20 Temmuz 2013, Cumartesi 09:43:55

GREVCİLER THY ÖNÜNDE İFTAR AÇTI

THY grevcileri dün genel müdürlük girişindeki grev alanında toplu iftar yemeği düzenledi.
  • İster niyetli ister değil herkes iftar sofrasına oturup iftar yapabilir bi mübarek sofraya kimin oturacağına karışmadığınız kaldı !! Allah a şirk koş işine karış sonrada oruçtan müslümanlıktan bahset !! De get !!
  • o son karedeki resime herkes bir baksın, sonra düşünsün; orada gayet net yazıyor... gerisi hikayedir; bu anlamda üzerinde kul hakkı olanlar ile oruç olmasa da o sofraya oturup ekmeğini paylaşanları tartışmam bile, oradaki lokma helaldir, ötekiler ne hesabı verirler bilmem. Allah herşeyin hesabını sormayı diğer dünyaya bırakmıyor, bu dünyada da ibreti alem yapıyor ki insanlar ders alsınlar. sofranız bereketli olsun, keşke o sofrada bir bardak su içmek bana da kısmet olsaydı, onurlu mücadelenizi kutlarım.
  • Hergün degerli agamiz yeni bir eylem karari cikariyor Birgün gazetesi eylemi 24 saat eylemi vs. vs. vs. Cenabi allah iftarda emegi gecenlerden razi olsun Haftaya agamizdan farkli eylemlerde bekliyoruz! Mesala gelsin bir basin aciklamasi yapsin son gelismelerle ilgili bilgi versin 305 den kac kisi tazminati almis bu tazminattan sendika ne kadar komisyon almis Grevin gidisati nasil? Kendi mal varligi ne kadar? Genel secimlerde hangi yolda devam edecek? Sendika secimlerine ramak kala genel durum degerlendirilmesi yapsin! Bir sürü kardesimiz evini arabasini satmaya basladi bu durum karsisindaki düsünceleri neler? Bizlere aciklayabilir mi?
  • At da bu kadar atma be adam! Yazık üzüleceğim nerdeyse sen çalışıyorsun, ben grevdeyim diye. Sen ve senin gibiler safını seçti, ezilmeyi, köle gibi çalıştırılmayı kabul etti! Adam olsaydınız 16 Mayıs'a kalmadan hep beraber rızkımızın peşinde olacaktık. Korkaklığınla otur, bahane bulup durma. Anayasal hakkını kullanmaktan aciz, halinden memnun köle.
  • Tebrikler! insaatta harranli olarak calismaya baslayinca görürüz artik ucuz kahramanligi saygilar
  • Haddinize değil'e ithafen.. Peki sizin haddinize mi oruç tutan biriyle alay edip onlara akil vermek?
  • Bana laf yetiştiren zevat her haltı biliyorsunuzya bunuda bildiniz bravo. Orada harıl harıl çalışan kabin görevlisi arkadaşlar uçuşlarda oroç tutuyoruz diye bizle kafa buluyorlardı. Herkes layıkını bulur yeriniz orası beklemeye devam edin. Pala ile size mutluluklar anca gidersiniz......
  • Türkiye'nin yüzde 92 müslüman derlerdi de bence yüzde 100 müslümanmış.Başı sıkışan hafız oldu.Acep Türkiye İran olur mu ? irtica haraketleri midir bunlar ?
  • Kim ki durmadan grevciler aleyhinde atıp tutuyor, sözde onlarla kafa yapıyor...Onlar işçi sınıfı düşmanı, dönek ve haindirler. Patrondan yana tavır alıp ,sınıf yandaşlarına çalışan emekçi arkadaşlarına tavır alıyorlar. Grevciler hakkında olur olmaz yorum yapıyorlar: onlar HAİN dirler..Sınıfına , arkadaşına, mahallesindeki bakkalına, berberine, komşusuna, karısına , kocasına, çoluğuna, çocuğuna ihanet içersindedirler...Hiç bir grevcinin onlarla bir alıp veremediği yokken, burada hergün, her saat, onlar aleyhinde yorum yaparken vicdanlarını, onurlarını, geleceklerini Hamdi Topçu'ya yada her kimden sebebleniyorlarsa ona, onlara satıyorlar...Sırf karınlarını doyurabilmek için her türlü onursuzluğu kabullenenlere bir tek şey söylenir....Çalışan biri ise sınıfına ihanet ettiği için HAİN denir....Çalışmayan biri ise Ahlakı zayıf, ÇUKUR denir...Tarih hiç bir zaman Hainleri ve Çukurları affetmeyecektir. Her zamankinden daha acımasız davranacaktır.
  • Mete 1453. Benim inancımla dalga geçemezsin.. Ya özür dile... Ya da sana o mesajı yedirtirim....

THY grevcileri dün bir etkinliğe daha imza attı. 15 Mayıs’ta başlayan grev süresince birbirinden renkli görüntüler sergileyen grevciler, dün de toplu iftar yemeği düzenledi. THY Genel Müdürlük girişine kurulan metrelerce uzunluğundaki yer sofrasında iftar açan grevcilere aileleri, arkadaşları ve farklı sendika temsilcileri de destek verdi.

