29 Eylül 2013, Pazar 11:08:04

HABOM YENİDEN AKTİF

Geçtiğimiz haftalarda kaldırılan HABOM'un internet sitesi yeni yüzü, yeni mesajı ve yeni adresiyle tekrar görücüye çıktı. HABOM personeli heyecanla bekliyor.
  • Maaşlardan şikayet eden bir çok arkadaş dışarı hiç çalışmamış yada çalışmaya çalışmış ama becerememiş arkadaşlar. Acaba B Kapısından dışarı çıktığınızda kaçınız doğru düzgün bir iş bulur? Ben TEF Mezunuyum. Öğretmenlik yapamam KPSS çok zor. Ve alabileceğin en iyi ücretler burda severek mutlu bir şekilde çalışıyorum. Yöneticilerime güvenmesem de bu sektöre ve kendime güveniyorum. Lisansımı almak için sadece tecrübe sürem kaldı. İngilizce seviyemi gitgide yükseltiyorum. Kendime yatırım yapıp, yaptığım her işi iyice öğrenmeye çalışıyorum. Ama görüyorum ki bir çok arkadaşımız sadece para para para deyip iş bile yapmıyor. Bu gördüğüm durum beni çok üzüyor. Yok 800 kişi oraya geçecekmiş yok o olacakmış umrumda değil. İnşallah Teknik'e hiç bir Habom personeli de giremez. Çoğu haketmiyor zaten! Kendine sadece huzursuzluk ve dedikodu çıkarmayı misyon edinmiş arkadaşlarımız var. Ve kazandıkları paradan bereket bekliyorlar. Şuan kazandığını bile hakedemezken sen neyin zammından bahsediyorsun!!!
  • Arkadas harbiden yani Bana zam vermedikce isterse altin takimlar aletler kullanalim mekanda ne farkeder Herkesin istegi belli Durumlarin en azindan tamamiyle olmasada birazcik esitleme seviyesine gidilmesi 2 yillik ve 4 yillik arasinda bile 300 lira fark var Bu nedir ya
  • o diilde habom tesisi cok iyi olacakmis.duvarlar kartonpiyer spot isiklar..yerler laminant..dogalgazli kombili uc odasi bombili..ne lazim habomcuya maas zammi ne lazim ikramiye..bosverrr.
  • arkadaşlar yeni edinilen bilgiye göre bize %300 zam vereceklermiş ilk alınan habomcu grubuna sicili kadar diğer kalan 1300 ise 300'e bölüp çıkan %4,3'lük enflasyon zammını vereceklermiş uzay matematiği :D Ah tk bizi ne hale soktun..
  • Son haber metal iş tekniğin sözleşmesinin aynısını masaya koymuş artı olarak yıllık 10 kg ham demir verecekmiş
  • Maddi olarak dayanacak gücüm kalmadı. Bugün yarın öğrenim kredisini ödemedin diye devlet de kapıma geldiği gün herşey bitiyor. Allahım akıl sağlığımı koru.
  • Seninde bu sektörden olmadığın belli,Real kardeş overhaulla modifikasyon farklı şeyler
  • habom firma ismi olarak çok sırıtıyor Turkish engine center (TEC) tarzı, Turkish Maintenence center (TMC) olsun derim. Bu tesise (bir ucundan bir ucuna gitmek yarım saat sürüyor neredeyse) böyle bir isim yakışır Habom gibi gubidik bir kısaltma değil.
  • Beyler sayıca fazlayız şu haziran zammını bir hal etmemiz lazımmmm
  • Yorum yapanlar bu sektörden değil belli. HABOM: Havaaracı Bakım (Maintenance), Onarım (Repair) Modifikasyon (Overhaul) harflerinden oluşuyor. Yani yabancı olarak zaten karşılığı MRO olarak var. 4. elementi aramanıza gerek yok.

Türk Hava Yolları’nın en önemli projelerinden biri olarak gösterilen ve sermayesi yüzde 100 THY Anonim Ortaklığı ile kurulan Havacılık Bakım Onarım ve Modifikasyon Merkezi’nin (HABOM) internet sitesi yeni adresiyle tekrar faaliyete geçti.

"www.thyhabom.com" alan adıyla hazırlanan yeni sitenin arayüzünde "Çok yakında hizmetinizdeyiz" başlığı altında HABOM tesislerinin havadan fotoğrafları yer alıyor. 

