08 Ekim 2012, Pazartesi 15:49:54

GÜLENAY'DAN İYİ HABER VAR

THY Kabin Memuru Gülenay Gürbüz için başlatılan donör kampanyası sonuç verdi.
  • Son durumu nedir?hiç haber alamadık kaç aydır.
  • Gülenayın son durumu hakkın bilgi yok mu ya :(
  • Yakınları bir ton dertle uğraşmakta. Kızılay'a gidip Gülenay'ın ismini verdikten sonra rahatlıkla kanınızı verebilirsiniz.
  • Sanırım okuduğunuzu anlamadınız ya da ben hatalıydim. Gülenay icin hergün dua ediyorum. Yalnızca duayla kalmayıp çabalıyorum. Elbette hayatta saglıgın önünde hiçbirşey yok. Bunu bilebilecek yasimdayim. Zaten hayatımı da hep boyle yasarım. Ki 304 insanın işsizliğini dile getirirken,Gülenay'a ettigimiz duaların,bize de fayda etmesini amaçlamıştım. İnsanlarin deger yargılarını eleştirirken,iki kez düşünmek gerekir diye düşünüyorum. Üstelik de bu insan hic tanımadığınız biriyse. Yineliyorum ; Gülenay bir an once iyi olsun. Bizler de işimize kavuşalım. Ekip olalım onunla. 304 insanın da su an hangi saglıkta oldugunu da bilemezsiniz. Hangi dertlerle uğraşıyor bilemezsiniz. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayınız. Sevgiler,saygılar.
  • bu kardeşime bende kan veririm yakını bana ulasırsa görüsürüz mail adresimi veriyorum [email protected]
  • Basinda cikan tum haberler yalan esi umutta bu haberleri duzeltmek icin ugrasiyor bi tup kan gulenay icin devam edelim basaricas
  • İnsanlar ölüm kalımla pençeleşiyor. Bu yorum gitmiş mi buraya. Gülenay kardeşime acil şifalar dilerim.
  • bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah
  • Allah büyüktür. Gülenay iyi olsun. Saglıgına bir an once kavuşsun. İsimizden olduk,hayat bize de iyi yüzünü göstersin. Hapisten çıkıyor afla insanlar. Bizler hak aradığımız icin yok edildik. Şirket yönetimine kizginim,sendikaya daha da kizginim. Ama şimdilerde suskun kalan,hakları icin feda edilen insanları hatirlamayan,TİS farkıyla mutlu olan,üzüntüsünü söylemekten baska da birşey yapmayan arkadaslarıma kizginim. Kizginim ama kin duymuyorum. Canınız sagolsun. Başbakanın dediği gibi; haksızlık karşısında susan dilsiz seytandir. Susmadık. Keske siz de ... Sevgiler.

Kanseri 9 ay süren tedaviyle yendikten sonra nikahından 2 gün sonra hastalığı yeniden nükseden 25 yaşındaki Gülenay Gürbüz Elmacı'ya ilik nakli yapılabilmesi için yurt dışından uygun kordon kanı bulunduğu ancak doku grubu uygunluğunun detaylı olarak araştırıldığı bildirildi.

Elmacı'nın tedavisi Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji-Onkoloji Hastanesi'nde Prof. Dr. Ali Ünal'ın gözetiminde sürüyor.

Prof. Dr. Ali Ünal, yaptığı açıklamada, tam uyumlu kordon kanı bulunduğunu, kordon kanından da nakil yapabileceğini söyledi.

"Tabi uyguna yakın olan donörü buluyoruz ama bunların alt gruplarını tarıyoruz. Yani daha ince detaylı doku grubu uygunluğuna bakıyoruz" diyen Ünal, şöyle konuştu:

''Ülkemizin doku grubu bize daha iyi uyar. Kendi veri bankamız kurulursa bu hastalarımız için doku grubu uygun kemik iliği bulma şansımız olacak.''

Gülenay'ın eşi Umut Elmacı da günde 40-50 kan örneği çalışılabildiğini belirterek, "Bu sayının artması lazım, daha çok hastaya umut ışığı olması lazım, daha çok hastanın hayata tutunması lazım" diye konuştu.

Sosyal medyada başlatılan kampanyayla, Gülenay için 30 bin kişinin donör olarak kan verdiği öğrenildi.

GÜLENAY'DAN İYİ HABER VAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Umut ~ 11 yıl önce
Son durumu nedir?hiç haber alamadık kaç aydır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
Gülenayın son durumu hakkın bilgi yok mu ya :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
Yakınları bir ton dertle uğraşmakta. Kızılay'a gidip Gülenay'ın ismini verdikten sonra rahatlıkla kanınızı verebilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
"304'e" Yazan değerli okura... ~ 11 yıl önce
Sanırım okuduğunuzu anlamadınız ya da ben hatalıydim. Gülenay icin hergün dua ediyorum. Yalnızca duayla kalmayıp çabalıyorum. Elbette hayatta saglıgın önünde hiçbirşey yok. Bunu bilebilecek yasimdayim. Zaten hayatımı da hep boyle yasarım. Ki 304 insanın işsizliğini dile getirirken,Gülenay'a ettigimiz duaların,bize de fayda etmesini amaçlamıştım. İnsanlarin deger yargılarını eleştirirken,iki kez düşünmek gerekir diye düşünüyorum. Üstelik de bu insan hic tanımadığınız biriyse. Yineliyorum ; Gülenay bir an once iyi olsun. Bizler de işimize kavuşalım. Ekip olalım onunla. 304 insanın da su an hangi saglıkta oldugunu da bilemezsiniz. Hangi dertlerle uğraşıyor bilemezsiniz. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayınız. Sevgiler,saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yardım ~ 11 yıl önce
bu kardeşime bende kan veririm yakını bana ulasırsa görüsürüz mail adresimi veriyorum [email protected]

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlis haber ~ 11 yıl önce
Basinda cikan tum haberler yalan esi umutta bu haberleri duzeltmek icin ugrasiyor bi tup kan gulenay icin devam edelim basaricas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
304'e ~ 11 yıl önce
İnsanlar ölüm kalımla pençeleşiyor. Bu yorum gitmiş mi buraya. Gülenay kardeşime acil şifalar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sağlık ~ 11 yıl önce
bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
304 ~ 11 yıl önce
Allah büyüktür. Gülenay iyi olsun. Saglıgına bir an once kavuşsun. İsimizden olduk,hayat bize de iyi yüzünü göstersin. Hapisten çıkıyor afla insanlar. Bizler hak aradığımız icin yok edildik. Şirket yönetimine kizginim,sendikaya daha da kizginim. Ama şimdilerde suskun kalan,hakları icin feda edilen insanları hatirlamayan,TİS farkıyla mutlu olan,üzüntüsünü söylemekten baska da birşey yapmayan arkadaslarıma kizginim. Kizginim ama kin duymuyorum. Canınız sagolsun. Başbakanın dediği gibi; haksızlık karşısında susan dilsiz seytandir. Susmadık. Keske siz de ... Sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000