08 Nisan 2011, Cuma 10:00:14

HAMDİ TOPÇU ÜNLÜLERLE BULUŞTU

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, ünlülerle buluştu.
  • Ahmet Abi'm çok yakışmış kaptanlığa. Allah nazarlardan saklasın
  • Arkadaşlar ne güzel bir haber ; Değerli sevilen sanatçılarımızdan bir kısmı Thy tarafından davet edilip ,bir güzel buluşma yaşanmış.Ne o yorumlarınız yahu,öküzün altında buzagımı arıyorsunuz,yani sizin gibi kötümser yorumculara pes her türlü haber altına olumsuzluk yazabiliyorsunuz;garip garip komplo teorisi gibi yazılar ,,okumaya bile degmeyecek mesnetsiz yorumlar....Thy yoluna devam,,başarılara devam,yolun açık olsun,sanatçılarımızın fotograflarıda çok güzel yakışmış bu kareye,,nazar degmesin.
  • Parti sempatizanları bir arada.Neden Müjdat Gezen, Rutkay Aziz v.b. sanatçılar yok? Bırakın bu danışıklı işleri.Maksat uçuş akademisinin reklamını yapmaksa, daha ünlü, daha popüler insanlar var THY ile uçan.Yok amaç sanatçı davet etmekse, hemşeri, tanıdık, sempatizan ayakları neden?
  • SİNAN ÖZEN RİZELİ OLMASAYDI RÜYASINDA GÖRÜRDÜ ORAYA GİTMEYİ...EMEL SAYIN VE EROL EVGİN İN YANINA DA NE YAKIŞMIŞ YA...SANATÇILARLAR ŞARKICILAR BİR SAYILMIŞ THY DE..

Emel Sayın, Ahmet Özhan, Orhan Gencebay, Erol Evgin, Sinan Özen, Funda Dündar, Nergiz Mizanoğlu, Zerrin Özer ve İskender Ulus gibi ünlü isimler Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun ev sahipliğinde DO&CO ve THY Uçuş Akademisi'ni ziyaret ettiler.

DO&CO tesislerinde öğle yemeği yiyen ünlüler, daha sonra Türk Hava Yoları Uçuş Akademisi'nde simülatörde uçuş keyfi yaşadılar.

İşte o anların görüntüleri:









HAMDİ TOPÇU ÜNLÜLERLE BULUŞTU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Ahmet Abi'm çok yakışmış kaptanlığa. Allah nazarlardan saklasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar ne güzel bir haber ; Değerli sevilen sanatçılarımızdan bir kısmı Thy tarafından davet edilip ,bir güzel buluşma yaşanmış.Ne o yorumlarınız yahu,öküzün altında buzagımı arıyorsunuz,yani sizin gibi kötümser yorumculara pes her türlü haber altına olumsuzluk yazabiliyorsunuz;garip garip komplo teorisi gibi yazılar ,,okumaya bile degmeyecek mesnetsiz yorumlar....Thy yoluna devam,,başarılara devam,yolun açık olsun,sanatçılarımızın fotograflarıda çok güzel yakışmış bu kareye,,nazar degmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Parti sempatizanları bir arada.Neden Müjdat Gezen, Rutkay Aziz v.b. sanatçılar yok? Bırakın bu danışıklı işleri.Maksat uçuş akademisinin reklamını yapmaksa, daha ünlü, daha popüler insanlar var THY ile uçan.Yok amaç sanatçı davet etmekse, hemşeri, tanıdık, sempatizan ayakları neden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SİNAN ÖZEN RİZELİ OLMASAYDI RÜYASINDA GÖRÜRDÜ ORAYA GİTMEYİ...EMEL SAYIN VE EROL EVGİN İN YANINA DA NE YAKIŞMIŞ YA...SANATÇILARLAR ŞARKICILAR BİR SAYILMIŞ THY DE..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000