07 Temmuz 2013, Pazar 19:37:51

GEZİ PARKI EYLEMLERİ THY YÜZÜNDEN ÇIKMIŞ

Yaklaşık 1 aydır aralıklarla devam eden Taksim Gezi Parkı eylemlerinin Türk Hava Yolları'nın başarısından kaynaklandığı iddia edildi. İddianın sahibi Ak Parti Milletvekili Mehmet Ali Şahin. İşte detaylar
  • Görmeyenlere- cevap 2003 yılına kadar.ülkeyi azınlık yönetiyordu... refah-yol hükümeti? azınlık derken akp içindeki anaplılar dan da haberin yok değil mi:) yaz sen öle boş boş biz düzeltiriz. arkadaşım anaplılar kaç tane akp içinde? anap yönetmedimi bu ülkeyi yıllarca? refahyol azınlık bir sınıfın partisimiydi? sermaye belli kişilerin elindeydi... demişsin, şimdi belirsiz mi? şimdi bademlerin elinde yine belli kişilere toplandı para. ne değişti? faiz enflasyon:) eskiden ki eskiyi savunmuyorum banane de, en azından enflasyon yüksekse yükse diye haber yapılıyordu. şimdi toplu iğne başı ile eflasyon hesaplıyorlar. uçağa binmek hala para 800tl asgari ücret al bakalım bilet. bolu tüneli 15 yılda %79 yapılmıştı. akp döneminde tamamlanan kısım %21 dir. gülünç olmayın. banka rezilliği çillerin başarısıdır, ki anaplılar gibi bir çok dypli akp dedir. geçmiş intiharları bırakınız bugün ki dramlar hepimize yeter. bahsettiğiniz faizden beslenen zümre halen iş başında sanırım GÖREMİYORSUNUZ!
  • Uyu bebek uyu, türkülerle ninnilerle uyutayım seni, benzinin galonu 9.98 USD olmuş durmak yok uyumaya devam, kahrolsun faiz lobisi, yaşasın komplo teorileri ve buna inanalar, uyanmak yok uyumaya devam
  • Yaw siz önce çalışanın hakkını verin. Kul hakkı yemeyin. Severler Frankfurt' u. İşiniz gücünüz cahilleri safınıza çekmek arkadaş. Yemezler diye bil duydun mu sen?
  • Ne içtiniz la siz ? :))
  • Bakan Bey toplumun %100'nü geri zeka sanıyor. Halbuki o rakam artık %50'nin de altında. Panik de o yüzden.
  • . Hulooooog :)
  • Bakanın yorumu çok zorlama olmuş. 20 yıl önce halkımızın ortalama egitim düzeyi ilkokul 3'dü ve böyle bir yoruma kesin inanırlardı. Şimdi neysi ki (!) ortaokul-2'ye yükseldi, böyle bir yoruma en azından şüpheyle bakarlar diye umuyorum.
  • Gökten meteor düşse halka "bize komplo kuruyorlar, istikrarımızı bozmak istiyorlar" diye yutturacaklar:) işin komiği bunları yutanların sayısı az değil:) ne diyim #direnzeka :)
  • konuştukça batıyorlar... bende bunu söylerim o zaman.. Grev Gezi den sonra başlasaydı ...görürdüm ben personelini hiçe sayan taşeron kafalı yönetilen THY nin halini... bir kez 4 ayak üstüne düştüler.. ama gelecekte... böyle kesinlikle olmayacak....nedenmi... HAMDİ hala Bosna da batırdığı paranın hesabını vermedi...
  • Kime verilecekti ? Chp kökenli bir işadamına mı yoksa Doğu Perinçek bağlantılı birisine mi? Kime versin isterdiniz ? Dahası siz kime verirdiniz ? Eşinize dostunuzamı yoksa tanımadığınız adama mı ? Biber gazını kimden alacaklardı ? Aptal mı bu insanlar gidipte ortada ki "değeri" tanımadığına yedirsin ? Piyasada bile işler böyle yürür, tanımadığına değil tanıdığına verirsin. Yöneticin gider mantolama şirketi ile anlaşır, sen bilmezsin ama kendi payına düşen 3-5 binlirayı almaz firma kendisinden işe aracılık ettiği için.Ütopyadan uyanın beyler ya ? Siz iki tane daha ipad alasınız, o ipadlere elektrik sağlayacak santraller kurulsun diye yapılıyor 3.köprü. Yoksa eklerdik boğaziçinin yanına bir tane al sana 3 köprü olurdu. Ha yok siz illa bitmeyen yatırımlar, atıl barajlar, havaalanları ,birbirine anayasa fırlatan devlet büyükleri ve polisi ayrı askeri ayrı savunma bakanı ayrı ekonomi bakanı ayrı telden çalan "fetret devrini" istiyorsunuz.Sorun vatan için çırpınmak veya ben beğendmedimcilik.

