04 Ocak 2010, Pazartesi 13:49:36

HABOM'DA İLK ADIM

THY Teknik ile Pratt & Whitney ortaklığında Sabiha Gökçen Havalimanı’na kurulan Motor Bakım Merkezi açılış için gün sayıyor. Merkezin açılmasıyla HABOM projesinde çok önemli ilk adım da atılmış olacak.
  • Nasıl İşe müracaat edeceğim lütfen yol gösterin.
  • benım cahıllıgımı mazur gorun fakat yazdıklarınızdan hiçbirşey anlamıyorum sonu gelmeyen cumleler anlamsız ıfadeler sureklı bırbırının acıgını yakalamaya calısan ınsanlar ne yapmaya calısıyorsanız yapamıyorsunuz ınanın bob rumuzlu şahısın yazdığını anlayan bir kişi lutfen acıklasın bana
  • bu ekip aralıkta değil ekimde evini kurköyde tuttu ve oturdu.çalışması onları ilgilendirir.düzeltme yapalım.
  • ben tebrik ediyorum da orda çalışan teknisyen arkadaşların kurtköy gibi köyden bozma biryerde sahipsiz bırakılmasını eleştiriyorum.bir teknisyen arkadaşla pendikte karşılaştım şunu nasıl yapsak bunu nasıl yapsak.habom kaç yıl önce çıktı sen bilmiyon galiba.o zaman olsa bu köpekler yiyemezdi.şimdi sen çalış onlar yesin.al senin milliyetçiliğin.
  • yazık:)teknisyenler kaptanlar yine saçmasapan kateediiş müsadesini en az 45 dakka bekleyecek kargo apronuna geçmek için kuleden komedi ya:))))
  • ARKASLAR,NEDEN BUKADAR ABUK SUBUK SORULAR SORMAYA GEREK DUYUYORSUNUZ? BIR PROJE VAR ORTADA BUNU TEBRIK ETMEK LAZIM. INEK ALTNDA BUZA ARAMAYIN PROJE SAGLIKLI SEKILDE DEVAM EDECEK;KIM ALIRSADA HAYIRLI OLSUN DIYIN BUKADAR.. BOS KONUSMAYA GEREK YOK...
  • Evet my tekniğin yanındaki bina
  • İşin doğrusu SAW ın sadece bakım üssü ve kargo uçakları için kullanılmasıdır.
  • evet your technic in yanındaki yer :))))
  • habom binası my teknigin yanındaki yermi.bilen varmı.

CFM56 ve V2500 motorlarına bakım hizmeti vermek üzere THY Teknik A.Ş ve Pratt&Whitney Global Service Partners tarafından 14 Temmuz 2008’de temeli atılan HABOM projesi kapsamındaki Uçak Motoru Bakım Merkezi, fiilen faaliyete geçti.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’nda kurulan kısa adı ‘TEC’ olan Motor Bakım Merkezi, Aralık ayı ortalarında çalışmalara başladı. TEC’te görev alacak personel Atatürk Havalimanı’ndan Sabiha Gökçen Havalimanı’na geçti.

Motor Bakım Merkezi’nin resmi açılışı 21 Ocak’ta yapılacak. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın da katılacağı görkemli bir açılışla sektördeki yerini alacak olan TEC, HABOM projesinin de ilk adımı olacak.

Pratt & Whitney THY Teknik Uçak Motoru Bakım Merkezi, kısa adıyla “Türkiye Motor Merkezi”, başta Türkiye ve Türkiye’ye yakın bölgeler olmak üzere tüm global müşterilere motor bakım, tamir ve revizyon hizmeti sunacak. Tesis tam kapasiteye ulaştığında yılda 200 motor bakımı yapılacak.

Türkiye Motor Merkezi, CFM56–3, –5B, –5C ve –7B ile V2500–A5 motor tiplerine bakım hizmeti sunacak.

21 Ocak'taki açılış Airport TV'den canlı olarak ekranlara gelecek...

HABOM'DA İLK ADIM

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
Nasıl İşe müracaat edeceğim lütfen yol gösterin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
benım cahıllıgımı mazur gorun fakat yazdıklarınızdan hiçbirşey anlamıyorum sonu gelmeyen cumleler anlamsız ıfadeler sureklı bırbırının acıgını yakalamaya calısan ınsanlar ne yapmaya calısıyorsanız yapamıyorsunuz ınanın bob rumuzlu şahısın yazdığını anlayan bir kişi lutfen acıklasın bana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu ekip aralıkta değil ekimde evini kurköyde tuttu ve oturdu.çalışması onları ilgilendirir.düzeltme yapalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben tebrik ediyorum da orda çalışan teknisyen arkadaşların kurtköy gibi köyden bozma biryerde sahipsiz bırakılmasını eleştiriyorum.bir teknisyen arkadaşla pendikte karşılaştım şunu nasıl yapsak bunu nasıl yapsak.habom kaç yıl önce çıktı sen bilmiyon galiba.o zaman olsa bu köpekler yiyemezdi.şimdi sen çalış onlar yesin.al senin milliyetçiliğin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yazık:)teknisyenler kaptanlar yine saçmasapan kateediiş müsadesini en az 45 dakka bekleyecek kargo apronuna geçmek için kuleden komedi ya:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ARKASLAR,NEDEN BUKADAR ABUK SUBUK SORULAR SORMAYA GEREK DUYUYORSUNUZ? BIR PROJE VAR ORTADA BUNU TEBRIK ETMEK LAZIM. INEK ALTNDA BUZA ARAMAYIN PROJE SAGLIKLI SEKILDE DEVAM EDECEK;KIM ALIRSADA HAYIRLI OLSUN DIYIN BUKADAR.. BOS KONUSMAYA GEREK YOK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet my tekniğin yanındaki bina

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İşin doğrusu SAW ın sadece bakım üssü ve kargo uçakları için kullanılmasıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet your technic in yanındaki yer :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
habom binası my teknigin yanındaki yermi.bilen varmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000