25 Mart 2012, Pazar 17:55:18

HAMDİ TOPÇU ESKİ THY'LİLERİ AĞIRLADI

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY'nin uçuş eğitimine verdiği önemi ve bu alanda yaptığı yatırımları yerinde göstermek amacıyla Uçuş Eğitim Merkezi'nde bir gezi düzenledi...
  • arkadaşım,anlaşılan birilerine kızgınsın. Ancak unutma ki, bugünki THY'yi kuruluşundan bugüne kadar işçisinden Genel Müdürüne herkes bir tuğla koyarak yarattı. Resimdekiler de onları temsil ediyor. Bunu düşünen şimdiki yöneticilere teşekkür etmemiz lazım. Geçmişte Cem bey ve Yusuf bey'de yapmıştı bunu. Gelecekte de bu gelenek devam eder umarım. Keşke daha geniş kitleler hatırlansa. Aynı nezaketi Hamdi Topçunun alt kadrosu da gösterse.
  • bunların hepsini al vur ötekilerine...yusuf bolayırlı çok mu düzgün dü?? değildi ama onu hamdi ile kıyaslayamam tabii...yusuf zamanında çalışanın maaşlarından %10 kesildi ama yöneticilerden kesilmedi ki bu da onların ne olduğunu gösteren bir olaydı...
  • Yusuf Bolayır'lı ya hiç vefa borcum yok. O bizden biri. Resimdekilerin hiçbiri bizden değil. Atilla kaptan THY yi bırakıp kaçanlardan. Hamdi Topçu ise ne derseniz deyin çok başarılı. Kendisini tanımam ama sonuçlar ortada. Cem Kozlu gibi şişirilmiş balon değil.
  • ben olsam katılmazdım...
  • YUSUF BOLAYIRLI bu iktidar tarafından THY gnl. md.den uzaklaştırılmış bir şahıstır.BUdavete icabetmesi çooook hayret verici...
  • Vefa yorumcusu, siz VEFA BORCUNUZU BOLAYIRLI YA ödüyor olabilirsiniz ama bizcede başarısız listenin en başında BOLAYIRLI GELİR.
  • resimde görülen yöneticiler ve candan,gündoğdu dahil.içlerinde yusuf beyve cem bey'in ellerine su dökemezler.tamamıyla bire bir çalıştım ama lazdan evliya koyma avliya derlerya doğru bende çayelin denim ama topçu gibi ermeni assıllı değilim.iş akti fes olanlardanım ama memlekete elbet gelir denk gelirse allah yarattı demem haberi olsun.bu arada mustafanın oğlunu işe alsın derim yoksa sonu vahimdir gerçi topçu bu yazıyı okursa bir düşünür aklı varsa.
  • Sayın Topçu,bu resim sizin vefanızı gösteriyor ama Yusuf Bolayırlı hariç bu resim hiçbir THY personeli sevmez.Asıl kahramanlar bunların dışındakiler. Bir daha bunlarla aynı kareye girmeyin. Hiçbiri ( Bolayırlı hariç) bizi temsil etmiyor. O yazılan palavra kitaplara da inanmayın. Kısacası ÇİRKİN BİR RESİM.
  • önceki dönemler içinde en çok kadrolaşma tezcan yaramancı döneminde olmuştur.haksız işten çıkarmalar ,hak etmeyenleri iyi pozisyonlara getirmek tezcan yaramancı ve ekibinin en iyi bildiği iştir.onlardan kurtulduğumuza sevinirken şu günlerde gelen gideni aratır durumlarını yaşıyoruz.içlerinde görevini layıkıyla yapan tek yönetici cem kozludur.
  • inançlarımıza göre, emri hak vaki olunca insan o an tüm yaptıklarını yeniden yaşarmış, öyle derler; ben haksız yere işten attıklarınızdan birisiyim, o an ne yapmak istediğimi tahmin edebiliyor musunuz... bilemezsiniz tabi ki, göreceksiniz, isterseniz bunu hiç o zamana bırakmayalım, bir ara ben sizin suratınıza ............
THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun düzenlediği geziye, Uçuş Eğitim Merkezi Başkanı Kaptan Menderes Çakıcı rehberliğinde, THY'nin eski Yönetim Kurulu Başkanları'ndan Cem Kozlu, Atilla Çelebi, Tezcan Yaramancı, Yusuf Bolayırlı'nın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

THY Uçuş Eğitim Binası'nda gerçekleştirilen gezide ilk olarak kabin simülatörleri ziyaret edildi. Uçak içinde yaşanabilecek her türlü senaryonun simüle edilebildiği B.737/A310/A.340 acil durum eğitim cihazı ve son teknolojik donanıma sahip A.320 mockup'ı; eğitim kalitesini daha üst seviyelere taşımak adına yapılan uygulama istasyonları ve ikram derslerinin yapıldığı servis eğitim sınıfları tanıtıldı.
 
