18 Şubat 2013, Pazartesi 09:42:29

HAMDİ TOPÇU BU KEZ MUTFAĞA GİRDİ

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, TRT haber’de Defne Sarısoy’un “Ekonomik Tarifler” programına katılarak mutfağa girdi, önlüğü giydi ve Karadeniz usulü mıhlama yaptı.
  • şuan acaba o yıldan beri kaç pilot yetişti ki lisans numaraları ortada 2000 lere daha yeni geldi..Sen tutmuşsun yılda 300 pilot yetiştiricez demişsin,İmam hatiplerden mi yetişecek bu çocuklar yoksa gerçekten torpil olmadan delikanlı gibi mi alacaksınız bu insanları..Aldıgınız o meydan 300 ögrenciyi kaldırabilecek mi yoksa sadece sizin kullandıgınız gibi egitim ucaklarınız LTBA yı mı kullanacak?.Eger kullanacaksa diğer okullar neden burayı kullanamıyor?Bu devirde iki yer var biri thy akademi digeri anadolu universitesi torpili baştan yapıyorsun ohh sanki astronot eğitimi veriliyor arkadaslara ne type rating parası ne birşey..Ne güzel dünya be...
  • Bir şeyi gerçekten merak ediyorum, hani beyefendi fırıncı oğluymuş ya, hani "beyaz ekmekten çekilen ruseymi maddesinin önemine değinmiş" ya, hani "Tam buğday ekmek kullanımını yerleştirmek" arzusundaymış ya... 4 yıldır normal mahalle fırınından 250 gr ekmeği 1 TL/adet. Beyaz undan. Eğer tam buğday, veya bol tahıllı ekmek alırsam 3,25 Tl/adet ve daha fazla. Ailem günde 3 ekmek tüketiyorsa, ruşeymi alınmış beyaz undan yapılma ekmeğin aylık gideri nedir? Tam buğday ekmeği tüketirsek aylık gideri ne olur? Hani sizin eski mesleğiniz mali müşavirlik ya... Anlarsınız diye soralım dedik. bilmiyorsanız büyüklerinize danışabilme joker hakkınız saklı elbette. Birde acaba en son ne zaman mahalle fırınına uğrayıp ekmek alıp evinize gittiniz? Bu işlemi yaparken vatandaşın halini gördünüz mü? Herkes bir zamanlar yeterince gıda alamamaktan yeşil hastalığa tutulmuş ingilizler gibi olmuş. Kafa basmıyor, herşeye kanıyor, kanser almış yürümüş. Hastaneler rezaletin son perdesi. Dünya da size güzel tabi.
  • acaba bu okulun ücreti ne kadar olacak ve alımları ne zaman yapılacak üniden hangi bölümşer girebiliyor bir açıklama yapsaydın ya bekledik bizde
  • Yılda 300 pilot mezun etmek için kaç saat uçuş yapmalı,nasıl ve kiminle yapmalı.
  • İşten haksız yere attıklarını, yaptığın ve yaptırdığın torpilleri, yediğin kul haklarını ve aldığın bedduaları da anlatsaydın ya!!
  • Birisi de çıksın sorsun bu Rize'liye'' acaba senden başka geçmişte fırıncılık yapmış, başbakan ın hemşehrisi ve mali müşaviri olduğu için bayrak taşıyıcı havayolu firmasına yönetim kurulu başkanı olabilmiş dünyada ikinci bir örnek var mı ?'' diye...Bu bile THY ve Türkiye'yi kimlerin yönettiğinin belgesidir ve hemşehricilikle, yandaşlıkla,particilikle,cemaatcilikle,ahbap çavuş ilişkileriyle vs ne bu ülke ne bu şirket ve benzerleri bir adım ileri gidemezler, gidemiyorlar da hep yalanla insanları kandırıyorlar şöyle büyüdük böyle para kazandık diye!!!
  • bilanco oyunlarini anlatsin. kac ucak thy uzerinde gorunuyor, kaci lease? ucak kirala, operasyon karini dolar bilanco ile acikla sonra tl acikla, yil ortasinda muhasebe raporlamasini degistir. cinlikler bir bunlardan cikiyor delta'nin lufthansa'nin kafasi cok calismiyor demekki. simdi tek koridor pazarligi yapiyorsunuz, ureticilerden neler istiyorsunuz onu aciklayin. sicak sicak ucak alim komisyonlarindan haber verin
  • BIRAK ONU BUNU HAMDİ AĞA HABOM NE OLACAK
  • millet ekmeği buldu da kepeklisi kaldı, sen sabah erkenden halk ekmek büfelerinin önüne git de üç kuruş ucuza ekmek alacağım diye kuyruk olmuş vatandaşları seyret bir de bu ekmeklerin maliyeti beyaz ekmekten daha fazlaymış şu eşssiz bilginizle aydınlatsanız da sevinseydik
  • 'hamdi topçu, müşterisini azarlıyor' haberinden sonra gündem değiştirmek için verilen beyanatlar. bayat. istediğin kadar sempatik görünmeye çalış.

