek şunları kaydetti:“ Biz çalışanlarımızı kurumlarına gösterdikleri güven sebebiyle ödüllendireceğiz. Kurumuna sahip çıkan personel ancak ödüllendirilir. Şefkatimizi bütün dünya görecektir” dedi.

Öte yandan Airporthaber’i arayan çok sayıda grev karşıtı THY çalışanı ise THY yönetiminin motivasyonu sağlayacak önemli adımlar atarak bu krizi sona erdirmesini istedi.

©Airporthaber.com

HAMDİ TOPÇU’DAN FLAŞ AÇIKLAMA…

Yorumlar Tüm Yorumlar (217)

Recep ~ 10 yıl önce
Sayın Başkanım önce thy teknik taşeron itemsan v.b şirketleri ortadan kaldırıp şöyle TGS Gibi kaliteli şirket Adı altında toplarsanız seviniriz çünkü itemsanın verdiği adi kıyafetler bile yolcunun dikkatini çekiyor yırtık ve soluk çalışanına değer verilmiyor.Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir dost ~ 11 yıl önce
arkadaşlar sendikasız çalışmayı ne zannediyorsunuz acaba şu yaptığınız grev kırıcılığıyla geleceğinize ipotek koydurduğunuzu anlayacaksınız ama iş işden geçmiş olacak unutmayın hak verilmez alınır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 11 yıl önce
hamdi bey sendikayla 305 hariç tüm şartları kabul ediyor...sendika 305 dayatıyor..sendikada haklı tabi; kendi yüzünden attırdı milleti...sendikanın geliri 305 kişiye her ay 2500 vermeye yetiyor giderlerden tasarruf etsin her ay 2500 versin atılanlara...9000 üyesi var.aylık verdiğiniz paraları siz biliyorsunuz ...hesaplayın ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ya !!! ~ 11 yıl önce
Size ve THY yönetiminin hiçbir kadrosuna inanmıyorum, güvenmiyorum ! Biz paraya satmadık onurumuzu,gururumuzu... Siz dahil kimsenin de kölesi değiliz ! Bizi satın alamayacaksınız !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çadır ~ 11 yıl önce
Çadır madır yok. Millet ağaç altında takılıyor. Sendikanın çadır alacak parası yok mu acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 11 yıl önce
bedava güneşleniyorlar boşver
MERAK&RAHATLAMA ~ 11 yıl önce
ŞİRKETİMİZ BİZE NE VERECEK MERAKLA BEKLİYORUM, BOŞUNA KORKMUŞUZ GREVDE NE OLACAK, BİZE BİR ŞEY OLUR MU DİYE. HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLDU. UÇAMAYIZ SANIYORDUK. HEM UÇTUM, HEM SENDİKANIN TACİZİNE UĞRAMADIM, SAÇIMI ÇEKEN OLMADI, TÜKÜREN OLMADI, KİMLİĞİMİ İSTEYEN OLMADI, HEM UÇUŞ ÇOK GÜZEL GEÇTİ, HEM DE ŞİRKETİMDEN BİR GÜZELLİK BEKLİYORUM. OHHHHH BE, DAHA NE İSTERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ibrahim Hakkı ~ 11 yıl önce
Gorelim Mevlam ne'yler, Ne eylerse güzel eyler.. Her şerde bir hayır vardır. Bu sendika şerrinin hayrı da oldu galiba:)
305 den biri ~ 11 yıl önce
boş günlerinizin bir günü değiştirilebilir bir günü yatıdaki gününüze sayılması, haftalık mesainizin 36 saate çıkarılması,eksik yatan mesailer,mesainizin tutmadığı uçuşlara zorla gönderilmeniz ve daha insalık dışı uygulamalar..daha arkası gelir de bu sefer de biz ohh çekeriz..
HAMOŞ ~ 11 yıl önce
BENDE SANA ŞEVKAT GÖSTERMEK İSTERDİM AMA GÜCÜM YETMEZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
böl ve yönet ~ 11 yıl önce
havayollarında operasyonun iki önemli ayağı uçucular, kabin kokpit olarak birbirine düşürüldü; şimdilerde kabin a.ş. konuşuluyor, part time, kadrolu, sözleşmeli; kokpit zaten her şartta bu işlere girmezler, onların derdi başka, asker,sivil,yabancı,az para,çok para vs, yer personeli de var, eski ve deneyimli personeller bu süreçte tasfiye edildiler, kalanların sesi çıkmaz; tgs var elbette, ayrı bir kuruluş, satış,trafik,opr onlarda, hiç şansları yok zaten, çalışacaklar ve ağlamayacaklar, teknik, işte durumu, önce teknik olarak ayrıldı, hat bakım, habom, tec olarak parçalandı, itemsan var bir de; kalanlar kapsam dışı, yurt dışı, taşra,genel müdürlük,kargo,eğitim zaten ayrı düşünüldüğünde, ben bu yönetimi tebrik ederim, 10 yılda bu kadar yapılır, sonrasını da göreceğiz. "müneccim olmaya gerek yok, görmemek için özürlü olmak lazım" ki burada hem özürlü arkadaşlarımızı hem de yine de bu direnişe katılan arkadaşları da tenzih ederim. bu şirket kimseye kalmaz, hayat da öyle, saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tipki tgs diyene ~ 11 yıl önce
Teknik gözünde epey düşük galiba. Açın nedir yazsan nasihat verirdik sana. En ucuz maaşı yapmışsın. Tekniğin Beyin ve bilgisinin ritminin onda biri olabilir misin acaba. Tahdillerini bir araştırma bakalım. Ezikligin aşikar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HELAL SANA ! ~ 11 yıl önce
HAMDİ BEY ' E HELAL OLSUN, İŞTE BUDUR, DEDİĞİNİ YAPAR PERSONELİ ONLARI YÜZ ÜSTÜ BIRAKMADI CANLA BAŞLA GÖREVİNE DEVAM ETTİ PERSONELE DE HELAL OLSUN, NE THY, NE YOLCU NE DE ÇALIŞAN BU DURUMDA KİMSE MAĞDUR OLMUŞ DEĞİL OLMASI GEREKEN DE BUYDU BENCE , EEEEEE, BU TÜR DAVRANIŞTA BULUNAN PERSONELİNİ DE HERHALDE ÖDELLENDİRMEK YAKIŞIR HAMDİ BEY'E ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN, .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000