17 Mart 2017, Cuma 10:07:08

Gaziantep Havalimanı'nda skandal talep!

Dün Gaziantep Havalimanı'nda çok ilginç olay meydana geldi. İddiaya göre; Gaziantep Havalimanı'nın DHMİ Müdür Yardımcısı, Türk Hava Yolları'nın kalkışa hazırlanan uçağını park pozisyonuna geri çağırarak geç kalan yakınlarını uçağa bindirmek istedi.
  • Yaşasın güç. kim güçlüyse biz ondan yanayık ağam.yalarıkta yutarıkta kime ne.gerisi faso fiso.
  • Tatlı tatlı yemenin acı acı ......... olurmuş.
  • Başka işiniz yokmu diyene sesleniyorum. Evet başka işlerimiz var. EVET işte bu kadar işimiz çok bizim sevgili hemşerim. Yeni gelen Başmüdür bey'e duyurulur. Bu kadar çok işimiz varken lütfen bizlere ek olarak iş vermeyin. Akşam eve bize tahsis edilen bedava servislerden inerken çok yoruluyoruz.
  • Başka işiniz yokmu diyene sesleniyorum. Evet başka işlerimiz var. 1. Birbirimizin kusurlarını araştırırız mesela. Kimseden hiçkimseden memnun olmayız. 2. Maaşımızımı çok iyi hesaplarız. En ufak bir kesinti olursa avazımız çıktığı kadar bağırırız mesrla. 3. Miilliyetçilik yaparız. Ama çocuğumuzu askere göndermez bedelli yaptırırız mesela. 4. Tüm bunları devlete sırtımızı dayadığımız için, iş garantimiz olduğu için yaparız. Özelleştirmeye daha çok çalışacağımız için karşıyız. 5. Empati yapmayız. Şirket çalışanı asgari ücretle çalışırken biz 3-4 katını alırız ama şükretmeyiz mesela. Tüm işlerimizi şirket çalışanına yaparız. Bir evrakı bir odadan diğerine bile şirket elemanı ile yaptırırız. Çayımızı çorbamızı şirket çalışanı getirir götürür mesela.
  • Başka işiniz yokmu diyene sesleniyorum. Evet başka işlerimiz var. 1. Sabah uykumuzdan olmamak için kahvaltımızı havalimanında yaparız mesela. Hemde mükellef bir kahvaltı, hem saat 10 na kadar. 2. Kahvaltı bittikten sonra muhteşem dedikodu yaparız. Herkesin günahına gireriz mesela. Dedikodu en iyi yaptığımız iştir, kimse elimize su dökemez. Öğleye kadar çay keyfi ile beraber DEDİKODU içimizi ısıtır mesela. 3. Öğle saati gelince devletin bize sunduğu yemekhanemizde ve devletin maaşını verdiği personel tarafından yapılan 3 liralık yemeği afiyetle yeriz. 4. HASET ve KISKANÇLIK en iyi işlerimizdendir mesela.
  • Başka işiniz yokmu diyene sesleniyorum. Evet başka işlerimiz var. 1. Sabah akşam VIP e gideriz. Orada iş takipçiliği yaparız. Çünkü VIP e milletvekili, iş adamı vesaire gelir. Kaliteli çevre yaparız. Vip'te onlarla sohbet ederiz. 2. Fırsat buldukça yediğimiz kaba sıçarız. Yalan yanlış, artniyetli haberleri servis ederiz mesela. Amirlerimizi, müdürlerimizi kurumumuzu yıpratmak için hemde fotoğraflarınıda çekerek servis ederiz mesela. 3. Bazen başmüdürü paraşütle indiririz mesela. 4. Mesela yan gelip yatarız. Maaşımızdan memnun olmayız. Hükümetimize hakaret ederiz.
  • Başka işiniz yokmu diyene sesleniyorum. Evet başka işlerimiz var. 1. İnşaat yaparız mesela. Müteahhitşz yani. 2. Memuruz, müdürüz ama HAVAŞ ve diğer şirketlere çocuğumuzu, yakınımızı işe koyarız. İş takipçiliği yaparız mesela. 3. Yakınlarımız seyahate çıkarken yurtiçi yurtdışı fazla kiloları HAVAŞ VE THY üzerinden hallederiz. Fazla kiloları yazdırmayız. Ama garibanın 1 kilosunu bile burnundan getiririz.
  • Başka işiniz yokmu diyene sesleniyorum. Evet başka işlerimiz var. 1. Mesaiye geliriz iş yapmayız. Nöbetçi müdürlüğün yanındaki odada BAKLAVACI HAMİDO baklavakarını satarız. Sabahtan akşama kadar siparişleri devletin verdiği bilgisayardan yaparız. Mesai bitene kadar devletin hiç bir işini yapmayız. İnanmıyosanız anlattığım personelin işini inceleyin, günde kaç iş yapar diye. Güya Gazi kendisi. Gazi ana hiçbiyeri sakat değil. Çamış gibi olmuş. Arada KÖK Müdürüne rüşvet verir. BİLAL Müdürüne rüşvet verir. SUS PAYI. Arsaları var, daireleri var ama kirada oturur. Neden mi? Çünkü kira parasını devlet veriyor. Lafa gelincede MİLLİYETÇİ kesilirler. Gaziantep havalimanı Yemekhanesine baklava satar. Yağ satar, yöresel ürünler satar. Gazetelere yazı yazar. İspiyonculuk yapar. Buradan Gaziantep başmüdürüne duyurulur. Bu arkadaşımızı incelesin.
  • Burada yorum yapanlara sesleniyorum. Ne kadarda gereksiz insanlarsınız. Başka işiniz gücünüz yok mu?
  • klavye kabadayılarına gün doğmuş bozguncu fitneci dönek BALERİN VE KAVALYELERİ iş başına

