12 Ağustos 2011, Cuma 12:09:32

HAMDİ TOPÇU TWITTER’DEN AÇIKLADI

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, kendisinin de ikamet ettiği Yeşil Vadi adlı site sakinlerinin Somali için 300 bin dolar yardım topladığını açıkladı.
  • Tamam şu mübarek günlerde yardımlaşmak kadar güzel ve yaradanın hoşuna gidecek kadar güzel birşey olamaz ama. Sen Ramazanın başında hiçbir gerekçe göstermeden işine son verdiğin TGS personelinin halini hiç düşünmeden çoluğu cocuğu perişan edeceksin. sonra'da yardım toplayacaksın BRAVO size vallahide BRAVO billahide BRAVO ..... ERDAL COŞKUN
  • Eğer 1000000 mesaj almışlarsa 1000000x(5,00-0,50)=4.500.000Tl yani eski hesapla 4 trilyon 500 milyar YTL yapar. Bu günkü kurdan 2 571 428 USD. Keşke bu rakam şehitlerimizin yetimlerinin eğitimine gitseydi.
  • somaliye sms yardımı var bilindiği üzere: gönderilen sms başına 5 TL bağışlamış oluyoruz. fakat bu sms'ler 40 ila 50 kuruş arasında ücretlendirilmektedir gsm operatörlerince. 1 milyon sms yanlış değilsem 400 bin (400 milyar) TL ediyor. 5 milyon sms 2 trilyon (2 trilyar) TL eder. gsm operatörlerinin milletin bu bağışlarını ücretsiz gerçekleştirmesi gerekmez mi kanun ve insanlık namına? böyle bir trajediden kahrolasıca ...cell'ler para kazanmalı mıdır yani illa..!
  • Somali'ye giden uçakların yakıtı KOÇ'tan mı, KOÇ'un yarısına ortak olduğu THY-OPET'ten mi? Bir soru daha THY'nin yönetici personeli olarak (Yönetim Kurulundan Müdürlere kadar) siz kaç para topladınız.Maaşallah maaşlarınız bayağı iyiymiş de...
  • REKLAMI BIRAKIP ÖNCE KENDİ MEMLEKETLERİNDEKİ FAKİRİ DOYURSUNLAR. SOMALİYİDE , O ÜLKEYİ GEÇMİŞTE SÖMÜREN ÜLKELERE BIRAKSINLAR.
  • Yahu ben soruyu Hamdi beye sordum, sana ne oluyor? Fuzuli Avukat... İkincisi ben gariban bir işçiyim, Hamdi bey kocaman bir CEO..benim ne kadar değil onun ne kadar verdiği önemli...Anladın mı?
  • tgs çalısanları açlık sınırının altında maaşla çalışıyor haberiniz varmı.
  • sağa sola yardımı bırak, oturduğun sokaktaki fakir fukaraya bak.komşun açken sen nasıl uyuyorsun? Afrikalı elmas ve silah tüccarları halkını düşünmüyor,bizimkiler bizi düşünmüyor.eeee sonra.Biz afrikalılara yardım ediyoruz, Afrikalılar da bize edecek mi? 40 yıldır aynı hikaye.
  • ülkemizde de aç insanlar var edebiyatını bırakın. cebinizdeki akrebin ağzından konuşmayın. ülkemizdeki ihtiyacı olanlarada yardım edenin zaten vicdanı rahattır; burda kuru sıkı atmaz. pintiyim de, umrumda değil de canımı ye
  • yookk yeterr mii??? aaaa.. yardım illa ki müslümana olacak...diğerleri insan değil çünkü!!!!! nerde izinden gittiğiniz kahraman araplar?? onlar ne kadar gönderiyormuş?? yoksa yine bosna'da, çeçnistan'da,karabağ'da yaptıkları gibi görmezden mi gelecekler yoksa çok yardımseverlerde!!! biz mi bilmiyoruz???
Hamdi Topçu, Somali’deki yardıma muhtaç insanlara yönelik çalışmaları Twitter’deki hesabından duyurdu.

