02 Kasım 2011, Çarşamba 11:57:16

HAMDİ TOPÇU İLK SEFERİ TWITTER'DAN KUTLADI

Türk Hava Yolları ve Anadolujet Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Cengiz Topel'den yapılacak seferleri Twitter'dan kutladı.
  • Bursadan Erzurum ve Diyarbakır seferi istemişsin. Haklısın bencede olması gerekir.Bursadan Trabzona da uçak seferi olması gerekir. Bu bir hemşericilik değil bölgelerin yolcu potansiyelidir. Aynı Kocaeli-Trabzon hattında olduğu gibi.
  • Karadenizli vatandaşlar kadar,İç,Doğu ve G.doğulu kitleninde taleplerine önem verilse ne güzel olur.Bursa da yaşayan Erzurumlu ve Diyarbakırlıların sayısından haberiniz varmı? Karadenizliler,her türlü kaymağı yerler,sanki İç,doğu ve g.doğulular hükümete OY vermiyorlar,ciddi incelense,karadenizdekinden daha fazla OY çıktığı görülür ,ama kaadeniz milliyetçiliği sözkonusu
  • biraz sabrederlerse bu hat tutar..hemen pes etmemeli thy ve borajet ..
  • illa bir yerde hem thy'ye laf sokup hem de konuyu içkiye getireceksiniz...bırakın bu bağnazlığı artık,kocaeli ve sakarya'da yaşayan doğu karadeniz nüfusundan haberiniz var mı? elbet önemli bir hat,haftada 1-2 gün bursa-hopa seferi eklense dolu gider o uçaklar haberiniz var mı? bu arada pek bilmiş arkadaş tiramisu şampanya ile yapılmaz,kanyak kullanılır öğren de cahilliğin baki kalmasın :))
  • sanki cok önemli bir hat duyan da uzak doğuya yeni hat actık sanıcak..bu hatta özel kokteyl falan da verin şampanyalı tiramisulu falan yakısır hani !
Türk Hava Yolları ve AnadoluJet Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı'nın açılışını ve bölgeden Trabzon'a yapılacak ilk seferleri Twitter aracılığıyla kutladı.

Hamdi Topçu "Kocaeli Cengız Topel Havalimanı'ndan 13:30'da Trabzon'a sivil uçusları başlatıyoruz. Her gün icra edilecek bu seferler bolgeye hayırlı olsun. Kocaeli, Sakarya, Düzce, Yalova, illerımizde yaşayan Karadenizli hemşehrilerimize ulaşım da iyi bir seçenek olacağını düşünüyoruz" diyerek ilk seferi böyle duyurdu.
HAMDİ TOPÇU İLK SEFERİ TWITTER'DAN KUTLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bursadan Erzurum ve Diyarbakır seferi istemişsin. Haklısın bencede olması gerekir.Bursadan Trabzona da uçak seferi olması gerekir. Bu bir hemşericilik değil bölgelerin yolcu potansiyelidir. Aynı Kocaeli-Trabzon hattında olduğu gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Karadenizli vatandaşlar kadar,İç,Doğu ve G.doğulu kitleninde taleplerine önem verilse ne güzel olur.Bursa da yaşayan Erzurumlu ve Diyarbakırlıların sayısından haberiniz varmı? Karadenizliler,her türlü kaymağı yerler,sanki İç,doğu ve g.doğulular hükümete OY vermiyorlar,ciddi incelense,karadenizdekinden daha fazla OY çıktığı görülür ,ama kaadeniz milliyetçiliği sözkonusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
biraz sabrederlerse bu hat tutar..hemen pes etmemeli thy ve borajet ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
illa bir yerde hem thy'ye laf sokup hem de konuyu içkiye getireceksiniz...bırakın bu bağnazlığı artık,kocaeli ve sakarya'da yaşayan doğu karadeniz nüfusundan haberiniz var mı? elbet önemli bir hat,haftada 1-2 gün bursa-hopa seferi eklense dolu gider o uçaklar haberiniz var mı? bu arada pek bilmiş arkadaş tiramisu şampanya ile yapılmaz,kanyak kullanılır öğren de cahilliğin baki kalmasın :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sanki cok önemli bir hat duyan da uzak doğuya yeni hat actık sanıcak..bu hatta özel kokteyl falan da verin şampanyalı tiramisulu falan yakısır hani !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000