Dün Gaziantep Havalimanı'nda çok ilginç olay meydana geldi. İddiaya göre; Gaziantep Havalimanı'nın DHMİ Müdür Yardımcısı, Türk Hava Yolları'nın kalkışa hazırlanan uçağını park pozisyonuna geri çağırarak geç kalan yakınlarını uçağa bindirmek istedi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları'nın TK 2221 sefer sayısıyla İstanbul seferini yapacak uçağına, yolcularını da alarak piste doğru ilerlediği sırada kuleden bir uyarı geldi. Uyarıda pilota, Müdür Yardımcısı ile ilgili bir durum olduğu ve geri dönmesi gerektiği söylendi. Pilot bu uyarıya karşılık kalkışa hazırlandığını söylese de ısrarlı çağrı nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı.

Uçağın park pozisyonuna geri dönmesinin ardından apronda uçağa binmek için gelen bazı yolcular olduğu görüldü. İddiaya göre Müdür Yardımcısı'nın odasında uçağın kalkışını bekleyen 6 kişi, burada dalgınlıktan kalkışı kaçırınca Müdür Yardımcısı'nın talebiyle uçak park pozisyonuna geri çağrıldı.

Olayı fark eden Türk Hava Yolları İstasyon Müdürü duruma müdahale ederek yolcuların uçağa alınmasına izin vermedi. Yaşanan tartışmalar nedeniyle THY uçağı yaklaşık yarım saat gecikmeli olarak istanbul'a hareket etti. İstanbul aktarmalı olarak umreye gidecekleri öğrenilen yolcular ise uçağa binemedikleri için Gaziantep'te kaldı.

©AirportHaber Özel




 

Gaziantep Havalimanı'nda skandal talep!

Yorumlar Tüm Yorumlar (266)