İmece usulü düzenlenen iftar yemeği öncesi grev alanına piknik tüpleri getirildi, çorbalar kaynatıldı, kelimenin tam anlamıyla Halil İbrahim sofrası kuruldu.

Büyük bir yardımlaşma ve dayanışma örneği sergileyen grevciler yemeklerin hazırlanmasından sonra yaklaşık 200 kişinin katılımıyla toplu olarak iftar yaptı. 

İşte THY grevcilerinin iftarı:





GREVCİLER THY ÖNÜNDE İFTAR AÇTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (55)

Ayıp !! ~ 11 yıl önce
İster niyetli ister değil herkes iftar sofrasına oturup iftar yapabilir bi mübarek sofraya kimin oturacağına karışmadığınız kaldı !! Allah a şirk koş işine karış sonrada oruçtan müslümanlıktan bahset !! De get !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
son kare ~ 11 yıl önce
o son karedeki resime herkes bir baksın, sonra düşünsün; orada gayet net yazıyor... gerisi hikayedir; bu anlamda üzerinde kul hakkı olanlar ile oruç olmasa da o sofraya oturup ekmeğini paylaşanları tartışmam bile, oradaki lokma helaldir, ötekiler ne hesabı verirler bilmem. Allah herşeyin hesabını sormayı diğer dünyaya bırakmıyor, bu dünyada da ibreti alem yapıyor ki insanlar ders alsınlar. sofranız bereketli olsun, keşke o sofrada bir bardak su içmek bana da kısmet olsaydı, onurlu mücadelenizi kutlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haftaya ~ 11 yıl önce
Hergün degerli agamiz yeni bir eylem karari cikariyor Birgün gazetesi eylemi 24 saat eylemi vs. vs. vs. Cenabi allah iftarda emegi gecenlerden razi olsun Haftaya agamizdan farkli eylemlerde bekliyoruz! Mesala gelsin bir basin aciklamasi yapsin son gelismelerle ilgili bilgi versin 305 den kac kisi tazminati almis bu tazminattan sendika ne kadar komisyon almis Grevin gidisati nasil? Kendi mal varligi ne kadar? Genel secimlerde hangi yolda devam edecek? Sendika secimlerine ramak kala genel durum degerlendirilmesi yapsin! Bir sürü kardesimiz evini arabasini satmaya basladi bu durum karsisindaki düsünceleri neler? Bizlere aciklayabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sınıfsız ~ 11 yıl önce
At da bu kadar atma be adam! Yazık üzüleceğim nerdeyse sen çalışıyorsun, ben grevdeyim diye. Sen ve senin gibiler safını seçti, ezilmeyi, köle gibi çalıştırılmayı kabul etti! Adam olsaydınız 16 Mayıs'a kalmadan hep beraber rızkımızın peşinde olacaktık. Korkaklığınla otur, bahane bulup durma. Anayasal hakkını kullanmaktan aciz, halinden memnun köle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinif sinif ~ 11 yıl önce
calisanin %98'i sizin gibi dusunmedigine gore,istediginiz kadar hakaret edin,dogruyu bulamadiktan ve hakliliginizi ispat edemedikten sonra hakaret edin size de bu yakisir zaten.Bir damla akil olsa su matematik hesabina bakin.Her 50 kisiden 49'u sizin gibi dusunmuyor,bir siz hayal pesinde kosuyorsunuz.Aynaya bakip da biz ne yapiyoruz diye sorma ihtiyaci duysaniz gercekleri goreceksiniz.Bir adam egolari icin sizi oyuncak niyetine kullaniyor hepsi bu
Aynada Görünen ~ 11 yıl önce
sinif sinif,bu işler basit matematik hesabı ile olsaydı, bu ülkede 1983 te oyu %2 lerde olan bir anlayış bugün 10 yıldır iktidarda!!! her iki kişiden birsi o anlayışa oy vermiş. Yani ne oldum demeyeceksin ne olucam diyeceksin, gerçekler konusunda haklısın aynaya bakmak gerekiyor, Anayasal haklarını kullanan insanlara karşı olmak, aynada nasıl bir görüntü vermekte, yarın torunlarınıza anlatacağınız çok kahramanlık ve satış öyküleri çıkar bu aynadan!!! yatağa başını koyduğunda rahat uyuyorsan mesele yok, sanırım sizler çok rahat uyuyorsunuz, yıllar içerisinde yaptığınız gibi, durmak yok uyumaya devam!!!!
Sinifa ~ 11 yıl önce
Tebrikler! insaatta harranli olarak calismaya baslayinca görürüz artik ucuz kahramanligi saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Haddinize değil'e ithafen.. Peki sizin haddinize mi oruç tutan biriyle alay edip onlara akil vermek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gıybet Yapma ~ 11 yıl önce
