25 Haziran 2014, Çarşamba 09:49:13

HABOM'DA BÜYÜK GÜN BELLİ OLDU!

Türk Hava Yolları’nın Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kurduğu uçak bakım ve modifikasyon merkezi HABOM’un açılış tarihi belli oldu. İşte o tarih...TH
  • habom da taşaron olarak çalışan şirketin elemanları bakır ve kabloları arabanın gizli yerine saklayıp dışarı çıkarıyorlar. demek istediğim çalışanlar işini yapsa hırsızlık olmaz. salla başını al maşını.
  • Hoş geldin Uzun adam; bende orada olacağım,
  • Eşit ışe eşit ücret .
  • ilk kazma 2008de vuruldu o kazma meyve verdi ve ilk kazık 2011 18 temmuzda çakıldı, hala da çakılmaya devam ediyor yazık bu teknisyenlere.
  • Bu yaptiklariniz tamamen utanc verici.olur olmaz seyler yazip kendinizi,bizi,habomculari kucuk dusuruyorsunuz.burdan atip tutmayin.milletin moralini bozmayin bos konusmalariniz yuzunden.burdan konustugunuz gibi cikip yoneticilerinize konuşsananiza.yok yandaşiymiş yok o şunu okudu yok bu bunu okudu.ne fark eder kardesim sonuçta herkes ekmeginin pesinde burda.bos konusup kimsenin gunahini alamazsiniz.yas olarak buyumussunuz ama akıl olarak yerlerdesiniz(olur olmaz seyler yazip,bos konusanlar).sayenizde rezil oluyoruz herkese.buraya gelince atip tutuyosunuz ama hangarlarda nefes almadan çalışıyorsunuz.madem sikaatcisin çalışma kardesim.goster cesaretini birak anahtari.yapamayacaginiz şeyler icin burda bos bos konusmayin.
  • Acaba açılış habom olarak mı teknik olarak mı açılış olucak önemli bi detay olsa gerek bir de hava iş ten hala bi açıklama beklemekte Çelik iş tırmanıyor tutuştu tabi Temmuz 1 de başlıyo mu geçişler hava iş temsilcisinin söylediğine göre
  • Uçağı hangarda veya havada gördünüz diye itham eden akıl yoksunu aslında write kardeşlerin kayıp 3. kardeşi. Uçağı da o bulmuş . Yadırgamıyorum aslında aşağılık kompleksi var .
  • Show must go on YERSEN ;)
  • Protesto etmek yurek ister...
  • Ipsilon denen sahis .. Sen kimsin arkadasim ? Begenmiyorsan gidersin bu kadar basit adam gibi elestiri yazmayi beceremiyormusun ? Habomda calisan kac kisi basbakani taniyor yada bir baglantisi var bos bos konusma ..

Türk Hava Yolları’nın Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kurduğu uçak bakım ve modifikasyon merkezi HABOM’un açılış tarihi belli oldu.

Motor ve komponentte de bakım hizmetleri verilecek. Toplam 372 bin metre kare kapalı alandaki tesislerde 3 bin 500 kişiye istihdam sağlanacak


Türk Hava Yolları’nın Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kurduğu dev hangarlar resmen açılıyor. Dünyanın en büyük 5. uçak bakım merkezinin açılışı 27 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek. 2005 yılında kurulma kararı alındıktan sonra ilk kazma 2008 yılında vurulan Turkish Habom, 3 yıllık gecikmenin sonunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle resmen hizmete girecek.

Biri 9 uçaklık dar gövde biri 3 uçaklık geniş gövde olmak üzere iki hangara sahip olan Habom’da, THY dışındaki havayolu şirketlerine de bakım hizmeti verilecek.

©AirportHaber

HABOM'DA BÜYÜK GÜN BELLİ OLDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

habomda hırsızlık ~ 9 yıl önce
habom da taşaron olarak çalışan şirketin elemanları bakır ve kabloları arabanın gizli yerine saklayıp dışarı çıkarıyorlar. demek istediğim çalışanlar işini yapsa hırsızlık olmaz. salla başını al maşını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzun adam ~ 10 yıl önce
Hoş geldin Uzun adam; bende orada olacağım,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cemil ~ 10 yıl önce
Eşit ışe eşit ücret .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilk kazma ~ 10 yıl önce
ilk kazma 2008de vuruldu o kazma meyve verdi ve ilk kazık 2011 18 temmuzda çakıldı, hala da çakılmaya devam ediyor yazık bu teknisyenlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezillik ~ 10 yıl önce
Bu yaptiklariniz tamamen utanc verici.olur olmaz seyler yazip kendinizi,bizi,habomculari kucuk dusuruyorsunuz.burdan atip tutmayin.milletin moralini bozmayin bos konusmalariniz yuzunden.burdan konustugunuz gibi cikip yoneticilerinize konuşsananiza.yok yandaşiymiş yok o şunu okudu yok bu bunu okudu.ne fark eder kardesim sonuçta herkes ekmeginin pesinde burda.bos konusup kimsenin gunahini alamazsiniz.yas olarak buyumussunuz ama akıl olarak yerlerdesiniz(olur olmaz seyler yazip,bos konusanlar).sayenizde rezil oluyoruz herkese.buraya gelince atip tutuyosunuz ama hangarlarda nefes almadan çalışıyorsunuz.madem sikaatcisin çalışma kardesim.goster cesaretini birak anahtari.yapamayacaginiz şeyler icin burda bos bos konusmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoca ~ 10 yıl önce
Sen boş konuşmayı bıraksan daha iyi olur bence.
Açılış ~ 10 yıl önce
Acaba açılış habom olarak mı teknik olarak mı açılış olucak önemli bi detay olsa gerek bir de hava iş ten hala bi açıklama beklemekte Çelik iş tırmanıyor tutuştu tabi Temmuz 1 de başlıyo mu geçişler hava iş temsilcisinin söylediğine göre

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habom ~ 10 yıl önce
Uçağı hangarda veya havada gördünüz diye itham eden akıl yoksunu aslında write kardeşlerin kayıp 3. kardeşi. Uçağı da o bulmuş . Yadırgamıyorum aslında aşağılık kompleksi var .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
düzeltme ~ 10 yıl önce
Wright kardeşler olacak.
Wright ~ 10 yıl önce
Arkadasim "Wright kardesleri" bile dogru yazamiyorsun bir de aklinca birilerine laf sokuyorsun. Bak ne duruma dustun?
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Show must go on YERSEN ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Protesto etmek yurek ister...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ipsilon denen sahis .. Sen kimsin arkadasim ? Begenmiyorsan gidersin bu kadar basit adam gibi elestiri yazmayi beceremiyormusun ? Habomda calisan kac kisi basbakani taniyor yada bir baglantisi var bos bos konusma ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000