17 Şubat 2012, Cuma 11:54:27

HAMDİ TOPÇU O İDDİALARI YANITLADI...

Rus Komsomolskaya Pravda gazetesine göre Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu Avrupa merkezli havayolu şirketlerinden birini bünyelerine katmayı değerlendirdiklerini belirtti...
  • bunların amacı zaten şirketi zarar ettirip milletin parasıyla yeni bir havayolu kurmak ve yandaş, rizeli ve bütün tarikatlardan adamları yeni kurulacak feto air e almak değil mi?
  • Önce ev ahalisini doyur sonra komşuya yardım et derler.... (Çalışana 15% net maaş zammı = İş kalitesinde dolayısıyla karda artış anlamına gelir.)
  • Amma güldüm ya sen ONCE ekonomi öğren Yunanistan'ın açığı 350 milyar dolar
  • Beceriksiz ve dünyadan bihaber Thy yönetimi öncelikle yunanistanın dış borcu ile nerdeyse kafa kafaya olan açıkladıkları 1 milyar tl lik zararın hesabını versin..
  • samimiyetsiz inansız yöneicilerle bayrak tasınmaz ne hamdi ne kotil
  • Başkanım, bunlara yardım etmeyin. Doluluk oranını arttırın o zaman kar edersiniz. Hantal büyüme zarar getirir. En büyük değil en işlevli olmak gerekir. Haç ve ümre uçuşlarını arttırmalısınız, orada kar fazladır. Yazın Antalya Rusya arttırılmalı sefer sayısı olarak.
  • Personele zam isteyen sendikaya zarardayiz ve enfilasyosyon oraninda zam yapamayiz diyen yonetim nasil bir sirket daha alabiliyor goz gore gore calisanin guvenini zedeleyen sirket nasil boyle bir gafa duser anlamis degilim.tas yerinde agirdir.ilkonce kendi yapinizi ve standartlarinizi garanti altina alin artan parayada bu islerle ugrasin saygilar
  • Hiic zarar etmemisti THY bunlar gelinceye kadar heralde?
  • burada cok elestiri okuyorum,niye yonetim bunlari yalanlamazlki?yoksa dogrumu,eger dogruysa durum cok vahim demektir.
  • Biz mi kaçıyoruz bazı şeyleri acaba?
THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Air Baltıc ile ilgili iddialara ilişkin olarak "Ciddi mali sıkıntılar yaşayan ve bize ortaklık teklif eden havayolu şirketlerinin sayısı 14'e çıktı. Bu taşımacılardan bazıları bizden onları satın almamızı talep etti. Ama biz öncelikle bunları dikkatlice tartarak bizim için en avantajlı seçenekle devam etmeliyiz" açıklamasını yaptı.

Avrupa genelinde yayın yapan Rus Euromag portalına göre son üç yılda havacılık sektöründeki küresel zorluklar en çok Avrupalı havayollarını etkiledi. Çok sayıda havayolu faaliyetlerine devam edebilmek için daha büyük firmalarla stratejik ortaklıklar kurmak zorunda kaldı. Bu "istikrarlı" firmalardan biri de hala destek talepleri almaya devam eden Türk Hava Yolları.
 
Türk Hava Yolları özellikle Çek Havayoları, Polonya LOT Havayolları ve Sırp JAT Havayolları başta olmak üzere çeşitli Avrupa havayolları ile devralma müzarekeleri yürüttü. Bu yönde son örnekler ise iflas etmeden kısa bir süre önce Türk Hava Yolları'ndan yardım isteyen Malev (Macaristan) ve Spanair (İspanya) Havayolları oldu.
 
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Topçu "Spanair ile müzakere etmiştik. Ama piyasa araştırmalarımız bu ortaklığın Türk Hava Yolları'na yeterli menfaat getirmeyeceği yönünde sonuçlandı. Dolayısıyla birleşme teklifini reddettik. Benzer bir teklifi Malev Havayolları'ndan da aldık ama konuşulanlar konusunda paylaşımda bulunmayacağız" diye açıklama yaptı.
HAMDİ TOPÇU O İDDİALARI YANITLADI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 12 yıl önce
bunların amacı zaten şirketi zarar ettirip milletin parasıyla yeni bir havayolu kurmak ve yandaş, rizeli ve bütün tarikatlardan adamları yeni kurulacak feto air e almak değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Önce ev ahalisini doyur sonra komşuya yardım et derler.... (Çalışana 15% net maaş zammı = İş kalitesinde dolayısıyla karda artış anlamına gelir.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Amma güldüm ya sen ONCE ekonomi öğren Yunanistan'ın açığı 350 milyar dolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Beceriksiz ve dünyadan bihaber Thy yönetimi öncelikle yunanistanın dış borcu ile nerdeyse kafa kafaya olan açıkladıkları 1 milyar tl lik zararın hesabını versin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
samimiyetsiz inansız yöneicilerle bayrak tasınmaz ne hamdi ne kotil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Başkanım, bunlara yardım etmeyin. Doluluk oranını arttırın o zaman kar edersiniz. Hantal büyüme zarar getirir. En büyük değil en işlevli olmak gerekir. Haç ve ümre uçuşlarını arttırmalısınız, orada kar fazladır. Yazın Antalya Rusya arttırılmalı sefer sayısı olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Personele zam isteyen sendikaya zarardayiz ve enfilasyosyon oraninda zam yapamayiz diyen yonetim nasil bir sirket daha alabiliyor goz gore gore calisanin guvenini zedeleyen sirket nasil boyle bir gafa duser anlamis degilim.tas yerinde agirdir.ilkonce kendi yapinizi ve standartlarinizi garanti altina alin artan parayada bu islerle ugrasin saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hiic zarar etmemisti THY bunlar gelinceye kadar heralde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
burada cok elestiri okuyorum,niye yonetim bunlari yalanlamazlki?yoksa dogrumu,eger dogruysa durum cok vahim demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Biz mi kaçıyoruz bazı şeyleri acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000