19 Aralık 2011, Pazartesi 11:05:02

HADİ THY ŞAŞIRT BİZİ!

AirportHaber Başyazarı Sefa İnan, bu hafta da gündemi meşgul eden konuları köşesine taşıdı...
  • habere yorum yapanlarin yazdiklari ile haberin ne ilgisi var. Airport haber bu tik alakasiz yorumlari yayinlamamamali.
  • masa baslarında oturmakla tecrübeli olunmuyor
  • Aziz Nesin yüzde 60 demişti ama...
  • OY ORANI ŞU ANDA %54 UNUTMA.
  • yalakalık yapma..yazılanlar yalan mı??? dünyada nerde türkiye nin sözü geçiyor? ancak güçsüz,gariban ülkelerde..geçirsin sözünü abd ye ab ye de görelim..garip garibanlar thy da işten atıldılar onların yerine kendi adamları geldiler..eee hani fakiri gözetiyordu?? hani garibi koruyordu?? oğulları işadamı oldular diğer bakanların gemicik sahibi oğulları gibi...kasımpaşa da gecekondu da otururken şimdi dünyanın en zengin başbakanlarından..bunları da unutmasan iyi olur...
  • SAYIN BAŞBAKAN;TÜRKİYEYİ AYAGA KALDIRAN;DÜNYADA SÖZÜ GEÇEN ÜLKE YAPAN;THY LARINI BÜYÜTEREK SİZE İŞ SAĞLAYAN;FAKİR FUKARAYI GÖZETEN;GARİP GURABAYI KORUYAN İNSAN LÜTFEN UNUTMAYIN
  • Doğrusu yazdıklarınızı okurum ve doğruları incitmeden yazdığınızı da biliyorum. Bu konudaki yazınızı okudum. Önceleri bana eski usul yerel havayolunu korumak amacıyla yapıyorlar diye düşündüm ama yazdıklarınız ya doğruysa? Önerdiğiniz gibi bunu THY mutlaka araştırmalı. Kral çıplaksa da herkes bilmeli sonunda o bizim kralımız ve üşütmesin hasta olmasın diye gereken itimamla kralı tekrar giydiririz. Ayrıca Teknik konuların siyasetle hiç ama hiç ilgisi olmamalı. İman gücüyle değil ama yüce allahın verdiği akıl sayesinde insan gücüyle uçuyor bu uçaklar. Akıllı olup doğru eleştirilere saygı duyup gerekeni yapalım.
  • başbakan aziz şehitlerimize kelle, apo itine sayın dedi yahudi üstün hizmet madalyası alıp amerikan askerleri için dua etti oğlunun biri rapor aldı askerlik yapmadı diğeri bedelli yaptı cemaatçiler,fetocular,akepe liler teröristler ,vatan hainleri askerlik yapmasınlar diye bedelli askerliği çıkardı ve ağzından TÜRK kelimesi çıkmıyor..memleketi kimin mahvettiği ortada...unuttuysan hatırlatalım!!!!!
  • Başbakana her laf atan vatan haini mi oluyor?Yerim senin o güzel mantığını.O zaman ülkenin yarısı vatan haini..bi tek sen hariç..
  • Olur askerler gitsin onların yerini siz doldurun.Vatan haini olarak yani.Sizin hiç şaibeli işiniz yok değil mi?Denizfenercisi,TAKKİYECİ SENİ.
Danimarka medyasında bir süre önce THY ile ilgili yer alan haber üzerinden köşesine yön veren Başyazar İnan, adeta 'biz yazarken neredeydeniz' mesajını verdi.

Danimarka medyası kısa bir süre önce THY pilotlarının eğitimsiz olduğu ile ilgili bir haber yayınlamış ve ortalık karışmıştı. Ardından THY'nin deneyimli kaptanı Nuri Sakarya da THY'ye yönelik bu haberi yorumlamış ve doğrularak nitelikte konuşmuştu.
 
THY'deki aksaklıklarla ilgili birçok yazı yazan AirportHaber Başyazarı Sefa İnan da 'Danimarka medyası yazınca mı aklınız başınıza geliyor' diye sordu.
 
Türk Hava Yolları'ndaki uçuş güvenliği ile alakalı birçok yorumda bulunan ve yazılar yazan İnan, THY'ye bir kez daha 'öğütte' bulundu. Yapması gereken ve yapmaması gerekenleri tek tek sıralayan deneyimli yazar, TALPA'daki aday listesini boş geçmedi.
 
