06 Nisan 2015, Pazartesi 15:11:31

HAMDİ TOPÇU'DAN AYRILIK TWİTİ

Türk Hava Yolları'nda bugün yapılan genel kurula katılmaması nedeniyle görevi bıraktığı iddia edilen Hamdi Topçu, Twitter'dan açıklama yaparak iddiaları doğruladı. Hamdi Topçu, yeni yönetimde görev almayacağını açıkladı.
  • Devletin elinde hangi belgelerin, hangi bilgilerin olduğunu bilmiyoruz ki? Bu ülkede herkes istediğini yapamaz veya herkes istediği yerde olamaz. Devlet karar verir. Biraz geç oldu ancak mevcut yönetim de devleti tanıdı. Hadi hayırlısı.
  • Kul Hakkı Yemenin Affı Olmaz. Öbür Dünyada Başkanlık Yok!!!!
  • ÇOK ŞÜKÜR
  • Hamdi Topcu icin bakan olacak diye sevinenler, onun uzeri cizildi. Yani birakin artik yalakaligi.
  • Oncelikle herkes için hamdi bey için de hayırlı olsun. Ülkemiz için de.Hamdi Bey beni çok mağdur etti. Ama ben bir gün bile bu insan için thy yi soydu paraları topladı diye bir yorum aklımdan bile geçirmedİm. Çünkü günah beyler ve bayanlar.siz nerden gördünüz bunu yaptığını nerden biliyorsunuz. Allahın yarattığı bir insan için böyle şeyler nasıl bilmeden zanla konuşuruz. Lütfen tövbe edin ve Müslümanlığa yakışır konuşun. Ha keza bu şahıs beni her ne kadar mağdur etse bile thy yi de 3 e 4 e katladı. ama bizle ama yandaşlarıyla ..yarın ilker ayci da aynisını yapacak. kim yoldaşsız yürümüş ki.hatice ye değil neticeye bakın.Rahmetli Özal tipi var adam da kafa çalışıyor. o nedenle el nefis diyip daha fazla arkasından iftira tarzı konuşmayalım. Sonuçta emek var işin içinde. Yüce Yaradan sorar elbet.dedikodu bize yakışmaz. Her şeye rağmen teşekkür ederim hamdi bey.Güle güle
  • Adam oyle bir duzen kurmus ki insanlar hala yalakalik yapiyorlar.valla pes...buda bi basari bence
  • topçu tivitır varken açıklamanı yap bakalım kapanın ca bakan olucan zaten tek başına iktidar olursanız tabiki.
  • Yeni ulaştıırma bakanı Hamdi Topçu bekleyin görün
  • Kibir abidesi mağrur yöneticiler gibi hiç olmadı. Insanlardan bir insandı hep. Güzel insandı vesselam
  • Ula Zavallılar grubu sizin tarihinizde THY yi bu hale getiren varmıydı ? Nerede başarı ve iş görseniz başlıyorsunuz ulumaya. Taktir edin. Kurtulun bu paranoyadan. Ha sahi siz kimi yalayacaksın ? Adam gibi bi adamınız var mı ?

Türk Hava Yolları'nda bugün yapılan genel kurula katılmaması nedeniyle görevi bıraktığı iddia edilen Hamdi Topçu, Twitter'dan açıklama yaparak iddiaları doğruladı.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu eski Başkanı Hamdi Topçu, görevinden ayrıldığını Twitter üzerinden duyurdu.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklama Hamdi Topçu; "Yeni yönetimde görev almayacağımı belirtir ve THY Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum." dedi.

 

HAMDİ TOPÇU'DAN AYRILIK TWİTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Devlet ~ 9 yıl önce
Devletin elinde hangi belgelerin, hangi bilgilerin olduğunu bilmiyoruz ki? Bu ülkede herkes istediğini yapamaz veya herkes istediği yerde olamaz. Devlet karar verir. Biraz geç oldu ancak mevcut yönetim de devleti tanıdı. Hadi hayırlısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kul Hakkı Yemenin Affı Olmaz. Öbür Dünyada Başkanlık Yok!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
ÇOK ŞÜKÜR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hamdi Topcu icin bakan olacak diye sevinenler, onun uzeri cizildi. Yani birakin artik yalakaligi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Simyacı ~ 9 yıl önce
Oncelikle herkes için hamdi bey için de hayırlı olsun. Ülkemiz için de.Hamdi Bey beni çok mağdur etti. Ama ben bir gün bile bu insan için thy yi soydu paraları topladı diye bir yorum aklımdan bile geçirmedİm. Çünkü günah beyler ve bayanlar.siz nerden gördünüz bunu yaptığını nerden biliyorsunuz. Allahın yarattığı bir insan için böyle şeyler nasıl bilmeden zanla konuşuruz. Lütfen tövbe edin ve Müslümanlığa yakışır konuşun. Ha keza bu şahıs beni her ne kadar mağdur etse bile thy yi de 3 e 4 e katladı. ama bizle ama yandaşlarıyla ..yarın ilker ayci da aynisını yapacak. kim yoldaşsız yürümüş ki.hatice ye değil neticeye bakın.Rahmetli Özal tipi var adam da kafa çalışıyor. o nedenle el nefis diyip daha fazla arkasından iftira tarzı konuşmayalım. Sonuçta emek var işin içinde. Yüce Yaradan sorar elbet.dedikodu bize yakışmaz. Her şeye rağmen teşekkür ederim hamdi bey.Güle güle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Adam oyle bir duzen kurmus ki insanlar hala yalakalik yapiyorlar.valla pes...buda bi basari bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
operator, ~ 9 yıl önce
topçu tivitır varken açıklamanı yap bakalım kapanın ca bakan olucan zaten tek başına iktidar olursanız tabiki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yeni ulaştıırma bakanı Hamdi Topçu bekleyin görün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tevazu ~ 9 yıl önce
Kibir abidesi mağrur yöneticiler gibi hiç olmadı. Insanlardan bir insandı hep. Güzel insandı vesselam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ula Zavallılar grubu sizin tarihinizde THY yi bu hale getiren varmıydı ? Nerede başarı ve iş görseniz başlıyorsunuz ulumaya. Taktir edin. Kurtulun bu paranoyadan. Ha sahi siz kimi yalayacaksın ? Adam gibi bi adamınız var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ulumak mı... ~ 9 yıl önce
siz den kastınız çoğul olacak galiba, yalayacaksın derken de kişiye yönelik bir ifadeniz olmuş ki ben genel olarak cevap vereyim, fıtrat meselesi bunlar, bizim fıtratımızda yalamak yoktur; biz çanak yalayıcıları biliriz, ulumak derken de bir hayvana vurgu yapmışsınız ki, ben seni o hayvanın yanına bile koymam, inan o senden çok daha değerlidir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000