23 Ekim 2012, Salı 12:11:14

HAMDİ TOPÇU NOKTAYI KOYDU

Atatürk Havalimanı’nda yeni İç Hatlar Yeni CIP Salonu’nda inceleme yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve TAV İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, asker yolcularından ücret almayacaklarını söyledi.
  • Allah çalışanları, zalim ve adaletsiz yöneticilerin zulmünden korusun. Şu suufete bir bak hele..
  • Bence doğudaki askerlerin uçak parası karşılansın batıdakilere otobüs parası yeter
  • Fakat bizim asker milleti her önüne geldigi yere şakat atar. Artık koltuklarda gürürüz ş:250, ş:50 ve en güzeli ş:Dogan güneş...Yorum sizlerin.
  • Savunma bakanlığı karşılasın THY karşılasın ama bir şekilde vatanını savunan bu milletin evladı askeri güvenliği için bu devletin kurumları fedakarlık yapsın her iki kurumada bu yakışır. Sağolsunlar mehmetcık rahat olmaz ise mıllet rahat olmaz. feda olsun.
  • Dağ karakollarında görev yapanları paraşütlemi indirecekmiş Hamdi bey
  • TÜRKİYE'NİN YAKLAŞIK 1 MİLYON ASKERİ VAR, TOPÇU'NUN BAHSETTİĞİ UÇAKLARI KULLANACAK ASKER SAYISI YAKLAŞIK 500 000 YANİ YARIM MİLYON İNSAN. BU KADAR KİŞİNİN GİDİŞ VE DÖNÜŞÜNÜ DE HESAPLARSANIZ SAYI İKİ KATINA ÇIKAR. EN İYİSİ THY 50 TANE UÇAĞINI TSK'YA BAĞIŞLASIN, EN AZINDAN PERSONEL VE BAKIM MALİYETİNDEN KURTARIR.
  • garanti parayı Milli savunma bakanlığından alacaıgınızı, uçakta 50 asker dahi olsa , full uçak parasının bütçeden thy na aktarılacagını neden soylemiyorsunuz ?
  • İyi , Kötü , Çirkin filmindeki gibi ama iyi olmadığı kesin. Bir sürü çalışanın ahını alıyor pirim. Diğerlerinden hangisi.. bilin bakalımm..
  • Adam demiş bakanlıkla görüşüp net açıklamayı iki hafta içinde yapıcaz diye. Biriside atlamış hemen cebinden mi ödüyorsun diye. Nasıl adam bunlar ya?
  • Endamın, Allah düşmanlarını hasetlerinden çıldırtıyor başkan, hamdolsun. Rabb'im yâr ve yardımcın olsun...

Atatürk Havalimanı’nda yeni İç Hatlar Yeni CIP Salonu’nda inceleme yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Milli Savunma Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttükleri Mehmetçik’in ücretsiz taşınması projesi hakkında bilgi verdi. Topçu, “Bu konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı ile görüşmelerimiz devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığımız bize bu projenin detaylarını verdi. Detaylar üzerinde çalışıyoruz. Bir model oluşturma çabası içindeyiz. Önümüzdeki günlerde Milli Savunma Bakanlığı yetkilileriyle tekrar bir araya geleceğiz. Konuyla ilgili net açıklamayı bir iki hafta içinde yapacağız. Askeri taşıma işini tamamen ücretsiz yapacağız. Milli Savunma Bakanlığı ile birlikte çalışarak maliyetleri en aşağıya indireceğiz. Bu kapsamda 350-400 bin askerimizi ücretsiz taşıyacağız” diye konuştu.

TAV İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de askere ücretsiz seyahat konusuyla ilgili kendilerinin de bilgilendirildiğine dikkat çekerek, “Bizi askerin ücretsiz taşınmasıyla ilgili olarak Devlet Hava Meydanları İşletmesi yetkilileri aradı. Kesinlikle biz de asker yolcularımızdan herhangi bir ücret almayacağız. TAV olarak normal yolcu biletinden aldığımız bir pay var. Bu parayı Mehmetçik’den almayacağız. Bildiğim kadarıyla THY de herhangi bir ücret almayacak” şeklinde konuştu.

HAMDİ TOPÇU NOKTAYI KOYDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Dua İLE ~ 11 yıl önce
Allah çalışanları, zalim ve adaletsiz yöneticilerin zulmünden korusun. Şu suufete bir bak hele..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğu ~ 11 yıl önce
Bence doğudaki askerlerin uçak parası karşılansın batıdakilere otobüs parası yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir de ~ 11 yıl önce
doğudaki uçak saatleri düzenlenmeli o zaman. çünkü çoğu asker yetişemiyor konvoydan dolayıı. ben 4 sefer iptal ettirmiştim yine de binememiştim. ayrıca beni son 15 dk kala uçağa almayıp da muş'ta 1 saat bekleyen kaptan seni çok andım haberin olsun
Güzel bir uygulama; ~ 11 yıl önce
Fakat bizim asker milleti her önüne geldigi yere şakat atar. Artık koltuklarda gürürüz ş:250, ş:50 ve en güzeli ş:Dogan güneş...Yorum sizlerin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aproncu ~ 11 yıl önce
Savunma bakanlığı karşılasın THY karşılasın ama bir şekilde vatanını savunan bu milletin evladı askeri güvenliği için bu devletin kurumları fedakarlık yapsın her iki kurumada bu yakışır. Sağolsunlar mehmetcık rahat olmaz ise mıllet rahat olmaz. feda olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maksat can güvenliği ise... ~ 11 yıl önce
Dağ karakollarında görev yapanları paraşütlemi indirecekmiş Hamdi bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KURBAN BAĞIŞI ~ 11 yıl önce
TÜRKİYE'NİN YAKLAŞIK 1 MİLYON ASKERİ VAR, TOPÇU'NUN BAHSETTİĞİ UÇAKLARI KULLANACAK ASKER SAYISI YAKLAŞIK 500 000 YANİ YARIM MİLYON İNSAN. BU KADAR KİŞİNİN GİDİŞ VE DÖNÜŞÜNÜ DE HESAPLARSANIZ SAYI İKİ KATINA ÇIKAR. EN İYİSİ THY 50 TANE UÇAĞINI TSK'YA BAĞIŞLASIN, EN AZINDAN PERSONEL VE BAKIM MALİYETİNDEN KURTARIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para almayacaklar mış))) ~ 11 yıl önce
garanti parayı Milli savunma bakanlığından alacaıgınızı, uçakta 50 asker dahi olsa , full uçak parasının bütçeden thy na aktarılacagını neden soylemiyorsunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
İyi , Kötü , Çirkin filmindeki gibi ama iyi olmadığı kesin. Bir sürü çalışanın ahını alıyor pirim. Diğerlerinden hangisi.. bilin bakalımm..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Adam demiş bakanlıkla görüşüp net açıklamayı iki hafta içinde yapıcaz diye. Biriside atlamış hemen cebinden mi ödüyorsun diye. Nasıl adam bunlar ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laleli Lions ~ 11 yıl önce
Endamın, Allah düşmanlarını hasetlerinden çıldırtıyor başkan, hamdolsun. Rabb'im yâr ve yardımcın olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000