Aşçıya mıhkalamanın nasıl yapılacağını tarif ederek yaptırdan Topçu yemek piştikten sonrra tadına bakarken “Tam ayarını tutturamadık. Biraz daha ayar yapılması gerekiyordu” dedi.

BEYAZ EKMEK İNSAN SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR

Baba mesleğinin fırıncılık olduğunu söyleyen Hamdi Topçu, beyaz ekmekten çekilen ruseymi maddesinin önemine değişenerek “Beyaz ekmek insan sağlığını tehdit eder hale geldi. Tam buğday ekmek kullanımı yernleşirse sosyal güvenlik bütçesindeki tedavi masrafları azalacaktır” dedi.

1 NİSANDAN İTİBAREN İKRAMDA YENİLİK

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, mıhlama yapılırken THY’nin yeni projeleri hakkında bilgi verirken ikram şirketi Do-Co’nun 60’a yakın havayoluna ikram servisi ve CIP salonlarına servis yaptığını söyledi. Topçu 1 Nisan’dan itibaren THY uçaklarında ikramda yeni sunumlar ve mönülerle değişiklik yapacaklarını belirterek “Uçaklarda dünyaya Türk mutfağını tanıtıyoruz. Uçaklarda ikram edilen yemeklerde tercihte İmam Bayıldı bir numara, arkasında İslim Kebabı geliyor” dedi.

Hamdi Topçu, THY’nın büyümesinde en büyük gücün İstanbul’un çekimgücü olduğunu belirterek “İstanbul dünyanın merkezidir” dedi. Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nun çeşitli ülkelerle yaptığı ikili anlaşmaların getirdiği fırsatları değerlendirdiklerini belirtti.

AFRİKA’YI DÜNYAYA BAĞLIYORUZ

Afrika’yı dünyaya bağlayan tek havalimanının İstanbul olduğunu söyleyen Topçu “Biz bu potansiyeli gördük. Afrika’da 25 ülkede 34 şehire uçuyoruz. İstanbul üzerinden ise bu noktaları 219 noktaya bağlıyoruz” şeklinde konuştu.

YENİ HAVALİMANI DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ OLACAK

Topçu İstanbul’un havalimanında küçük, kapasitede büyük olduğunu ve 10 bin kilometrelik havalimanını İstanbul’a yetmediğini belirterek “Yeni yapılacak havalimanı 80 bin metrekare alanda, 150 milyon yolcu kapasitesi ve 6 uçak pisti ile dünyanın en büyük havalimanı olacaktır. Mayıs ayında ihaleye açılıyor” dedi.

YILDA 300 PİLOT YETİŞTİRECEĞİZ

Topçu, THY’nin artan uçak kapasitesine göre pilot ihtiyacının arttığını söyledi. Ayrıca dünyada pilot açığı bulunduğunu anlatan Topçu, Aydın’da yerli ve yabancı havayolları için yılda 300 pilot yetiştirecek uçuş okulu açtıklarını bildirdi. Eğitime yılda 50 milyon dolar harcadıklarını belirten Topçu, ayrıca Anadolu yakasında ise 350 milyon dolar harcamayla uçak bakım merkezi açacaklarını bildirdi.

Topçu, THY’nin 2012 yılında 1 milyon 80 milyon dolar gelir ile son 80 yılın en yüksek kârını elde ettiğini söyledi. Ayrıca yüzde 77 ile en yüksek doluluk yaşandığını bildirdi. (Türkiye Turizm)

HAMDİ TOPÇU BU KEZ MUTFAĞA GİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

