10 Haziran 2016, Cuma 10:10:46

Güney Kıbrıs'tan THY'ye sansür

Rum Devlet Radyo ve Televizyon Kurumu’nun, EURO 2016 yayınları sırasında şampiyona resmi sponsorlarından Türk Hava Yolları’nın reklamlarını vermeyeceği bildirildi
  • Vız gelir tırıs gider onların sansürü. Asıl mesele onlara bu Hakkı kim veriyor. Hakları var mı?
  • Rahatsız adamdır vesselâm bu güneyli rumlar. Haset ve nefret ifadeleri hiç bitmez. Fakat yine de Amerika, Uzakdoğu ve Afrika uçuşlarında Atina üzerinden İstanbul'a gelip Thy ile giderler. Kaynak Garip İnsanlar Kolonisi.
  • Thy de yunanım ayaklarında rumlar uçuyor herkes biliyor... Kimse bilmiyor... Ama sansüre hemen tepki.önce etrafımıza bakalım ör:en az 200000 ermeni kaçak(inşaat,oto yıkama,hamallık...)işçi olarak Türkiye de çalışıyor.Ama Almanlara tepki(tepki sonunda wv,audi,mercedes arabamızla uzaklaşıyoruz...Türkiye'yi seviyorum..artık millet olarak ne içiyorsak...
  • Ah be rahmetli Ecevit Ada'nın tamamını alacaktık,Kıbrısta 1974 de imkanımızda vardı bu Bebek katilleri Rumlara sen ders verdin Ecevit.kaşınıyorlarda kaşıyan yok .tüm adayı alsaydık.ah keşke.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Yayınlasalar ne yayınlamasalar ne? Güney Kıbrıs'a direkt sefer zaten yok. Zararımızı başka yerden telafi ederiz Allahın izniyle.
  • Güneş balçıkla sıvanmaz, ezik Rum kesimi ne olacak..
  • Kıbrıs sansür uygulayacağını açıkladığı zaman olay oluyor ancak ne var ki rtük türkiye'de de çok ağır sansür uyguluyor kimsenin sesi çıkmıyor. Örnek belgesel tv kanallarının programları uluslararası yayınla aynı değil. Hadi gel bunu açıkla bakalım !
  • Her isin bir yolu yordami var. Yok oyle "ben maclari yayinlayacagim, ama reklami kesecegim" kafasi. Basiretsiz bir dis politikamiz olmasa, adam gibi adamlar olsa, Rumlar o maclari ancak internetten linklerle izleyebilirdi. Yazik.
  • Artık ne kadar korkutuysak

Fransa’da bugün başlayacak Avrupa Şampiyonası’nın ana sponsoru olan Türk Hava Yolları’na (THY), Güney Kıbrıs’ta sansür uygulanacağı açıklandı. Rum Devlet Radyo ve Televizyon Kurumu’nun (RIK), 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) yayınları sırasında şampiyona resmi sponsorlarından Türk Hava Yolları’nın reklamlarını vermeyeceği bildirildi.

Güney Kıbrıs’ta günlük olarak yayınlanan Politis Gazetesi, RIK yetkilerinin, THY’nin şampiyona sponsorlarından olduğunu öğrenir öğrenmez Kıbrıs Rum Yönetimi Dışişleri Bakanlığı’ndan havayolu şirketinin reklamlarının kanalda gösterilmemesi için gerekli girişimlerde bulunma amacıyla yardım talep ettiğini yazdı. Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, 2013 tarihinde oynanan Euroleage basketbol maçındaki indoor THY reklamlarını da sansürlemişti. Öte yandan Kıbrıslı Türkler, karara sosyal medyadan “Sadece futbol izlemek istiyoruz” diyerek tepkilerini gösterdi. (Habertürk)

