18 Ocak 2010, Pazartesi 12:23:45

Hamdi Topçu müdürlerle bir araya geldi

Kopenhag’da bulunan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Türk vatandaşlarını mağdur etmeyeceklerini ve her türlü kolaylığı göstereceklerini söyledi.
  • Yazık THY kimlere kalmış..... Çoook yazık. Sonra da gecikme vs herşey olur tabii. Adam müdürler toplantı yaptı diye haber olmuş baksanıza. Çağın ne kadar gerisinde olduğunu varın siz karar verin.
  • yorumlara bakıyorumda hamdi bey rize nedir ya bu hasetlik..rizelileri kıskanmayın bukadar yaa.. ayıp oluyor yaniii..yürü rizem ve hamdi bey ileriiii..
  • Personelden o kadar kopuklar ki, toplantı yapmaları bile haber oluyor. Ahhh ah. THY gibi nadide bir kuruluşun düştüğü hale bakın. Eskiden bu toplantılar yapılmasa haber olurdu. Şimdi de tam tersi. E geriye gidiyoruz ya. Özendiğimiz ülkeler gibi.
  • harbiden çok kalın kaçmış belli oluyor.birileri alamamış yan gelmiş.
  • Birgün denk gelirsen cevaplarını alırsın yavrum..senin gibileri hemen tanınır saklansa da...
  • sorduğum sorularla ilgili cevabınız varsa bekliyoruz.yoksa sorular çok mu kalın kaçtı?
  • Yolcu değilsin bir...ikincisi kuyruk acın nereden bilelim ilacını ona göre verelim...
  • pekiyi bu savaşı kimlerle yapar?AYDA 134(YÜZOTUZDÖRT)SAAT UÇAN KAPTANLARLA MI?,İNİŞ ANINDA KULAKLIK TOPLATTIRILAN HOST-HOSTESLERLEMİ?13YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU İLE BİLE İLGİLENMEYEN İSTASYON MEMURLARI İLE Mİ?biliyorsan cevabını bekliyoruz.
  • yorumu yazan arkadasin dunya'dan haberi yok. herhalde pegasus ta calisiyor olmali. sadece dar cerceveden bakiyor.LH IST-FRA RT bileti 35EUR dan yine LH IST-PRG RT bileti 27EUR dan satiyor. Sen neden bahsediyorsun. seninle kim ugrassin, neden ugrassin. TK Dunya devi havayollarini rakip olarak gorur ve onlarla savasir
  • Birileriyle ugrasmaktan LOW COST CARRIER oldunuz....Allah yolunuzu acik etsin...Size rakip olan sirketlerle ugrassaniz daha iyi olur ama Ozel sektorle yatip Ozel sektorle kalktiginiz icin ve OZELLIKLE bir Sirketle ugrastiginiz icin...Diger Sirketleri gozunuz gormuyor.....Ucretlerinizi dahada indirin Ucak desen masallah aksam saat 20 den sonra AHL indinmi 30-40 tane yerde yatan ucak var...zaten her ay ucakta ismarlyiorsunuz 10 eur dan ucun???????

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, İskandinavya ve Almanya’da görev yapan THY müdürleriyle Kopenhag’da 2010’da izlenecek eylem planını için bir araya geldi.

Ev sahipliğini THY Kopenhag Müdürü İbrahim Şimşek’in yaptığı toplantıda, “Daha ucuz bilet fiyatları, daha fazla yolcu” anlayışı benimsendi.
THY’nin uçuş ağı bakımından Avrupa’da 4.sırada bulunduğunu ifade eden Hamdi Topçu, yeni uçakların filoya katılmasıyla uzak hatlara uçuşların başladığını söyledi.

Kopenhag’da müdürlerle yaptıkları toplantıda tüm konuları detaylı bir şekilde tartışma imkanı bulduklarını ifade eden Topçu, vatandaşlar için ne kadar kolaylık varsa sağlanması hususunda görüş birliğine vardıklarını belirtti.
“Yıllarca bizi tercih eden yolcularımızı özellikle yaz döneminde mağdur etmeyeceğiz” diyen THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, talebe göre yaz sezonunda ek seferler konulacağını ifade etti.

Avrupa’da en pahalı bileti Danimarka’da yaşayanların aldığı yönündeki şikayetleri not ettiklerini belirten Hamdi Topçu şunları söyledi, “Keyfi bilet ücretleme dönemi sona ermiştir. Vatandaşlarımız hiçbir şekilde mağdur edilmeyecektir. Şu kadarını söyleyeyim, özellikle gece uçuşları çok uygun fiyatlarda olacaktır. Bunun için tüm çalışmalarımız devam ediyor. Zarar etmeden fedakarlık yaparak, özverili bir şekilde çalışıp vatandaşlarımızı memnun edeceğiz”.

(Haber.dk)

Hamdi Topçu müdürlerle bir araya geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yazık THY kimlere kalmış..... Çoook yazık. Sonra da gecikme vs herşey olur tabii. Adam müdürler toplantı yaptı diye haber olmuş baksanıza. Çağın ne kadar gerisinde olduğunu varın siz karar verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yorumlara bakıyorumda hamdi bey rize nedir ya bu hasetlik..rizelileri kıskanmayın bukadar yaa.. ayıp oluyor yaniii..yürü rizem ve hamdi bey ileriiii..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Personelden o kadar kopuklar ki, toplantı yapmaları bile haber oluyor. Ahhh ah. THY gibi nadide bir kuruluşun düştüğü hale bakın. Eskiden bu toplantılar yapılmasa haber olurdu. Şimdi de tam tersi. E geriye gidiyoruz ya. Özendiğimiz ülkeler gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
harbiden çok kalın kaçmış belli oluyor.birileri alamamış yan gelmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birgün denk gelirsen cevaplarını alırsın yavrum..senin gibileri hemen tanınır saklansa da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sorduğum sorularla ilgili cevabınız varsa bekliyoruz.yoksa sorular çok mu kalın kaçtı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yolcu değilsin bir...ikincisi kuyruk acın nereden bilelim ilacını ona göre verelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pekiyi bu savaşı kimlerle yapar?AYDA 134(YÜZOTUZDÖRT)SAAT UÇAN KAPTANLARLA MI?,İNİŞ ANINDA KULAKLIK TOPLATTIRILAN HOST-HOSTESLERLEMİ?13YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU İLE BİLE İLGİLENMEYEN İSTASYON MEMURLARI İLE Mİ?biliyorsan cevabını bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yorumu yazan arkadasin dunya'dan haberi yok. herhalde pegasus ta calisiyor olmali. sadece dar cerceveden bakiyor.LH IST-FRA RT bileti 35EUR dan yine LH IST-PRG RT bileti 27EUR dan satiyor. Sen neden bahsediyorsun. seninle kim ugrassin, neden ugrassin. TK Dunya devi havayollarini rakip olarak gorur ve onlarla savasir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birileriyle ugrasmaktan LOW COST CARRIER oldunuz....Allah yolunuzu acik etsin...Size rakip olan sirketlerle ugrassaniz daha iyi olur ama Ozel sektorle yatip Ozel sektorle kalktiginiz icin ve OZELLIKLE bir Sirketle ugrastiginiz icin...Diger Sirketleri gozunuz gormuyor.....Ucretlerinizi dahada indirin Ucak desen masallah aksam saat 20 den sonra AHL indinmi 30-40 tane yerde yatan ucak var...zaten her ay ucakta ismarlyiorsunuz 10 eur dan ucun???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000