Danimarka medyasında yer alan sözkonusu haberin ardından dün gece yazısını yayınlayan ve çok çarpıcı tespitlerde bulunan Sefa İnan, bugün patlak veren bir diğer THY haberini de adeta önceden gördü.
 
Nuri Sakarya'nın açıklamaları doğru muydu, bundan sonra deneyimli kaptanın akibeti ne olacak?

Danimarka medyası THY ile mi uğraşıyor, yoksa doğruları mı yazıyor?

Türk Hava Yolları'nın yapması gereken tepki göstermek mi, iddiaları araşırmak mı?

THY pilotları gerçekten eğitimsiz mi?

Peki bugün patlak veren 'porno skandalı' iddiasında gerçeklik payı var mı?

Hakan Çelik THY'ye mi çalışıyor?

THY'de uçuş güvenliği sıkıntısı var mı?

Sefa İnan'a Danmarka medyası ile ilgili gelen mailde neler var?

Peki ya TALPA'nın durumu?

Nasıl oluyor da TALPA'nın aday listesine müdehale ediliyor?

TALPA tarafsız bir dernek mi, yoksa basit bir maşa mı?
 
'Hadi şaşırt bizi THY'

İşte Sefa İnan'ın okucuyularının yorumuna bıraktığı çok çarpıcı köşesi...

HADİ THY ŞAŞIRT BİZİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 12 yıl önce
habere yorum yapanlarin yazdiklari ile haberin ne ilgisi var. Airport haber bu tik alakasiz yorumlari yayinlamamamali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
masa baslarında oturmakla tecrübeli olunmuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Aziz Nesin yüzde 60 demişti ama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
OY ORANI ŞU ANDA %54 UNUTMA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yalakalık yapma..yazılanlar yalan mı??? dünyada nerde türkiye nin sözü geçiyor? ancak güçsüz,gariban ülkelerde..geçirsin sözünü abd ye ab ye de görelim..garip garibanlar thy da işten atıldılar onların yerine kendi adamları geldiler..eee hani fakiri gözetiyordu?? hani garibi koruyordu?? oğulları işadamı oldular diğer bakanların gemicik sahibi oğulları gibi...kasımpaşa da gecekondu da otururken şimdi dünyanın en zengin başbakanlarından..bunları da unutmasan iyi olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SAYIN BAŞBAKAN;TÜRKİYEYİ AYAGA KALDIRAN;DÜNYADA SÖZÜ GEÇEN ÜLKE YAPAN;THY LARINI BÜYÜTEREK SİZE İŞ SAĞLAYAN;FAKİR FUKARAYI GÖZETEN;GARİP GURABAYI KORUYAN İNSAN LÜTFEN UNUTMAYIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Doğrusu yazdıklarınızı okurum ve doğruları incitmeden yazdığınızı da biliyorum. Bu konudaki yazınızı okudum. Önceleri bana eski usul yerel havayolunu korumak amacıyla yapıyorlar diye düşündüm ama yazdıklarınız ya doğruysa? Önerdiğiniz gibi bunu THY mutlaka araştırmalı. Kral çıplaksa da herkes bilmeli sonunda o bizim kralımız ve üşütmesin hasta olmasın diye gereken itimamla kralı tekrar giydiririz. Ayrıca Teknik konuların siyasetle hiç ama hiç ilgisi olmamalı. İman gücüyle değil ama yüce allahın verdiği akıl sayesinde insan gücüyle uçuyor bu uçaklar. Akıllı olup doğru eleştirilere saygı duyup gerekeni yapalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
başbakan aziz şehitlerimize kelle, apo itine sayın dedi yahudi üstün hizmet madalyası alıp amerikan askerleri için dua etti oğlunun biri rapor aldı askerlik yapmadı diğeri bedelli yaptı cemaatçiler,fetocular,akepe liler teröristler ,vatan hainleri askerlik yapmasınlar diye bedelli askerliği çıkardı ve ağzından TÜRK kelimesi çıkmıyor..memleketi kimin mahvettiği ortada...unuttuysan hatırlatalım!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Başbakana her laf atan vatan haini mi oluyor?Yerim senin o güzel mantığını.O zaman ülkenin yarısı vatan haini..bi tek sen hariç..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Olur askerler gitsin onların yerini siz doldurun.Vatan haini olarak yani.Sizin hiç şaibeli işiniz yok değil mi?Denizfenercisi,TAKKİYECİ SENİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000