09 Nisan 2014, Çarşamba 09:40:32

HAMDİ TOPÇU SANATÇILARI UÇURDU

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Türkiye'nin önde gelen sanatçılarını Turkish DO&CO tesislerinde ve Türk Hava Yolları Uçuş İşletme Başkanlığında misafir etti.
  • yüzlerce kez uçmuş insanları ağırlamak yerine yurdumuzun dört bir yanındaki fakir ama başarılı çocuklarımızı ağırlamak daha iyi olmaz mıydı?
  • Malesef ama malesef ; hamdi topçuyla birlikte sanatçıları taşıyan uçağın bakımlarını yapan habom personeli pegasus ile seyahat ediyor . Bu utanç verici birşey.
  • Flying ched arkadaşa ithafen; hayır android değilim buraya yorum yapan çoğu kişi kedi ciğer mundar ilişkisi çerçevesi içerisindr kalıyor. Çalışma saatinden tutun diğer her duruma kadar çok memnunuz beğenmeyen ayrılır kalanda kıstırır kuyruğunu kapar çenesini işini yapar.
  • Habom Yorumuna bakılırsa başınızdaki o başını kuma gömen böylelikle kendini kimsenin görmediğini sanan,hedef saptırmaya çalışanı kabul ediyorsun.Göreceğiz,milletini sevenleri,O ekmek yediğin THY'nı buralara taşıyana hırsız diyenleri.Önce başınızdaki o hedef şaşırtan kişi gidecek,sonra ekibi,sonra da sen....
  • Flying chefcim sen android misin? Nokta. Hayır nokta nedir onu anlamadım zaten bi degisiksiniz
  • Bu kadar güzel bir organizasyon için neden bu kadar eleştri?Hangi cemaat mensuplarından geliyor?Bu kişiler Hamdi Beyin elinde hazır bekleyen,THY'den gidecek paralelcilere ait listeden kaynaklanıyor olmasın sakın.Bu bağıranlar,eleştri yapanlar sakın o listede ismi olanlar olmasın? Bağırsanızda çağırsanızda gidiyorsunuz,temizlik başladı.Başını kuma gömdüğünde gövdesi görünmüyor sanan o başınızdaki en büyük paralelci varya,o da gidiyor unutmayın.İstediği kadar hedef şaşırtmaya çalışsın onun ne olduğunu herkes biliyor.....
  • thy sanatçı ile ele ele habomcu ile karşı karşıya...habomcuların sırtından kazanılan paralarla alem...zaten bu sanatçılar son kullanma tarihi geçmiş iktidardan medet uman iktidar yalakaları...
  • Böyle trajikomik işlerle uğraşıp,göz boyayacağına önce genel müdürlük girişindeki bozuk yolu tamir ettir, hergün onlarca insan düşme tehlikesi yaşıyor sonra da çalışanlarına da misafirlerine do co da yedirdiğin yemeklerden ver ah yerine de biraz hayır duası al !
  • hamdinin ve saz takımının ne çok yağcısı varmış maşallah !
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Türkiye'nin önde gelen sanatçılarını Turkish DO&CO  tesislerinde ve Türk Hava Yolları Uçuş İşletme Başkanlığında misafir etti.

Sanatçılara öğle yemeğinin ardından Uçuş Eğitim Başkanlığı’nda simülatörlerde uçuş keyfi yaşatıldı. Davetli sanatçılar Boeing 737-800, Airbus 320, Boeing 777 ve Airbus 330 tip uçaklarda kaptan koltuğuna oturarak simülatörler de uçuş gerçekleştirdiler. Oldukça eğlenceli, keyifli zaman geçiren sanatçılar simülatörde uçuş keyfinden sonra kabin eğitim merkezi olan mock-up alanında da kabin içi eğitimlere yönelik bilgilendirme ve tatbikatlara katıldılar.

Hamdi Topçu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen bu öğle yemeği davetine Emel Sayın, Cengiz Kurtoglu, Coskun Sabah, Emrah,Ahmet Selçuk İlkan, Bedia Akartürk,Neşe Karaböcek, Metin Şentürk, Seyyal Taner, Sami Aksu, Ege, Selçuk Ural, Ozan Doğulu, Ersan Erdura ve Ulus Müzik'in sahibi İskender Ulus katıldı.