Topçu, kendisinin de oturduğu Yeşil Vadi sitesinde şu ana kadar 300 bin dolar bağış toplandığını ve hedefin 500 bin dolar olduğunu açıkladı.

Hamdi Topçu, Somali’ye giden üç yardım uçağının gidiş yakıt ihtiyacının da Koç grubu tarafından karşılandığını bildirdi.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, işadamı Ethem Sancak ve TAV grubunun da Somali’ye gidecek bir uçağın sponsoru olduğunu kaydetti.
HAMDİ TOPÇU TWITTER’DEN AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 13 yıl önce
Tamam şu mübarek günlerde yardımlaşmak kadar güzel ve yaradanın hoşuna gidecek kadar güzel birşey olamaz ama. Sen Ramazanın başında hiçbir gerekçe göstermeden işine son verdiğin TGS personelinin halini hiç düşünmeden çoluğu cocuğu perişan edeceksin. sonra'da yardım toplayacaksın BRAVO size vallahide BRAVO billahide BRAVO ..... ERDAL COŞKUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eğer 1000000 mesaj almışlarsa 1000000x(5,00-0,50)=4.500.000Tl yani eski hesapla 4 trilyon 500 milyar YTL yapar. Bu günkü kurdan 2 571 428 USD. Keşke bu rakam şehitlerimizin yetimlerinin eğitimine gitseydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
somaliye sms yardımı var bilindiği üzere: gönderilen sms başına 5 TL bağışlamış oluyoruz. fakat bu sms'ler 40 ila 50 kuruş arasında ücretlendirilmektedir gsm operatörlerince. 1 milyon sms yanlış değilsem 400 bin (400 milyar) TL ediyor. 5 milyon sms 2 trilyon (2 trilyar) TL eder. gsm operatörlerinin milletin bu bağışlarını ücretsiz gerçekleştirmesi gerekmez mi kanun ve insanlık namına? böyle bir trajediden kahrolasıca ...cell'ler para kazanmalı mıdır yani illa..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Somali'ye giden uçakların yakıtı KOÇ'tan mı, KOÇ'un yarısına ortak olduğu THY-OPET'ten mi? Bir soru daha THY'nin yönetici personeli olarak (Yönetim Kurulundan Müdürlere kadar) siz kaç para topladınız.Maaşallah maaşlarınız bayağı iyiymiş de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
REKLAMI BIRAKIP ÖNCE KENDİ MEMLEKETLERİNDEKİ FAKİRİ DOYURSUNLAR. SOMALİYİDE , O ÜLKEYİ GEÇMİŞTE SÖMÜREN ÜLKELERE BIRAKSINLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yahu ben soruyu Hamdi beye sordum, sana ne oluyor? Fuzuli Avukat... İkincisi ben gariban bir işçiyim, Hamdi bey kocaman bir CEO..benim ne kadar değil onun ne kadar verdiği önemli...Anladın mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tgs çalısanları açlık sınırının altında maaşla çalışıyor haberiniz varmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sağa sola yardımı bırak, oturduğun sokaktaki fakir fukaraya bak.komşun açken sen nasıl uyuyorsun? Afrikalı elmas ve silah tüccarları halkını düşünmüyor,bizimkiler bizi düşünmüyor.eeee sonra.Biz afrikalılara yardım ediyoruz, Afrikalılar da bize edecek mi? 40 yıldır aynı hikaye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ülkemizde de aç insanlar var edebiyatını bırakın. cebinizdeki akrebin ağzından konuşmayın. ülkemizdeki ihtiyacı olanlarada yardım edenin zaten vicdanı rahattır; burda kuru sıkı atmaz. pintiyim de, umrumda değil de canımı ye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yookk yeterr mii??? aaaa.. yardım illa ki müslümana olacak...diğerleri insan değil çünkü!!!!! nerde izinden gittiğiniz kahraman araplar?? onlar ne kadar gönderiyormuş?? yoksa yine bosna'da, çeçnistan'da,karabağ'da yaptıkları gibi görmezden mi gelecekler yoksa çok yardımseverlerde!!! biz mi bilmiyoruz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000