28 Mayıs 2012, Pazartesi 08:45:33

GÖZ AÇTIRMAYACAKLAR

Polis, olaylara müdahalede helikopter yanında uçak devrini başlatıyor...
  • sayın site yetkilileri, sektörde ciddi görünen bir haber portalisiniz... sizi biraz daha ciddiyete davet ediyorum...böyle 'asparagas' haberler size hiç yakışmıyor... 2 bürokratı 'meydan turu pilotu' yaptılar diye böyle saçma haberler yapmayın lütfen
  • sen neymissin be abi?????
  • tüzmen orda da millete analarının hatrını sorarak saldırmasın sonra? koskoca bakan olmuş adam vip te başka bir milletvekiline milletin gözü önünde küfür ederek saldırıyor ya bu ülkenin iyice çivisi çıkmış...bu millete de böyleleri layık!!!!!!!
  • Adam bakan 100 saatdede uzman olur 70 saatdede, ipler onda bürakrasinin dişlilerinin biri kendisi hocada olur astronotda değilmi.
  • 2700 saat den fazla öğretmen uçuşum var ama bir iddam yok,ama sayın Tüzmn nin bu üstün başarısını şaşkınlıkla izliyorum maşallahhhhh...!

Emniyet Genel Müdürlüğü, kısa süre içinde alacağı iki uçak için polislere pilotluk eğitimi verilmesi için harekete geçti. İlk aşamada 30 civarında polis Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesinde pilot eğitimi görecek. THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ban şöyle bilgi verdi:

PİLOT POLİSLER İŞBAŞINA

Uçağın kullanımıyla birçok suç önlenecek. Eğiteceğimiz polisler de diğer polisleri eğitecek. Polis, sınır ötesi operasyonlarda, denizlerde ya da sınırlardaki kaçakçılıkla mücadelede ve toplumsal olaylara müdahalede uçak kullanacak.

EMNİYETE 2 UÇAK

Uçak, helikoptere göre uzun süre havada kalıyor ve daha hızlı. Ayrıca polisin alacağı iki uçak da bizim hangarlarımızda muhafaza edilecek. Bu uçaklar bir ay içinde getirilecek.

İSTİHDAM GARANTİ

Türkiye'de yılda 4 bin 500 kabin memuru açığı oluyor. Kabin memurluğu ve uçak bakımı için 2 yıl eğitim verilecek. Yaz aylarında da İşkur ile birlikte yine uçak teknisyenliği eğitimi verilecek. THY, bu eğitim için yüzde 50 istihdam garantisi veriyor.

Pilot Özcan ve Tüzmen

THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ban özel uçuş dersleri de verdiklerini anlatarak şöyle dedi: 'Bu dersleri eski bakanlarımızdan Kürşad Tüzmen ile eski YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan da aldı. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül de vakti olsa ders alacak. Tüzmen, pilotluk sertifikasını aldı. Özcan ise son aşamaya geldi. İlk uzun mesafeli uçuşunu tek başına Kayseri'ye gerçekleştirdi. Yani Yusuf Ziya hoca artık pilot olabilir. (Akşam)

GÖZ AÇTIRMAYACAKLAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

öğretmen pilot ~ 12 yıl önce
sayın site yetkilileri, sektörde ciddi görünen bir haber portalisiniz... sizi biraz daha ciddiyete davet ediyorum...böyle 'asparagas' haberler size hiç yakışmıyor... 2 bürokratı 'meydan turu pilotu' yaptılar diye böyle saçma haberler yapmayın lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
sen neymissin be abi?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aman haa... ~ 12 yıl önce
tüzmen orda da millete analarının hatrını sorarak saldırmasın sonra? koskoca bakan olmuş adam vip te başka bir milletvekiline milletin gözü önünde küfür ederek saldırıyor ya bu ülkenin iyice çivisi çıkmış...bu millete de böyleleri layık!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
;) ~ 12 yıl önce
Adam bakan 100 saatdede uzman olur 70 saatdede, ipler onda bürakrasinin dişlilerinin biri kendisi hocada olur astronotda değilmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 12 yıl önce
2700 saat den fazla öğretmen uçuşum var ama bir iddam yok,ama sayın Tüzmn nin bu üstün başarısını şaşkınlıkla izliyorum maşallahhhhh...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000