Gerçekleştirilen öğle yemeği ve eğitim programını katılan sanatçılar, programdan çok memnun kaldıklarını Türk Hava Yolları’nın görünmeyen yüzünü gördükleri uçak içinde merak ettikleri kokpiti gördükleri için çok memnun olduklarını belirterek Hamdi Topçu’ya davet için teşekkür ettiler.

Program bitiminde sanatçılara Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu tarafından tanıtım uçuşu katılım sertifikaları ve hediyeleri takdim edildi.














 

HAMDİ TOPÇU SANATÇILARI UÇURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

eğitim ~ 10 yıl önce
yüzlerce kez uçmuş insanları ağırlamak yerine yurdumuzun dört bir yanındaki fakir ama başarılı çocuklarımızı ağırlamak daha iyi olmaz mıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habom ~ 10 yıl önce
Malesef ama malesef ; hamdi topçuyla birlikte sanatçıları taşıyan uçağın bakımlarını yapan habom personeli pegasus ile seyahat ediyor . Bu utanç verici birşey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Flying ched arkadaşa ithafen; hayır android değilim buraya yorum yapan çoğu kişi kedi ciğer mundar ilişkisi çerçevesi içerisindr kalıyor. Çalışma saatinden tutun diğer her duruma kadar çok memnunuz beğenmeyen ayrılır kalanda kıstırır kuyruğunu kapar çenesini işini yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Habom Yorumuna bakılırsa başınızdaki o başını kuma gömen böylelikle kendini kimsenin görmediğini sanan,hedef saptırmaya çalışanı kabul ediyorsun.Göreceğiz,milletini sevenleri,O ekmek yediğin THY'nı buralara taşıyana hırsız diyenleri.Önce başınızdaki o hedef şaşırtan kişi gidecek,sonra ekibi,sonra da sen....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habom ~ 10 yıl önce
siz bademler ne kadar takıntılısınız paralel yapı (cömattan değilim diyorum) yalakalık yapmayın delikanlı olun...
Flying chef ~ 10 yıl önce
Flying chefcim sen android misin? Nokta. Hayır nokta nedir onu anlamadım zaten bi degisiksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıptır ~ 10 yıl önce
Bu kadar güzel bir organizasyon için neden bu kadar eleştri?Hangi cemaat mensuplarından geliyor?Bu kişiler Hamdi Beyin elinde hazır bekleyen,THY'den gidecek paralelcilere ait listeden kaynaklanıyor olmasın sakın.Bu bağıranlar,eleştri yapanlar sakın o listede ismi olanlar olmasın? Bağırsanızda çağırsanızda gidiyorsunuz,temizlik başladı.Başını kuma gömdüğünde gövdesi görünmüyor sanan o başınızdaki en büyük paralelci varya,o da gidiyor unutmayın.İstediği kadar hedef şaşırtmaya çalışsın onun ne olduğunu herkes biliyor.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habom ~ 10 yıl önce
ayıbı hırsızlardan mı öğrencez reis...paralel yapı değilde bu yorumu yapanlar bu vatanın evlatları MİLLİYETÇİ VATANINI SEVEN DELİKANLI insanlar diktatöre inanmış yancılarını sevmiş insanlar değil...sizlerinde İşAllah sonu gelicek bir gün...
habom ~ 10 yıl önce
thy sanatçı ile ele ele habomcu ile karşı karşıya...habomcuların sırtından kazanılan paralarla alem...zaten bu sanatçılar son kullanma tarihi geçmiş iktidardan medet uman iktidar yalakaları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önce ve sonra ~ 10 yıl önce
Böyle trajikomik işlerle uğraşıp,göz boyayacağına önce genel müdürlük girişindeki bozuk yolu tamir ettir, hergün onlarca insan düşme tehlikesi yaşıyor sonra da çalışanlarına da misafirlerine do co da yedirdiğin yemeklerden ver ah yerine de biraz hayır duası al !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 10 yıl önce
hamdinin ve saz takımının ne çok yağcısı varmış maşallah !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000