Elektronik sınav sistemiyle donatılmış özel sınıfların ziyaretinin ardından gezinin ikinci basamağı olan simülatör bölümüne geçildi. Pilot eğitimlerinin maksimum verimliliğe ulaşmasını sağlayan IPT (sınıf simülatörleri) ve uçak filomuzun büyümesine paralel olarak sayıları artan B.737/400, B.737/800, B.777, A.320, A.330/340 simülatörleri hakkında misafirlerimize bilgiler verildi. 
 
Öte yandan, THY'nin emekli kaptan pilotu olan ve genel müdürü Atilla Çelebi, Boeing 777 simülatöründe Hongkong - İstanbul uçuşunu icra ederken mesleki tecrübesini yinelemekten duyduğu keyfi ifade ederek, THY'ye böyle bir gezi düzenlediği için teşekkür etti. Gezinin ardından Topçu, Uçuş Eğitim Merkezinde geçmişten bugüne yapılan tüm yenilikleri gözlemleyen eski yönetim kurulu başkanları ile hatıra fotoğrafı çektirerek, katılımcılara gözlem uçuşu sertifikalarını takdim etti.



HAMDİ TOPÇU ESKİ THY'LİLERİ AĞIRLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşım,anlaşılan birilerine kızgınsın. Ancak unutma ki, bugünki THY'yi kuruluşundan bugüne kadar işçisinden Genel Müdürüne herkes bir tuğla koyarak yarattı. Resimdekiler de onları temsil ediyor. Bunu düşünen şimdiki yöneticilere teşekkür etmemiz lazım. Geçmişte Cem bey ve Yusuf bey'de yapmıştı bunu. Gelecekte de bu gelenek devam eder umarım. Keşke daha geniş kitleler hatırlansa. Aynı nezaketi Hamdi Topçunun alt kadrosu da gösterse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bunların hepsini al vur ötekilerine...yusuf bolayırlı çok mu düzgün dü?? değildi ama onu hamdi ile kıyaslayamam tabii...yusuf zamanında çalışanın maaşlarından %10 kesildi ama yöneticilerden kesilmedi ki bu da onların ne olduğunu gösteren bir olaydı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yusuf Bolayır'lı ya hiç vefa borcum yok. O bizden biri. Resimdekilerin hiçbiri bizden değil. Atilla kaptan THY yi bırakıp kaçanlardan. Hamdi Topçu ise ne derseniz deyin çok başarılı. Kendisini tanımam ama sonuçlar ortada. Cem Kozlu gibi şişirilmiş balon değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ben olsam katılmazdım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
YUSUF BOLAYIRLI bu iktidar tarafından THY gnl. md.den uzaklaştırılmış bir şahıstır.BUdavete icabetmesi çooook hayret verici...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Vefa yorumcusu, siz VEFA BORCUNUZU BOLAYIRLI YA ödüyor olabilirsiniz ama bizcede başarısız listenin en başında BOLAYIRLI GELİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
resimde görülen yöneticiler ve candan,gündoğdu dahil.içlerinde yusuf beyve cem bey'in ellerine su dökemezler.tamamıyla bire bir çalıştım ama lazdan evliya koyma avliya derlerya doğru bende çayelin denim ama topçu gibi ermeni assıllı değilim.iş akti fes olanlardanım ama memlekete elbet gelir denk gelirse allah yarattı demem haberi olsun.bu arada mustafanın oğlunu işe alsın derim yoksa sonu vahimdir gerçi topçu bu yazıyı okursa bir düşünür aklı varsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın Topçu,bu resim sizin vefanızı gösteriyor ama Yusuf Bolayırlı hariç bu resim hiçbir THY personeli sevmez.Asıl kahramanlar bunların dışındakiler. Bir daha bunlarla aynı kareye girmeyin. Hiçbiri ( Bolayırlı hariç) bizi temsil etmiyor. O yazılan palavra kitaplara da inanmayın. Kısacası ÇİRKİN BİR RESİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
önceki dönemler içinde en çok kadrolaşma tezcan yaramancı döneminde olmuştur.haksız işten çıkarmalar ,hak etmeyenleri iyi pozisyonlara getirmek tezcan yaramancı ve ekibinin en iyi bildiği iştir.onlardan kurtulduğumuza sevinirken şu günlerde gelen gideni aratır durumlarını yaşıyoruz.içlerinde görevini layıkıyla yapan tek yönetici cem kozludur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
inançlarımıza göre, emri hak vaki olunca insan o an tüm yaptıklarını yeniden yaşarmış, öyle derler; ben haksız yere işten attıklarınızdan birisiyim, o an ne yapmak istediğimi tahmin edebiliyor musunuz... bilemezsiniz tabi ki, göreceksiniz, isterseniz bunu hiç o zamana bırakmayalım, bir ara ben sizin suratınıza ............

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000