Mehmet Ali Şahin, Gezi Parkı olaylarının THY’nin Avrupa’da en kaliteli hava yolu şirketi seçilmesiyle başladığına işaret ederek, şöyle konuştu:

"Özellikle 3’üncü havalimanı bizi Avrupa’nın en büyük hava alanına sahip ülke haline getirir. Şu anda Avrupa’nın bir numaralı hava alanı Frankfurt havaalanıdır. Ondan çok daha büyük bir havaalanı olarak inşa edilecek. Zaten 3 yıldır THY, Avrupa’nın en kaliteli hava yolu şirketi olarak seçildi. Bu havaalanı devreye girdiği takdirde tabi ki bizim hava ulaşımında Avrupa ve dünya ile rekabet edebilecek hatta ilk sıralara gelmemizde bir engel kalmayacak. Ancak bunu kıskananlar var. Gezi olaylarıyla ilgili en büyük tepkiyi Almanya’daki birtakım medya kuruluşlarına Almanya Başbakanı Merkel verdi. Gezi olaylarındaki görüntüleri sahneye koyanlara destek çıktı. Bunun arkasında özellikle THY’nın Avrupa’da ilk sıraya oturmuş olmasının kıskançlığını görüyorum. Avrupa’daki en büyük hava limanının Türkiye’de yapılacak olmasının ve Almanya’nın, Türkiye’nin gerisine düşeceği endişesini görüyorum."

GEZİ PARKI EYLEMLERİ THY YÜZÜNDEN ÇIKMIŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