Güney Kıbrıs'tan THY'ye sansür

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Trakyalı ~ 8 yıl önce
Vız gelir tırıs gider onların sansürü. Asıl mesele onlara bu Hakkı kim veriyor. Hakları var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RumaRumaRum ~ 8 yıl önce
Rahatsız adamdır vesselâm bu güneyli rumlar. Haset ve nefret ifadeleri hiç bitmez. Fakat yine de Amerika, Uzakdoğu ve Afrika uçuşlarında Atina üzerinden İstanbul'a gelip Thy ile giderler. Kaynak Garip İnsanlar Kolonisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rum kaptan ~ 8 yıl önce
Thy de yunanım ayaklarında rumlar uçuyor herkes biliyor... Kimse bilmiyor... Ama sansüre hemen tepki.önce etrafımıza bakalım ör:en az 200000 ermeni kaçak(inşaat,oto yıkama,hamallık...)işçi olarak Türkiye de çalışıyor.Ama Almanlara tepki(tepki sonunda wv,audi,mercedes arabamızla uzaklaşıyoruz...Türkiye'yi seviyorum..artık millet olarak ne içiyorsak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fenermoda ~ 8 yıl önce
Ah be rahmetli Ecevit Ada'nın tamamını alacaktık,Kıbrısta 1974 de imkanımızda vardı bu Bebek katilleri Rumlara sen ders verdin Ecevit.kaşınıyorlarda kaşıyan yok .tüm adayı alsaydık.ah keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ecevit? ~ 8 yıl önce
Ecevit İngilizler ile istişareler içinde boğulurken ve yurtdışındayken, başbakan Vekili olarak Merhum ERBAKAN Kıbrıs Harekatı emrini vermiş ve bizZat komutanlarla birlikte yönetmiştir. Ta ki Ecevit dönüp de, akşama dek bir açıklama yapmasa adanın tümü alınacak iken, öğleden önce sulh açıklamasıyla adeta şuanki güney kısmı o sırada kaçmakta olan Rumlara hediye etmiştir! Nokta. Azıcık tarihi bilin de konuşun. Açıklamayı yapıp da övgüye mazhar oldu diye bir insana fatih sıfatı yapıştırmak nicedir. Aynı Ecevit skandal şekilde milletin meclisinden seçilmiş vekili sırf inancı sebebiyle kovdurtmuştur.
Fenermoda ~ 8 yıl önce
Erbakan kim? Konumuz Kıbrıs'ı rumdan kimin kurtardığı da değil politika da değil ,alçak Türk düşmanı Rumların yaptıklarına tepki.istikbal göklerdedir.atatürk demiş Hadi erkeksen o Erbakancı yorumcu Atatürk'ü kötüle yada kınama yaz.erkeksen.rum Türk düşmanıdır.thy ye herkes düşmandır.lufthansa Almanya bir Numara düşmanıdır.ecevit Kıbrıs'ı rumlarda n kurtarmıştır,barış harekat emrini vermiştir.kahramandır.bir babayiğitte çıksın Rum lara bu sponsor meselesi için ders versin.buradan da tüm THY kaptan ve pilotlarını saygıyla gururla selamlıyorum.
Fenermoda ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aman çok korktuk ~ 8 yıl önce
Yayınlasalar ne yayınlamasalar ne? Güney Kıbrıs'a direkt sefer zaten yok. Zararımızı başka yerden telafi ederiz Allahın izniyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eöre ~ 8 yıl önce
Güneş balçıkla sıvanmaz, ezik Rum kesimi ne olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sansur ~ 8 yıl önce
Kıbrıs sansür uygulayacağını açıkladığı zaman olay oluyor ancak ne var ki rtük türkiye'de de çok ağır sansür uyguluyor kimsenin sesi çıkmıyor. Örnek belgesel tv kanallarının programları uluslararası yayınla aynı değil. Hadi gel bunu açıkla bakalım !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M. ~ 8 yıl önce
Her isin bir yolu yordami var. Yok oyle "ben maclari yayinlayacagim, ama reklami kesecegim" kafasi. Basiretsiz bir dis politikamiz olmasa, adam gibi adamlar olsa, Rumlar o maclari ancak internetten linklerle izleyebilirdi. Yazik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçmalama ~ 8 yıl önce
İki paralık kk gibi adamların tekrarladıklarını papağan gibi diyorsun da, ne dediğinin farkında değilsin
..... ~ 8 yıl önce
Artık ne kadar korkutuysak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heee ~ 8 yıl önce
Cok korkutmusuz hakikaten.Odleri patladigi icin THY reklami yayinlamayacaklar.Laf ! Korkmak degil bizi sevmiyorlar. Kendileri de Turk olan Orta Asya halklari disinda bizi kimse sevmiyor istemiyor.Araplar da dahil.Avrupa da dahil.Ama super insanlar oldugumuz icin kiskandiklarindan mi sevmiyorlar yoksa onlarin yaptiklarina benzer hatalari biz de Osmanli zamaninda yaptigimiz icin daha somut sebeplerle mi bizi sevmiyorlar bilemiyoruz ! Onlar super degil ama biz de degiliz.Gercekci olmadigimiz surece daha da istenmeyen insanlar olacagiz.Tarihi kendi lehimize parlatmak milliyetcilik degil etnosantrizm denen bir hastaliktir.Biz de hatalar yaptik demek Turklugumuzu azaltmaz aksine yere daha saglam basmanizi saglar.Adamlar Osmanli egenenligine rederandumla girmedi neticede.Bizim fetih dedigimiz onlara gore isgal.Bunlari hic dusundun mu ? Belli ki dusunmedin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000