30 Mayıs 2012, Çarşamba 17:45:56

GREVİ YASAKLAMAK İSTEYEN VEKİL KONUŞTU

Havacılık iş kolunda grev yasağı getirilmesi teklifini veren AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, neden grev yasağı getirilmesi gerektiğini anlattı.
  • Kanun anayasaya aykırı ise CHP neden anayasa mahkemesine iptal başvurusu yapmıyor . Beni de solcu yaptınız ya helal olsun. Derdim sağcı solcu değil hak,hukuk,demokrasi,kisilere göre değil hak ve hukuka saygılı demokrasi
  • Busayın zatın resmini TASSA ya asmak lazım,İkramlarda gerekli ilgiyi görmesi için.
  • Arkadaşlar thy bünyesinde çalışan çok kaliteli elemanlarda var lütfen. Herkes torpille girmiş yada vasıfsız eleman değil. Siz nerden bilirsiniz THY bünyesinde çalışanları? İçlerinde diş hekimliği ve hukuk mezunları Odtü Boğaziçi mezunları bile var. Çalışanların çoğuda ingilizce almanca fransızca vs. öğretmenliği yada turizm otelcilik mezunu. Hiç araştırdınız mı eğitim seviyelerini? Yada bir günden bir güne uçakta siz ne üniverstesi bitirdiniz diye sordunuz mu? Dışardaki herkes hala hostesleri lise mezunu torpille girmiş insanlar zannediyor. Türk halkında bu zihniyet olduğu sürece biz bir yere varamayız. Hostes kavramı : güzel olcak, süslü olcak, eğitimsiz olcak. Böyle bişi yok. Tüm Dünya bu geri kalmış düşünce tarzını çoktan aştı fakat bi biz aşamadık. Yazık bu zihniyete.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Çalışan insanların en demokratik haklarını kullanması neden THY markasına zarar verecekmiş? Dünyada bir tek THY mi grev yaptı? Kaldı ki bu zaten grev değil henüz. Sizin gözünüzde böyle olması doğal, buna alıştık zaten! Ancak dünya da tam tersine saygınlığı artar! Tabi bu bahsettiğim medeni, demokratik ülkeler için geçerli! İleri demokrasi(!) ile yönetilen ülkelerden bahsetmiyorum! Her şeyi para olarak görmekten vazgeçin, insan da düşünün biraz!(SHK)
  • THY'de kabin memuru arkadaşlar ne olur şapkanızı çıkarıp önünüze koyun ve burada aldığınız maaşı ve sahip olduğunuz şartları, yarın işten çıksanız hangi sektörde alabileceğinizi bir düşünün. Hepinizi aynı kefeye koymak doğru olmaz elbette yılların deneyimiyle çalışan işinin ehli insanlar da var. Ama çoğunun 4000-5000 TL maaş alacak, kendini tepelerde görecek kadar ne kapasitesi, ne eğitimi, ne de akıcı bir dili var. Sadece giyinip süslenmeyle bir torpil bulup işe girmekle olmuyor. En fazla başka bir havayolunda iş bulabilirsiniz ki onların da THy kadar fazla personele ihtiyaçları olmaz. Bir CV hazırlayıp özel sektörde iş aramayı deneyin bakalım hangi özelliğiniz, hangi iş tecrübeniz size mevcut koşullarınızda bir iş buldurabilecek? Yada bir KPSS girmeyi falan deneyin devlet memeuru olabiliyor musunuz?
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Şaka yapıyor herhalde, sen hem kışkırtacaksın hem de markadan söz edeceksin. Sana ne THY markasından sana ne havacılıktan.
  • ONCELIKLLE SANA TEK DIYECEMGIM SEY ALLAHI TUALA SANA YARDIM ETSIN OBUR DUNYADA BUNU BIZE YAPANLARA SANA VE O EKIBINIZE HAKKIMI HELAL ETMIYORUM SIZLER ONCE İSLERE BAŞLARKEN BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM DİYE BASLIYORUZ ALLAHIM EN MUBAREK İSMİ BEN SİZİ YUCE RABBIM VE BU EVRENIN YARATICISINA TESLIM EDIYORUM YUCE RABBİM SİZİ BİLDİGİ GİBİ YAPSIN BEN PARA DEGİL HUZURLU İS ORTAMINI EVLADIMA GELECEK İSTİYORUM BENIM GIBIDE HERKES BUNUN PEŞİNDE YÜCE RABBİM SİZLERİN DİNİ SÖMÜRŞÜNÜZÜ ASLA AFFETMEYECEK BENIM CANIM PEYGAMBERIM HZ.MUHAMMED S.A.V SİZİN ŞU HALINIZDE NE DERDI SİZİ ALLAHIM ISLA ETSİN MUHTEREM HOCA NECMETTIN ERBAKAN HOCAM KEMİKLERİ SIZLIYOR SUAN
  • ya arkadas, teklif thy icin mi havacilik sektoru icin mi? bu kadar cahil bir insan olabilir mi? aksam oturmuslar THY yonetimiyle, onlar buna gaz vermis, "mebusum, biz boyle yasa hazirladik, sana zahmet sunu mecliste halletsene", bu da emir telakki etmis, gorevini yerine getirmis. yaziklar olsun, seni mebus yapana da , sana da

AK Parti İstanbul Millletvekili, günlerdir tartışılan havacılık iş kolunda grev yasağı getirilmesine ilişkin yasa teklifi ile ilgili konuştu. A Haber’de katıldığı bir televizyon programında konuşan Külünk, Türk Hava Yolları’nın grevlerle milyonlarca dolar zarara uğratıldığını kaydetti.