TYLER ~ 11 yıl önce
Görmeyenlere- cevap 2003 yılına kadar.ülkeyi azınlık yönetiyordu... refah-yol hükümeti? azınlık derken akp içindeki anaplılar dan da haberin yok değil mi:) yaz sen öle boş boş biz düzeltiriz. arkadaşım anaplılar kaç tane akp içinde? anap yönetmedimi bu ülkeyi yıllarca? refahyol azınlık bir sınıfın partisimiydi? sermaye belli kişilerin elindeydi... demişsin, şimdi belirsiz mi? şimdi bademlerin elinde yine belli kişilere toplandı para. ne değişti? faiz enflasyon:) eskiden ki eskiyi savunmuyorum banane de, en azından enflasyon yüksekse yükse diye haber yapılıyordu. şimdi toplu iğne başı ile eflasyon hesaplıyorlar. uçağa binmek hala para 800tl asgari ücret al bakalım bilet. bolu tüneli 15 yılda %79 yapılmıştı. akp döneminde tamamlanan kısım %21 dir. gülünç olmayın. banka rezilliği çillerin başarısıdır, ki anaplılar gibi bir çok dypli akp dedir. geçmiş intiharları bırakınız bugün ki dramlar hepimize yeter. bahsettiğiniz faizden beslenen zümre halen iş başında sanırım GÖREMİYORSUNUZ!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UYU Halkım UYU ~ 11 yıl önce
Uyu bebek uyu, türkülerle ninnilerle uyutayım seni, benzinin galonu 9.98 USD olmuş durmak yok uyumaya devam, kahrolsun faiz lobisi, yaşasın komplo teorileri ve buna inanalar, uyanmak yok uyumaya devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçucu madde ~ 11 yıl önce
Yaw siz önce çalışanın hakkını verin. Kul hakkı yemeyin. Severler Frankfurt' u. İşiniz gücünüz cahilleri safınıza çekmek arkadaş. Yemezler diye bil duydun mu sen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 11 yıl önce
Ne içtiniz la siz ? :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakan ~ 11 yıl önce
Bakan Bey toplumun %100'nü geri zeka sanıyor. Halbuki o rakam artık %50'nin de altında. Panik de o yüzden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahahahahahaha ~ 11 yıl önce
. Hulooooog :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zorlama yorum ~ 11 yıl önce
Bakanın yorumu çok zorlama olmuş. 20 yıl önce halkımızın ortalama egitim düzeyi ilkokul 3'dü ve böyle bir yoruma kesin inanırlardı. Şimdi neysi ki (!) ortaokul-2'ye yükseldi, böyle bir yoruma en azından şüpheyle bakarlar diye umuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adnan bilek ~ 11 yıl önce
Gökten meteor düşse halka "bize komplo kuruyorlar, istikrarımızı bozmak istiyorlar" diye yutturacaklar:) işin komiği bunları yutanların sayısı az değil:) ne diyim #direnzeka :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurmalı oyuncak ~ 11 yıl önce
Yutanlar mı ? Dur bir saniye , başını iki elinin arasına alda düşün önce. Dön bak Mısır'a Brezilya'ya. Fed'in aldığı kararları bir incele. Nasıl bir ütopya varsa kafanızda , gerçekten Batının Turkiye ile hiç uğraşmadığını falan mı sanıyorsunuz ? Açın BBC yi CNN ide , düşünün neden tüm haberler Türkiye,İran,Irak,Mısır,Afganistan üzerinden dönüyor diye ? Bunları yutan dediğiniz koyunlar , sizin gibi okuyup okuyup hayal aleminde yaşayanlardan bin kat daha değerlidir. Onlar sizler gibi sağı solu yakmaz, seçimlerde ararlar haklarını. Türk insanı budur çünkü mağrur ve ölçülü. Sizi kursunlar, ve siz hala sanki çok fena halde pratiksiniz, inanılmaz akli melekelere sahipsiniz ve donanımlıymışsınız gibi #direnzeka falan diyerek insanları aşağılayın. Uzun yıllar sonra bu yazdıklarınıza yaptıklarınıza çok pişman olacaksınız.
gülünç... ~ 11 yıl önce
konuştukça batıyorlar... bende bunu söylerim o zaman.. Grev Gezi den sonra başlasaydı ...görürdüm ben personelini hiçe sayan taşeron kafalı yönetilen THY nin halini... bir kez 4 ayak üstüne düştüler.. ama gelecekte... böyle kesinlikle olmayacak....nedenmi... HAMDİ hala Bosna da batırdığı paranın hesabını vermedi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Kime verilecekti ? Chp kökenli bir işadamına mı yoksa Doğu Perinçek bağlantılı birisine mi? Kime versin isterdiniz ? Dahası siz kime verirdiniz ? Eşinize dostunuzamı yoksa tanımadığınız adama mı ? Biber gazını kimden alacaklardı ? Aptal mı bu insanlar gidipte ortada ki "değeri" tanımadığına yedirsin ? Piyasada bile işler böyle yürür, tanımadığına değil tanıdığına verirsin. Yöneticin gider mantolama şirketi ile anlaşır, sen bilmezsin ama kendi payına düşen 3-5 binlirayı almaz firma kendisinden işe aracılık ettiği için.Ütopyadan uyanın beyler ya ? Siz iki tane daha ipad alasınız, o ipadlere elektrik sağlayacak santraller kurulsun diye yapılıyor 3.köprü. Yoksa eklerdik boğaziçinin yanına bir tane al sana 3 köprü olurdu. Ha yok siz illa bitmeyen yatırımlar, atıl barajlar, havaalanları ,birbirine anayasa fırlatan devlet büyükleri ve polisi ayrı askeri ayrı savunma bakanı ayrı ekonomi bakanı ayrı telden çalan "fetret devrini" istiyorsunuz.Sorun vatan için çırpınmak veya ben beğendmedimcilik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000