05 Aralık 2011, Pazartesi 13:24:28

HAMDİ TOPÇU TAZMİNATI VAN’A GÖNDERDİ…

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Hürriyet Gazetesi yazarlarından yalçın Bayer hakkında açmış olduğu tazminat davasını kazandı. Kazandığı parayı da Van depreminde zarar görenlere gönderdi.
  • ANNAMADIĞIM BİŞİ VAR..TOPÇU HAKKINDA MESELA SON BİRKAÇ AYDA ONLARCA YAZI ÇIKTI.ONLARI NİYE MAHKEMEYE VERMEDİ? VERMEDİĞİNE GÖRE YAZILANLARIN DOĞRULUĞUNU KABUL ETMİŞ OLMUYOR MU? ŞU MU YANİ "YALAN HABERLERE DAVA AÇARIM. AMA YAZILANLAR DOĞRU OLDUĞU İÇİN DAVA AÇAMIYORUM!"
  • bazı eziklere kapak olmuştur!!
  • İşten haksız yere attıkların,sürdüklerin,eziyet ettiklerin,haklarını yediklerin de ahlarını ve beddualarını sana,kotile,çalışkan a ve diğerlerine gönderdiler merak etme!!!!
  • BM'ye bağlı Uluslararası Arama Kurtarma Danışma Grubu'nun temmuzdaki 'sınıflandırma sınavı'na giren AFAD başarısız oldu. AKUT ise aynı sınavı geçti. AFAD yetkililerinin yorumu ise ilginçti: Zaten çalışmamıştık....Gelde bu zihniyette olan insanların barındığı kuruma bağış yap yazık....
  • Benim bildiğim Yalçın Bayer bu işin peşini bırakmaz. Meşhur ata sözü derki " Cam balkonlu evde oturuyorsan komşunun camına taş atmayacaksın". Yalçın bayerin THY'nin içerisinden bir kaç kişiyle kuracağı ittifakla neler olur neler.
Hürriyet Gazetesi yazarlarından Yalçın Bayer, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu başkanı Hamdi Topçu’ya 5000 TL tazminat ömeye mahkum oldu. Tazminat faiziyle birlikte 6621. TL olarak ödendi.  Hamdi Topçu bu parayı Van depreminde zarar görenlere yardım yapılması amacıyla AFAD’a yatırdı.

Hamdi Topçu yardımla ilgili olarak twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

'Tahsil ettiğim tazminatın tamamını Van depremzelerine gitmek üzere Afad hesabına yatırdım. Başbakanlık Afad Van depremzeleri hesabına yatan miktar tahsil ettiğim net tutarın tamamı olan altı bin altıyüz yirmibir liradır' dedi.

Hamdi Topçu bir başka gazeteciden kazandığı tazminat ile gazetecilere yemek ikram etmişti.

HAMDİ TOPÇU TAZMİNATI VAN’A GÖNDERDİ…

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
ANNAMADIĞIM BİŞİ VAR..TOPÇU HAKKINDA MESELA SON BİRKAÇ AYDA ONLARCA YAZI ÇIKTI.ONLARI NİYE MAHKEMEYE VERMEDİ? VERMEDİĞİNE GÖRE YAZILANLARIN DOĞRULUĞUNU KABUL ETMİŞ OLMUYOR MU? ŞU MU YANİ "YALAN HABERLERE DAVA AÇARIM. AMA YAZILANLAR DOĞRU OLDUĞU İÇİN DAVA AÇAMIYORUM!"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bazı eziklere kapak olmuştur!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İşten haksız yere attıkların,sürdüklerin,eziyet ettiklerin,haklarını yediklerin de ahlarını ve beddualarını sana,kotile,çalışkan a ve diğerlerine gönderdiler merak etme!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BM'ye bağlı Uluslararası Arama Kurtarma Danışma Grubu'nun temmuzdaki 'sınıflandırma sınavı'na giren AFAD başarısız oldu. AKUT ise aynı sınavı geçti. AFAD yetkililerinin yorumu ise ilginçti: Zaten çalışmamıştık....Gelde bu zihniyette olan insanların barındığı kuruma bağış yap yazık....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Benim bildiğim Yalçın Bayer bu işin peşini bırakmaz. Meşhur ata sözü derki " Cam balkonlu evde oturuyorsan komşunun camına taş atmayacaksın". Yalçın bayerin THY'nin içerisinden bir kaç kişiyle kuracağı ittifakla neler olur neler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000