13 Eylül 2010, Pazartesi 16:42:21

GREV YOLCULARI VURDU!

İsrail'de grev nedeniyle duran hava trafiği Türkiye'ye de yansıdı.
  • İsrail'deki grevden dolayı THY neden yolcularına otel veriyor anlamadım..Mücbir sebep olmuyor mu bu? Verilmiş ise bravo THY'ye..ortada kalanlara sahip çıkmış..
  • bundada kesin kinrisdaki gibi sendiklarin isi vardir deilmi ? gelismis ulkelerde sendiklarn bi guc olmasi cok normal bisey kesge gelismekde olanlar bunu anlasaydi
Bugün İsrail uluslararası havalimanlarında hükümetten emekliliklerini talep eden havalimanı çalışanları yaptıkları grev ile birçok yolcuyu mağdur etti.

Gökyüzünde olan ve grev başladıktan sonra inmesine müsade edilen uçaklardan biri de sabah 7:30'da İstanbul'dan havalanan Türk Hava Yollarına ait 96 yolcusu bulunan uçak oldu.

Bugün öğlen ve akşam yapılması planlanan Türk Hava Yolları'na ait iki seferin de grev nedeniyle iptal edildiği yaklaşık 200 yolcunun mağdur olduğu ve bu yolcuların THY tarafından otellere yerleştirildiği belirtilirken, bazı yolcuların Umman üzerinden, İsrail'e ulaşmak için biletlerini iptal ettikleride ifade edildi.

Bu arada TGS yetkilileri grevin yarın bitmesinin beklendiğini ve sabah 7:30'da gerçekleştirilecek uçuşa check-in yapıldığını açıkladı.





©AirportHaber.com

GREV YOLCULARI VURDU!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
İsrail'deki grevden dolayı THY neden yolcularına otel veriyor anlamadım..Mücbir sebep olmuyor mu bu? Verilmiş ise bravo THY'ye..ortada kalanlara sahip çıkmış..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bundada kesin kinrisdaki gibi sendiklarin isi vardir deilmi ? gelismis ulkelerde sendiklarn bi guc olmasi cok normal bisey kesge gelismekde olanlar bunu anlasaydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000