05 Temmuz 2011, Salı 08:33:46

"GÜNEY AMERİKA'YA UÇMAK İSTİYORUZ"

THY Genel Müdürü Temel Kotil, Sırbistan ulusal havayolu şirketi JAT'a ilgilerini sürdüğünü söyledi.
  • katil sırplara ve yunanlılara kardeş diyenler hangi kanı taşıyorlar ve hangi bayrağa,millete,vatana hizmet ediyorlar çok merak ediyorum.....yuh be...bu kadar mı adileştik bu kadar mı kokuştuk?????
  • Guney Amerika'da da altin varmiymis acaba, bitiyorum bu adamin yorumlarina :)
  • Bosnalı Müslüman kardeşlerimizi çok eski değil daha yeni yani 10-15 yıl önce acımasızca ve sebepsizce katleden bu senin Sırp kardeşlerin (!) değil miydi? Yuh olsun sana. Ne çabuk unuttunuz?
  • Bu kardeslik sozu anladigim kadariyla bazi okuyuculari rahatsiz etmis. Benim cok Sirp arkadasim var ve orasi Yunanistan'dan sonra ucuncu evim gibi hissettigim bir yerdir. Bu Bosna Havayollarina yatirim yapilmasin anlamina gelmez. Ama Bosna havayollari ile JAT arasindaki fark da gayet acik herkes icin sanirim.
  • Belki sırpların 80 yıllık havayoluna ortak olmak veya satın almak THY için karlı bir yatırım olacaktır fakat Avrupa'nın ortasında müslüman tek ülke olan, yıllarca eziyet görmüş, şu anda THY nı tutunabileceği tek dal olarak gören ve gerçekten en az JAT kadar cazip bir ortak olan Bosna Havayollarını bir kenara itmek 'bu ne perhiz bu ne lahana turşusu' dedirtiyor insana..
  • bunu birtek balık hafızalı türkler söyler. bir tek sırptan türk kardeşimiz lafını duyamazsınız.
  • Allah askina Sirplara kardesimiz deme....Onlarinda yunandan farki yok. Bir kasik suda bogacaklar bizi. Bakma simdi arkdas/kardes numaralari yaptiklarina, ekonomileri cok kotu durumda. Bize gene muhtac kaldilar. Yani "muslima"lara!
  • Eger begenmiyorsan cik git kardesim! Baska is yap, restoranda bulasikci ol, veya belediyede copcu. Tabi bu isleri bile bulabilirsen. Zaten carpa carpa ucaklari ziyan ettiniz! Ac insan cok biraz da olanla yetinin!
  • Guney Amerikaya ucmak isteyen THY, Meksika ile yapilan ikili anlsma cercevesinde Portekzden 5nci trafik hakkini kullanarak TAP ile beraber yolcu tasisin.
  • TGS bünyesinde çalışıyorsunuz ve şikayetçisiniz bence hakkaten şaşırmışsınız.
Kotil, "Hem JAT hem de diğer havayollarına ilişkin bizim ilgimizde azalma yok ama vaktimizin çok azını bunlarla geçiriyoruz" dedi.

Sırbistan'ın 80 yıllık ulusal havayolları JAT Airways' e THY'nin ilgisi devam ediyor. THY Genel Müdürü Temel Kotil, Sırbistan hükümetinin satışa çıkardığı ulusal havayolu şirketi JAT'a daha öne talip olduklarını hatırlattı. Kotil, "JAT ile ilgili bize resmi teklif yok, hem JAT hem de diğer havayollarına ilişkin bizim ilgimizde azalma olmadı. Ancak vaktimizin çok azını bunlarla geçiriyoruz" şeklinde konuştu.

Hedef Güney Amerika
Temel Kotil, İspanyol gazetesi Expansion'da yer alan Spanair ile THY arasındaki ortaklık iddialarına da değindi. Kotil, "Spanair ile kod paylaşımımız var, çıkan haberler biraz fazla abartıldı. Kod paylaşımı devam ediyor. İspanya'da 4 şehre uçuyoruz daha fazla şehre uçmak isteriz. İspanya'dan Güney Amerika'ya uçma isteğimiz var ama bunun oluşması için ortaklık değil daha basit bir yapıyı tercih ederiz" dedi.

Yolcu sayısını revize etti
THY Genel Müdürü Temel Kotil, ilk altı aylık yolcu gerçekleşmelerinin bütçenin gerisinde kalması nedeniyle yıl sonu yolcu büyümesi hedefini revize ettiklerini söyledi. Kotil, "İlk altı ay bütçenin gerisinde kaldı. Yolcu hedefi 35 milyonun altında kalacak gibi gözüküyor, bütçenin geri kalanında ise bir revizyon yok, tamamlananla geri kalanı buluşturmuş olduk" dedi.

(Bugün)
"GÜNEY AMERİKA'YA UÇMAK İSTİYORUZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
katil sırplara ve yunanlılara kardeş diyenler hangi kanı taşıyorlar ve hangi bayrağa,millete,vatana hizmet ediyorlar çok merak ediyorum.....yuh be...bu kadar mı adileştik bu kadar mı kokuştuk?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Guney Amerika'da da altin varmiymis acaba, bitiyorum bu adamin yorumlarina :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bosnalı Müslüman kardeşlerimizi çok eski değil daha yeni yani 10-15 yıl önce acımasızca ve sebepsizce katleden bu senin Sırp kardeşlerin (!) değil miydi? Yuh olsun sana. Ne çabuk unuttunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kardeslik sozu anladigim kadariyla bazi okuyuculari rahatsiz etmis. Benim cok Sirp arkadasim var ve orasi Yunanistan'dan sonra ucuncu evim gibi hissettigim bir yerdir. Bu Bosna Havayollarina yatirim yapilmasin anlamina gelmez. Ama Bosna havayollari ile JAT arasindaki fark da gayet acik herkes icin sanirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Belki sırpların 80 yıllık havayoluna ortak olmak veya satın almak THY için karlı bir yatırım olacaktır fakat Avrupa'nın ortasında müslüman tek ülke olan, yıllarca eziyet görmüş, şu anda THY nı tutunabileceği tek dal olarak gören ve gerçekten en az JAT kadar cazip bir ortak olan Bosna Havayollarını bir kenara itmek 'bu ne perhiz bu ne lahana turşusu' dedirtiyor insana..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bunu birtek balık hafızalı türkler söyler. bir tek sırptan türk kardeşimiz lafını duyamazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Allah askina Sirplara kardesimiz deme....Onlarinda yunandan farki yok. Bir kasik suda bogacaklar bizi. Bakma simdi arkdas/kardes numaralari yaptiklarina, ekonomileri cok kotu durumda. Bize gene muhtac kaldilar. Yani "muslima"lara!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eger begenmiyorsan cik git kardesim! Baska is yap, restoranda bulasikci ol, veya belediyede copcu. Tabi bu isleri bile bulabilirsen. Zaten carpa carpa ucaklari ziyan ettiniz! Ac insan cok biraz da olanla yetinin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Guney Amerikaya ucmak isteyen THY, Meksika ile yapilan ikili anlsma cercevesinde Portekzden 5nci trafik hakkini kullanarak TAP ile beraber yolcu tasisin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TGS bünyesinde çalışıyorsunuz ve şikayetçisiniz bence hakkaten şaşırmışsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000