29 Ağustos 2010, Pazar 09:43:04

Gurbetçilere kötü haber: Gece uçuşları duruyor!

Almanya'nın Köln/Bonn havaalanında 2012 yılında gece uçuşlarının durdurulması planlanıyor.
  • Evet Köln meydaninin gece ucuslarina kapatilmasi bölge halki icin kötü haber,ancak dogustan havaci olan Isa efendinin yorumu thy yi hic etkilemezmis bu lafg bile onun bu isten ne kadar uzak oldugunun bir kanitidir. Low coust hava yolu sirketleri bundan daha fazla etkilenecektir ancak o piyasayida terk etmeyeceginden kiyasiya rekabet thy yi zor duruma sokacaktir,Isa nin etkilenmemesi normaldir zira zaten uzatmalari oynuyor.Bu arada alternativ meydanlardan Munster var burda önemli olan yolcudan ziyade Kargo seferleri ne olacak ?
  • koln dusseldorfun alternatifi kalmak durumunda. biri 22 de kapaniyor, digeri kapanmaz.
  • almanlar boyle buyuk projeleri cok tartisir, ama sonuc alamaz. bu sorumlulugu alacak bir adam cikmaz almanlarda. koln geceye devam eder.
  • gece ucusu THY etkilemez demisiniz, yahu gece ucan ucakmi biraktin kalakala bir IST ucusu kaldi . Sen etkilenme yeter postu atarsin bir yere yine.
  • hepsi LH dahil LEJ e taşınıyor... haber yalan değil.
  • Inanmayin arkadaslar , Bukadar Cargo operationu olan bir meydan gece ucuslarina kapanmaz... UPS ; FedEx....
  • eger öyle bir durum söz konusu ise...ucak sirketleride zarar görür... ve DUS 22 de kapatiyor her ihtimale karsi (ucak gecikme vs.) CGN alani var... almanyada en büyük alternativ alanlardan birtanesei...
  • KOlN Meydanin gece ucuslarina trafige kapatilmasi tamamen HAYEL..OPerasyonal yonden mumkün degil...Zaman gazetesi duyuruyu yapmis hemen arkadaslari ISA EFENDIYI ariyarak yorumda almis ama BOS IS...BOS HABER.....
  • yasak bir tek yolcu ucaklarrina geliyor cargo ucaklarina degil
  • Koln Meydanin gece ucuslarina kapatilmasi mümkün degil...Buyuk bir gelir kaybi olur...ISA AL efendi her zamanki gibi hayel goruyor etkilenmezmis...Kpaatilirsa daha fazla etkilenirsin cunku gece ucan sirketler ucuslarini gunduze kaydirirlar...Hos sen zaten bu uygulamayi gormezsin...Cunku isin sonuna geldin.......
Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyaleti Ulaştırma ve Ekonomi Bakanı Harry Kurt Voigtsberger, "Kölner Stadt Anzeiger" gazetesine yaptığı açıklamada, 2012'de Köln/Bonn havaalanının gece uçuşlarına kapatılmasının planlandığını belirtti.

Bu planın yürürlüğe girmesi halinde Köln çevresinde yaşayan yaklaşık 400 bin Türk'ün özellikle yaz döneminde seyahat masrafları artacak, çünkü Türkiye'ye ucuz fiyatlarla yolcu taşıyan bazı havayolu şirketleri, gece uçuşlarında masraflar daha düşük olduğu için bunları tercih ediyor.

THY Köln Müdürü İsa Al, Köln/Bonn havaalanında gece uçuş yasağı getirilmesi durumunda THY olarak bundan fazla etkilenmeyeceklerini söyledi.

Bakan Voigtsberger'in açıklamasının ardından Köln/Bonn havaalanı müdürü Michael Garvens ise 2030 yılına kadar gece uçuş izni aldıklarını ve bu nedenle böyle bir kısıtlamanın getirilemeyeceğini vurguladı.

Garvens, bu konunun tüm ülkeyi ilgilendirdiğini ve eyalet hükümetinin bu konuda karar alamayacağını savundu.

Köln/Bonn havaalanına gece uçuş yasağı getirilmesi durumunda yolcu sayısında da yılda 1,2 milyon azalma olacağı ve 1700 kişinin işten çıkartılacağı tahmin ediliyor.

Zaman

Gurbetçilere kötü haber: Gece uçuşları duruyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
Evet Köln meydaninin gece ucuslarina kapatilmasi bölge halki icin kötü haber,ancak dogustan havaci olan Isa efendinin yorumu thy yi hic etkilemezmis bu lafg bile onun bu isten ne kadar uzak oldugunun bir kanitidir. Low coust hava yolu sirketleri bundan daha fazla etkilenecektir ancak o piyasayida terk etmeyeceginden kiyasiya rekabet thy yi zor duruma sokacaktir,Isa nin etkilenmemesi normaldir zira zaten uzatmalari oynuyor.Bu arada alternativ meydanlardan Munster var burda önemli olan yolcudan ziyade Kargo seferleri ne olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
koln dusseldorfun alternatifi kalmak durumunda. biri 22 de kapaniyor, digeri kapanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
almanlar boyle buyuk projeleri cok tartisir, ama sonuc alamaz. bu sorumlulugu alacak bir adam cikmaz almanlarda. koln geceye devam eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gece ucusu THY etkilemez demisiniz, yahu gece ucan ucakmi biraktin kalakala bir IST ucusu kaldi . Sen etkilenme yeter postu atarsin bir yere yine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hepsi LH dahil LEJ e taşınıyor... haber yalan değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Inanmayin arkadaslar , Bukadar Cargo operationu olan bir meydan gece ucuslarina kapanmaz... UPS ; FedEx....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eger öyle bir durum söz konusu ise...ucak sirketleride zarar görür... ve DUS 22 de kapatiyor her ihtimale karsi (ucak gecikme vs.) CGN alani var... almanyada en büyük alternativ alanlardan birtanesei...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KOlN Meydanin gece ucuslarina trafige kapatilmasi tamamen HAYEL..OPerasyonal yonden mumkün degil...Zaman gazetesi duyuruyu yapmis hemen arkadaslari ISA EFENDIYI ariyarak yorumda almis ama BOS IS...BOS HABER.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yasak bir tek yolcu ucaklarrina geliyor cargo ucaklarina degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Koln Meydanin gece ucuslarina kapatilmasi mümkün degil...Buyuk bir gelir kaybi olur...ISA AL efendi her zamanki gibi hayel goruyor etkilenmezmis...Kpaatilirsa daha fazla etkilenirsin cunku gece ucan sirketler ucuslarini gunduze kaydirirlar...Hos sen zaten bu uygulamayi gormezsin...Cunku isin sonuna geldin.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000