HABOM YENİDEN AKTİF

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Habomist ~ 11 yıl önce
Maaşlardan şikayet eden bir çok arkadaş dışarı hiç çalışmamış yada çalışmaya çalışmış ama becerememiş arkadaşlar. Acaba B Kapısından dışarı çıktığınızda kaçınız doğru düzgün bir iş bulur? Ben TEF Mezunuyum. Öğretmenlik yapamam KPSS çok zor. Ve alabileceğin en iyi ücretler burda severek mutlu bir şekilde çalışıyorum. Yöneticilerime güvenmesem de bu sektöre ve kendime güveniyorum. Lisansımı almak için sadece tecrübe sürem kaldı. İngilizce seviyemi gitgide yükseltiyorum. Kendime yatırım yapıp, yaptığım her işi iyice öğrenmeye çalışıyorum. Ama görüyorum ki bir çok arkadaşımız sadece para para para deyip iş bile yapmıyor. Bu gördüğüm durum beni çok üzüyor. Yok 800 kişi oraya geçecekmiş yok o olacakmış umrumda değil. İnşallah Teknik'e hiç bir Habom personeli de giremez. Çoğu haketmiyor zaten! Kendine sadece huzursuzluk ve dedikodu çıkarmayı misyon edinmiş arkadaşlarımız var. Ve kazandıkları paradan bereket bekliyorlar. Şuan kazandığını bile hakedemezken sen neyin zammından bahsediyorsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habom ~ 11 yıl önce
Senin habom personeli ya da TEF mezunu olmadığın çok belli. Kendine güvenin yoksa bu senin problemin. Genele yayma bu problemini. Düşük ücrete sorumluluğu yüksek ve sağlık götürüsü fazla olan kölelik düzenine devam et sen. Yazık sana çok yazık.
Ltfnyynla ~ 11 yıl önce
bence konuşmalarına dikkat et habomistin kafası açılır ismini yazarsan seninle daha iyi görüşebiliriz içimizde böyle hainler olduğu müddetçe THY'nin huzur ve refahı bozulmayacaktır adamlar bizden habersiz hacı sen neyin tribinde neyin derdindesin sen eğer sağlam BMS-3-33'cü isen ki öyle görünüyor sen spesifik işlere gidebilmişsin belli ama biz ne yaladık ne yuttuk bize yapılanlarıda unutmayacaz bms'cilerdende olmıyacaz yani hea gelelim ne öğrendiğimize Allah için ben söylüyorum bugune kadar sürekli ama sürekli bak uçak girdi kapaklara uçak çıktı kapaklara kapak kapak kapak! yani çıkmayan boltlar nasıl çıkartılır hangi boltlar inatçıdıra kadar birçok ustalık taslayabılırım sana bu alanda sen ne konuşuyosun bence Yalaka ve BMS takımının burada ve hiçbiyerde konuşmaya heleki habom ahalisine hitap ederek konuşmaya hiç hakkın yok önce uslubunu duzelt sonra konus ben TEF mezunuyum ya tefsen gıt kardesım pıyasaya ne dıye gelmıssın ucak ısını yapıyosun bizede burada naval okuyosun yalandan
yav he he ~ 11 yıl önce
Arkadas harbiden yani Bana zam vermedikce isterse altin takimlar aletler kullanalim mekanda ne farkeder Herkesin istegi belli Durumlarin en azindan tamamiyle olmasada birazcik esitleme seviyesine gidilmesi 2 yillik ve 4 yillik arasinda bile 300 lira fark var Bu nedir ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
o diilde habom tesisi cok iyi olacakmis.duvarlar kartonpiyer spot isiklar..yerler laminant..dogalgazli kombili uc odasi bombili..ne lazim habomcuya maas zammi ne lazim ikramiye..bosverrr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lavv ~ 11 yıl önce
arkadaşlar yeni edinilen bilgiye göre bize %300 zam vereceklermiş ilk alınan habomcu grubuna sicili kadar diğer kalan 1300 ise 300'e bölüp çıkan %4,3'lük enflasyon zammını vereceklermiş uzay matematiği :D Ah tk bizi ne hale soktun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
milano ~ 11 yıl önce
Son haber metal iş tekniğin sözleşmesinin aynısını masaya koymuş artı olarak yıllık 10 kg ham demir verecekmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ıslak saç ~ 11 yıl önce
Maddi olarak dayanacak gücüm kalmadı. Bugün yarın öğrenim kredisini ödemedin diye devlet de kapıma geldiği gün herşey bitiyor. Allahım akıl sağlığımı koru.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Seninde bu sektörden olmadığın belli,Real kardeş overhaulla modifikasyon farklı şeyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gri tişört ~ 11 yıl önce
habom firma ismi olarak çok sırıtıyor Turkish engine center (TEC) tarzı, Turkish Maintenence center (TMC) olsun derim. Bu tesise (bir ucundan bir ucuna gitmek yarım saat sürüyor neredeyse) böyle bir isim yakışır Habom gibi gubidik bir kısaltma değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mümkün ~ 11 yıl önce
olur olur
Habomcu ~ 11 yıl önce
Beyler sayıca fazlayız şu haziran zammını bir hal etmemiz lazımmmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
real aviator :) ~ 11 yıl önce
Yorum yapanlar bu sektörden değil belli. HABOM: Havaaracı Bakım (Maintenance), Onarım (Repair) Modifikasyon (Overhaul) harflerinden oluşuyor. Yani yabancı olarak zaten karşılığı MRO olarak var. 4. elementi aramanıza gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000