Terbiyesizlik yapma!!! okuduğunu anla cevap vermek zorunda değilsin,,, yorumda alay etme eylemi hangi cümlede bulunuyor?? ayrıca orucumu tutuyorsam senin için yada size gösteriş yapmak için değil Allah için tutuyorum bu ülkede Elhamdülillah Müslüman'ım diyen hiç kimseyle bugüne kadar alay edilmedi, bu günden sonrada edilemez!!! bu ülkede yaşayanlar buna izin vermezler! ancak sizin gibi ortalığı karıştırmak isteyen tipler, insanların oruçlarını, namazlarını ve inanışlarını sorgular ve akıllarınca oralardan beslenmeye çalışırlar, Allah rızası için kurulmuş olan bir iftar sofrasına ve orada bulunanlara soru sormak veya dil uzatmak hiç kimsenin haddine değildir, herkes haddini bilecek, bu güzel ayda yok yere insanın orucunu kazaya uğratmayın, Allah bu tür kullarına akıl fikir ihsan eylesin ve yalan,yanlış konuşan, gıybet (ki İslam'da en büyük günahlardan biridir.) yapan kullarını af eylesin!!!!!
Aviator ~ 11 yıl önce
Bana laf yetiştiren zevat her haltı biliyorsunuzya bunuda bildiniz bravo. Orada harıl harıl çalışan kabin görevlisi arkadaşlar uçuşlarda oroç tutuyoruz diye bizle kafa buluyorlardı. Herkes layıkını bulur yeriniz orası beklemeye devam edin. Pala ile size mutluluklar anca gidersiniz......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haddinize değil ~ 11 yıl önce
Avivatör, ortalığı karıştırmaktan başka hiç bir şey yapmamak senin için nasıl bir duygu?? sana mı kaldı oruç sorgulamak, ister tutar, ister tutmaz, sen gerçek Müslüman isen bunu yargılamazsın, bırak orada gerçekten oruç tutanların yanında, tutuyormuş gibi yapanlar da onlardan etkilenip, belki oruçlarını tutmaya başlarlar, sen kimsin yada sıfatla kişileri yargılıyorsun,ayrıca artık bu din üzerinden yararlanma duygusunu bırakın, sizin ve sizin büyüklerinizi haddinize değil insanların dinini veya duygularını sorgulamak!!!!
Air ~ 11 yıl önce
Türkiye'nin yüzde 92 müslüman derlerdi de bence yüzde 100 müslümanmış.Başı sıkışan hafız oldu.Acep Türkiye İran olur mu ? irtica haraketleri midir bunlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAİN!!!! ~ 11 yıl önce
Kim ki durmadan grevciler aleyhinde atıp tutuyor, sözde onlarla kafa yapıyor...Onlar işçi sınıfı düşmanı, dönek ve haindirler. Patrondan yana tavır alıp ,sınıf yandaşlarına çalışan emekçi arkadaşlarına tavır alıyorlar. Grevciler hakkında olur olmaz yorum yapıyorlar: onlar HAİN dirler..Sınıfına , arkadaşına, mahallesindeki bakkalına, berberine, komşusuna, karısına , kocasına, çoluğuna, çocuğuna ihanet içersindedirler...Hiç bir grevcinin onlarla bir alıp veremediği yokken, burada hergün, her saat, onlar aleyhinde yorum yaparken vicdanlarını, onurlarını, geleceklerini Hamdi Topçu'ya yada her kimden sebebleniyorlarsa ona, onlara satıyorlar...Sırf karınlarını doyurabilmek için her türlü onursuzluğu kabullenenlere bir tek şey söylenir....Çalışan biri ise sınıfına ihanet ettiği için HAİN denir....Çalışmayan biri ise Ahlakı zayıf, ÇUKUR denir...Tarih hiç bir zaman Hainleri ve Çukurları affetmeyecektir. Her zamankinden daha acımasız davranacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinif sinif ~ 11 yıl önce
Yillarca insanlari siniflara bolmeye calistiniz.Orada grev yapan sosyete ile ben ayni siniftan degilim,onlar Bodrum'da Marmaris'te,Miami'de,Maldivler'de tatil yaparken ben ekmegimin,coluk cocugumun rizkinin pesindeyim.Bu demek degildir ki,yonetimin yanindayim,asla degilim.Ama bir kisiye dokuz pul,dokuz kisiye bir pul adaletsizligini yillarca devam ettirmekte israr eden sahte sendika agasi ve avanesinin futursuzca egolarini tatmin etmek icin baslattigi bu sahte grevi diger %98 calisan gibi reddediyor ve desteklemiyorum.Bu benim ozgurce aldigim kararimdir.Ayrica oruc tutup iftar yapan!!! grevciler olarak,sizin gibi dusunmeyenlere HAIN gibi agir bir iftira yaftalamak SAHTEKARLIGINIZIN acik gostergesidir.
Personel ~ 11 yıl önce
Mete 1453. Benim inancımla dalga geçemezsin.. Ya özür dile... Ya da sana o mesajı yedirtirim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000