16 Ağustos 2012, Perşembe 18:48:43

"GÜNDEN GÜNE KOLAYLAŞACAK"

Irak’a uçak seferlerinin artması, iş adamlarını sevindirdi. Türk-Irak Sanayici ve İşadamları Derneği (TISİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nevaf Kılıç, Adana’dan Irak’a uçak seferlerinin artmasının memnuniyet yarattığını belirtti...
  • BEN FEZA AIRLINE ILE UCTUM. HARIKAR 1 SAATTE ADANA'DAN ERBIL'E GELDIK. NU HAFTADA ERBIL'DEN ANTEP'E DONDUK. SON DERECE KONFORLU CRJ-900 UCAKLARI, VE RAHAT BIR UCUS OLDU. MOSUL'DAKI SANTIYEMIZE ADANA'DAN 1 SAATTE VARAMAK YILLARDIR HAYAL BILE EDEMIYECEGIMIZ BIR RUYA IDI. KIM YAPTIYSA BU HIZMETI TEBRIK ETMEK GEREKIR. FIATLAR THY'NIN DORTTE BIRI, PEGASUS'TAN %50 DAHA UZUC VE DIREK. BU HIZMETI SUNANDAN ALLAH RAZI OLSUN.
  • Feza Airlines kimdir nedir. Web sitesine bir bakın Allah aşkına:)

TISİAD Başkanı Nevaf Kılıç, yazılı bir açıklama yaparak, Irak’a ulaşımın günden güne kolaylaştığını bildirdi. Adana Şakirpaşa Havalimanı’ndan Irak’a direk uçak seferlerini günden güne arttığını, bu durumun da memnuniyet yarattığını vurgulayan Kılıç, Türk Hava Yolları’nın (THY) Irak’ın 6 şehrine uçuşunun yanı sıra, Feza Airline Şirketi’nin de her perşembe günü Adana-Erbil direk karşılıklı uçuşlara başladığını kaydetti. Seferlere ilginin yoğun olmasının beklendiğini ifade eden Kılıç, hızla artan petrol gelirlerini alt yapı yatırımlarına ve ithalata yönlendiren Irak’ın, hem kısa hem de uzun vadede Türkiye için gözde bir pazar niteliği taşıdığının altını çizdi. Kılıç, bu pazara ulaşımın kolaylaşmasının Türk iş dünyası için en önemli stratejik adımlardan biri olduğunu dile getirdi.

Türk firmalarına, yeniden yapılanma içine giren Irak’ta zaman kaybetmeden yerlerini almaları çağrısında da bulunan Kılıç, Irak’ın ileriye yönelik yatırım ve yeniden yapılanma hedeflerinin, tüm sektörler için önemli ticaret fırsatları sunduğuna dikkat çekti. Irak’ın yeniden inşası için hazırlanan projelerin milyar dolarlar düzeyinde olduğuna işaret eden Kılıç, “Ayrıca Türk girişimciler için konut, karayolları, demiryolları, sulama sistemleri gibi alt yapı yatırımları ile özellikle çimento başta olmak üzere, inşaat malzemeleri önemli bir pazar oluşturmaktadır. Günümüz şartlarına uymayan ya da tahrip edilmiş yapıların yeniden inşa edildiği, inşaat işleri ve inşaat malzemeleri pazarının geliştiği Irak'ta yürütülen projelerin başında konut gelirken, başlıca altyapı yatırımları da su temini projeleri, atık su arıtma tesisi, elektrik santrali, hastane, okul ve konut inşaatı, karayolu, havayolu, köprü ve liman inşaatı alanlarında yoğunlaşıyor” dedi.

Irak'ın coğrafi ve lojistik avantajları nedeniyle Türk müteahhitlik firmaları için de büyük bir potansiyel vaat ettiğini söyleyen TISİAD Başkanı Kılıç, bu çerçevede özellikle inşaat alanında bölgede faaliyet gösteren firmaların sayısının arttığını kaydetti. Türk firmalarına Irak’ta yerlerini anlamaları için çağrı yapan Kılıç, “Bu adım kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır” ifadesini kullandı.

"GÜNDEN GÜNE KOLAYLAŞACAK"

Yorumlar

UCAN MEMNUN ~ 12 yıl önce
BEN FEZA AIRLINE ILE UCTUM. HARIKAR 1 SAATTE ADANA'DAN ERBIL'E GELDIK. NU HAFTADA ERBIL'DEN ANTEP'E DONDUK. SON DERECE KONFORLU CRJ-900 UCAKLARI, VE RAHAT BIR UCUS OLDU. MOSUL'DAKI SANTIYEMIZE ADANA'DAN 1 SAATTE VARAMAK YILLARDIR HAYAL BILE EDEMIYECEGIMIZ BIR RUYA IDI. KIM YAPTIYSA BU HIZMETI TEBRIK ETMEK GEREKIR. FIATLAR THY'NIN DORTTE BIRI, PEGASUS'TAN %50 DAHA UZUC VE DIREK. BU HIZMETI SUNANDAN ALLAH RAZI OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MERAKLI ~ 12 yıl önce
Feza Airlines kimdir nedir. Web sitesine bir bakın Allah aşkına:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000