1923 ten beri ~ 11 yıl önce
şuan acaba o yıldan beri kaç pilot yetişti ki lisans numaraları ortada 2000 lere daha yeni geldi..Sen tutmuşsun yılda 300 pilot yetiştiricez demişsin,İmam hatiplerden mi yetişecek bu çocuklar yoksa gerçekten torpil olmadan delikanlı gibi mi alacaksınız bu insanları..Aldıgınız o meydan 300 ögrenciyi kaldırabilecek mi yoksa sadece sizin kullandıgınız gibi egitim ucaklarınız LTBA yı mı kullanacak?.Eger kullanacaksa diğer okullar neden burayı kullanamıyor?Bu devirde iki yer var biri thy akademi digeri anadolu universitesi torpili baştan yapıyorsun ohh sanki astronot eğitimi veriliyor arkadaslara ne type rating parası ne birşey..Ne güzel dünya be...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fırıncının oğlu ~ 11 yıl önce
Bir şeyi gerçekten merak ediyorum, hani beyefendi fırıncı oğluymuş ya, hani "beyaz ekmekten çekilen ruseymi maddesinin önemine değinmiş" ya, hani "Tam buğday ekmek kullanımını yerleştirmek" arzusundaymış ya... 4 yıldır normal mahalle fırınından 250 gr ekmeği 1 TL/adet. Beyaz undan. Eğer tam buğday, veya bol tahıllı ekmek alırsam 3,25 Tl/adet ve daha fazla. Ailem günde 3 ekmek tüketiyorsa, ruşeymi alınmış beyaz undan yapılma ekmeğin aylık gideri nedir? Tam buğday ekmeği tüketirsek aylık gideri ne olur? Hani sizin eski mesleğiniz mali müşavirlik ya... Anlarsınız diye soralım dedik. bilmiyorsanız büyüklerinize danışabilme joker hakkınız saklı elbette. Birde acaba en son ne zaman mahalle fırınına uğrayıp ekmek alıp evinize gittiniz? Bu işlemi yaparken vatandaşın halini gördünüz mü? Herkes bir zamanlar yeterince gıda alamamaktan yeşil hastalığa tutulmuş ingilizler gibi olmuş. Kafa basmıyor, herşeye kanıyor, kanser almış yürümüş. Hastaneler rezaletin son perdesi. Dünya da size güzel tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot adayı ~ 11 yıl önce
acaba bu okulun ücreti ne kadar olacak ve alımları ne zaman yapılacak üniden hangi bölümşer girebiliyor bir açıklama yapsaydın ya bekledik bizde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hesap ~ 11 yıl önce
Yılda 300 pilot mezun etmek için kaç saat uçuş yapmalı,nasıl ve kiminle yapmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlatsana uşağum ~ 11 yıl önce
İşten haksız yere attıklarını, yaptığın ve yaptırdığın torpilleri, yediğin kul haklarını ve aldığın bedduaları da anlatsaydın ya!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru ve cevap ~ 11 yıl önce
Birisi de çıksın sorsun bu Rize'liye'' acaba senden başka geçmişte fırıncılık yapmış, başbakan ın hemşehrisi ve mali müşaviri olduğu için bayrak taşıyıcı havayolu firmasına yönetim kurulu başkanı olabilmiş dünyada ikinci bir örnek var mı ?'' diye...Bu bile THY ve Türkiye'yi kimlerin yönettiğinin belgesidir ve hemşehricilikle, yandaşlıkla,particilikle,cemaatcilikle,ahbap çavuş ilişkileriyle vs ne bu ülke ne bu şirket ve benzerleri bir adım ileri gidemezler, gidemiyorlar da hep yalanla insanları kandırıyorlar şöyle büyüdük böyle para kazandık diye!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
d ~ 11 yıl önce
bilanco oyunlarini anlatsin. kac ucak thy uzerinde gorunuyor, kaci lease? ucak kirala, operasyon karini dolar bilanco ile acikla sonra tl acikla, yil ortasinda muhasebe raporlamasini degistir. cinlikler bir bunlardan cikiyor delta'nin lufthansa'nin kafasi cok calismiyor demekki. simdi tek koridor pazarligi yapiyorsunuz, ureticilerden neler istiyorsunuz onu aciklayin. sicak sicak ucak alim komisyonlarindan haber verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HABOM ~ 11 yıl önce
BIRAK ONU BUNU HAMDİ AĞA HABOM NE OLACAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekmek ~ 11 yıl önce
millet ekmeği buldu da kepeklisi kaldı, sen sabah erkenden halk ekmek büfelerinin önüne git de üç kuruş ucuza ekmek alacağım diye kuyruk olmuş vatandaşları seyret bir de bu ekmeklerin maliyeti beyaz ekmekten daha fazlaymış şu eşssiz bilginizle aydınlatsanız da sevinseydik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olmamış ~ 11 yıl önce
'hamdi topçu, müşterisini azarlıyor' haberinden sonra gündem değiştirmek için verilen beyanatlar. bayat. istediğin kadar sempatik görünmeye çalış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000