güç güç güç ~ 7 yıl önce
Yaşasın güç. kim güçlüyse biz ondan yanayık ağam.yalarıkta yutarıkta kime ne.gerisi faso fiso.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atasözü ~ 7 yıl önce
Tatlı tatlı yemenin acı acı ......... olurmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ANTEP 5 ~ 7 yıl önce
Başka işiniz yokmu diyene sesleniyorum. Evet başka işlerimiz var. EVET işte bu kadar işimiz çok bizim sevgili hemşerim. Yeni gelen Başmüdür bey'e duyurulur. Bu kadar çok işimiz varken lütfen bizlere ek olarak iş vermeyin. Akşam eve bize tahsis edilen bedava servislerden inerken çok yoruluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ANTEP 5 ~ 7 yıl önce
Başka işiniz yokmu diyene sesleniyorum. Evet başka işlerimiz var. 1. Birbirimizin kusurlarını araştırırız mesela. Kimseden hiçkimseden memnun olmayız. 2. Maaşımızımı çok iyi hesaplarız. En ufak bir kesinti olursa avazımız çıktığı kadar bağırırız mesrla. 3. Miilliyetçilik yaparız. Ama çocuğumuzu askere göndermez bedelli yaptırırız mesela. 4. Tüm bunları devlete sırtımızı dayadığımız için, iş garantimiz olduğu için yaparız. Özelleştirmeye daha çok çalışacağımız için karşıyız. 5. Empati yapmayız. Şirket çalışanı asgari ücretle çalışırken biz 3-4 katını alırız ama şükretmeyiz mesela. Tüm işlerimizi şirket çalışanına yaparız. Bir evrakı bir odadan diğerine bile şirket elemanı ile yaptırırız. Çayımızı çorbamızı şirket çalışanı getirir götürür mesela.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ANTEP 4 ~ 7 yıl önce
Başka işiniz yokmu diyene sesleniyorum. Evet başka işlerimiz var. 1. Sabah uykumuzdan olmamak için kahvaltımızı havalimanında yaparız mesela. Hemde mükellef bir kahvaltı, hem saat 10 na kadar. 2. Kahvaltı bittikten sonra muhteşem dedikodu yaparız. Herkesin günahına gireriz mesela. Dedikodu en iyi yaptığımız iştir, kimse elimize su dökemez. Öğleye kadar çay keyfi ile beraber DEDİKODU içimizi ısıtır mesela. 3. Öğle saati gelince devletin bize sunduğu yemekhanemizde ve devletin maaşını verdiği personel tarafından yapılan 3 liralık yemeği afiyetle yeriz. 4. HASET ve KISKANÇLIK en iyi işlerimizdendir mesela.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ANTEP 3 ~ 7 yıl önce
Başka işiniz yokmu diyene sesleniyorum. Evet başka işlerimiz var. 1. Sabah akşam VIP e gideriz. Orada iş takipçiliği yaparız. Çünkü VIP e milletvekili, iş adamı vesaire gelir. Kaliteli çevre yaparız. Vip'te onlarla sohbet ederiz. 2. Fırsat buldukça yediğimiz kaba sıçarız. Yalan yanlış, artniyetli haberleri servis ederiz mesela. Amirlerimizi, müdürlerimizi kurumumuzu yıpratmak için hemde fotoğraflarınıda çekerek servis ederiz mesela. 3. Bazen başmüdürü paraşütle indiririz mesela. 4. Mesela yan gelip yatarız. Maaşımızdan memnun olmayız. Hükümetimize hakaret ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ANTEP 2 ~ 7 yıl önce
Başka işiniz yokmu diyene sesleniyorum. Evet başka işlerimiz var. 1. İnşaat yaparız mesela. Müteahhitşz yani. 2. Memuruz, müdürüz ama HAVAŞ ve diğer şirketlere çocuğumuzu, yakınımızı işe koyarız. İş takipçiliği yaparız mesela. 3. Yakınlarımız seyahate çıkarken yurtiçi yurtdışı fazla kiloları HAVAŞ VE THY üzerinden hallederiz. Fazla kiloları yazdırmayız. Ama garibanın 1 kilosunu bile burnundan getiririz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ANTEP1 ~ 7 yıl önce
Başka işiniz yokmu diyene sesleniyorum. Evet başka işlerimiz var. 1. Mesaiye geliriz iş yapmayız. Nöbetçi müdürlüğün yanındaki odada BAKLAVACI HAMİDO baklavakarını satarız. Sabahtan akşama kadar siparişleri devletin verdiği bilgisayardan yaparız. Mesai bitene kadar devletin hiç bir işini yapmayız. İnanmıyosanız anlattığım personelin işini inceleyin, günde kaç iş yapar diye. Güya Gazi kendisi. Gazi ana hiçbiyeri sakat değil. Çamış gibi olmuş. Arada KÖK Müdürüne rüşvet verir. BİLAL Müdürüne rüşvet verir. SUS PAYI. Arsaları var, daireleri var ama kirada oturur. Neden mi? Çünkü kira parasını devlet veriyor. Lafa gelincede MİLLİYETÇİ kesilirler. Gaziantep havalimanı Yemekhanesine baklava satar. Yağ satar, yöresel ürünler satar. Gazetelere yazı yazar. İspiyonculuk yapar. Buradan Gaziantep başmüdürüne duyurulur. Bu arkadaşımızı incelesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yiyin ağalar ~ 7 yıl önce
Emeğine sağlık, yeni nesil zübüklere sesleniyorum kurumu, şahısları kandırabilirsiniz, vicdanınızı nasıl kandırıyorsunuz. Ya burada bahsedilmeyen müteahhitlik yapan, sürücü kursu işleten, site yöneten, radyo işleten, yaptırdığı inşaat işlerinden komisyon alan, emlakçılık yapan, özel ders hocalığı yapanlar, vay halinize..
gazi ~ 7 yıl önce
Bir kişi de demez mi, yedirmeyiz gazimizi, bunlar iftira... diyemez, çünkü hepsi doğru. Herkesin görüp sustuğu gibi varsa okuyan amir/memurda susar.
Gereksiz insancıklar ~ 7 yıl önce
Burada yorum yapanlara sesleniyorum. Ne kadarda gereksiz insanlarsınız. Başka işiniz gücünüz yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi de ~ 7 yıl önce
sen nesin ? çok gerekli biri misin? senin başka işin gücün yok mu ?
Müdür ~ 7 yıl önce
DHMİ Müdür Yardımcısı sen misin?
sanal ALEM ~ 7 yıl önce
klavye kabadayılarına gün doğmuş bozguncu fitneci dönek BALERİN VE KAVALYELERİ iş başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000