İşte Külünk’ün THY eylemi ile ilgili görüşleri:

GREVİ YASAKLAMAK İSTEYEN VEKİL KONUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (76)

anayasa ~ 12 yıl önce
Kanun anayasaya aykırı ise CHP neden anayasa mahkemesine iptal başvurusu yapmıyor . Beni de solcu yaptınız ya helal olsun. Derdim sağcı solcu değil hak,hukuk,demokrasi,kisilere göre değil hak ve hukuka saygılı demokrasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Busayın zatın resmini TASSA ya asmak lazım,İkramlarda gerekli ilgiyi görmesi için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Realist ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar thy bünyesinde çalışan çok kaliteli elemanlarda var lütfen. Herkes torpille girmiş yada vasıfsız eleman değil. Siz nerden bilirsiniz THY bünyesinde çalışanları? İçlerinde diş hekimliği ve hukuk mezunları Odtü Boğaziçi mezunları bile var. Çalışanların çoğuda ingilizce almanca fransızca vs. öğretmenliği yada turizm otelcilik mezunu. Hiç araştırdınız mı eğitim seviyelerini? Yada bir günden bir güne uçakta siz ne üniverstesi bitirdiniz diye sordunuz mu? Dışardaki herkes hala hostesleri lise mezunu torpille girmiş insanlar zannediyor. Türk halkında bu zihniyet olduğu sürece biz bir yere varamayız. Hostes kavramı : güzel olcak, süslü olcak, eğitimsiz olcak. Böyle bişi yok. Tüm Dünya bu geri kalmış düşünce tarzını çoktan aştı fakat bi biz aşamadık. Yazık bu zihniyete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alaka? ~ 12 yıl önce
Çalışan insanların en demokratik haklarını kullanması neden THY markasına zarar verecekmiş? Dünyada bir tek THY mi grev yaptı? Kaldı ki bu zaten grev değil henüz. Sizin gözünüzde böyle olması doğal, buna alıştık zaten! Ancak dünya da tam tersine saygınlığı artar! Tabi bu bahsettiğim medeni, demokratik ülkeler için geçerli! İleri demokrasi(!) ile yönetilen ülkelerden bahsetmiyorum! Her şeyi para olarak görmekten vazgeçin, insan da düşünün biraz!(SHK)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERÇEKÇİ ~ 12 yıl önce
THY'de kabin memuru arkadaşlar ne olur şapkanızı çıkarıp önünüze koyun ve burada aldığınız maaşı ve sahip olduğunuz şartları, yarın işten çıksanız hangi sektörde alabileceğinizi bir düşünün. Hepinizi aynı kefeye koymak doğru olmaz elbette yılların deneyimiyle çalışan işinin ehli insanlar da var. Ama çoğunun 4000-5000 TL maaş alacak, kendini tepelerde görecek kadar ne kapasitesi, ne eğitimi, ne de akıcı bir dili var. Sadece giyinip süslenmeyle bir torpil bulup işe girmekle olmuyor. En fazla başka bir havayolunda iş bulabilirsiniz ki onların da THy kadar fazla personele ihtiyaçları olmaz. Bir CV hazırlayıp özel sektörde iş aramayı deneyin bakalım hangi özelliğiniz, hangi iş tecrübeniz size mevcut koşullarınızda bir iş buldurabilecek? Yada bir KPSS girmeyi falan deneyin devlet memeuru olabiliyor musunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayça zaman ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bay Küllünk ~ 12 yıl önce
Şaka yapıyor herhalde, sen hem kışkırtacaksın hem de markadan söz edeceksin. Sana ne THY markasından sana ne havacılıktan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BURGES ~ 12 yıl önce
ONCELIKLLE SANA TEK DIYECEMGIM SEY ALLAHI TUALA SANA YARDIM ETSIN OBUR DUNYADA BUNU BIZE YAPANLARA SANA VE O EKIBINIZE HAKKIMI HELAL ETMIYORUM SIZLER ONCE İSLERE BAŞLARKEN BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM DİYE BASLIYORUZ ALLAHIM EN MUBAREK İSMİ BEN SİZİ YUCE RABBIM VE BU EVRENIN YARATICISINA TESLIM EDIYORUM YUCE RABBİM SİZİ BİLDİGİ GİBİ YAPSIN BEN PARA DEGİL HUZURLU İS ORTAMINI EVLADIMA GELECEK İSTİYORUM BENIM GIBIDE HERKES BUNUN PEŞİNDE YÜCE RABBİM SİZLERİN DİNİ SÖMÜRŞÜNÜZÜ ASLA AFFETMEYECEK BENIM CANIM PEYGAMBERIM HZ.MUHAMMED S.A.V SİZİN ŞU HALINIZDE NE DERDI SİZİ ALLAHIM ISLA ETSİN MUHTEREM HOCA NECMETTIN ERBAKAN HOCAM KEMİKLERİ SIZLIYOR SUAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yetmez ama EVET! ~ 12 yıl önce
ya arkadas, teklif thy icin mi havacilik sektoru icin mi? bu kadar cahil bir insan olabilir mi? aksam oturmuslar THY yonetimiyle, onlar buna gaz vermis, "mebusum, biz boyle yasa hazirladik, sana zahmet sunu mecliste halletsene", bu da emir telakki etmis, gorevini yerine getirmis. yaziklar olsun, seni mebus yapana da , sana da

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000