04 Nisan 2012, Çarşamba 15:45:25

GAZİANTEP HAVALİMANINDA EĞİTİME DEVAM...

Gaziantep Havalimanı; Devlet Hava Meydanları İşletmesi çalışanları ile Müstecir kurumlar THY, Havaş, A.t.s.Temizlik Firması, Hava İkmal Müdürlüğü, THY Opet, Kemal Cengiz, Merkent Restorant, Araç Kiralama Firmları vb. kuruluşların çalışanlarına Müşteri Memnuniyeti, Çevre Mevzuatı ve İşsağlığı-İşgüven
  • Bu son dönemin popüler 3 sloganı var ''MOBBİNG'',''THY 1 milyar zarar etti'',''Globaly foss'' yahu vallahi usandık.
  • Burada hava trafik müdürü arkadasları aydınlatıyor (2. resim) . Güvenlik güvenlik diyenlere ithaf olunur. Havacılıgı bilmeyen ancak ancak kendilerini yetkili sanan ve hatta tüm personele mobing uygulamaları yapanlara iyi bir örnek.
Müşteri Memnuniyeti konusunda Eğitimi İşletme Müdürü Bilal Uygur verdi. Kurum olarak Müşteri Memnuniyetin kapsamında amaçlarının, yolcunun havalimanı kapısından girişininden çıkışına kadar ki geçen sürede tüm hizmetlerden memnun kalması olduğuna ve 10002 Müşteri Memnuniyeti kapsamında oluşturulan standartlara uygun olarak öneri-şikayet ve memnuniyetleri değerlendirdiklerini, öneri ve şikayetlerin kendilerine yol gösterdiğine vurgu yaptı.

İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimini Elektirik Müdürü aynı zamanda İSG Sorumlusu A.Kadir Ezgin verdi. DHMİ olarak TS 18001 işsağlığı ve iş güvenliğini standart ve mevzuatları çerçevesinde denetim kontrol ve çalışmalarını yürüttüklerini, tüm yasal sorumlulukları yerine getirdiklerini ve yasal çerçevede çalışanların ve işverenin ayrı ayrı sorumlulukları olduğunu belirterek "önce iş ve can güvenliği" konusuna vurgu yaparak, yasal mevzuatlar hakkında bilgi verdi.

Çevre Mevzuatı konusunda eğitimi Havalimanı Çevre Danışmanlık firması ENVOY Çevre Danışmalık firması sahibi M.Mesut Hız ve Ebru Uslu verdi; "Ülkemizde ve dünyada son zamanlarda çevrenin korunması ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için herkesin birey olarak sorumlu davranması, çevreye duyarlı bireyler olmamız gerekli" diyerek, atıkların değerlendirilmesi ve çevre mevzuatı hakkında bilgi verdi.

Kalite Yöentim Sistemleri kapsamında gerçekleştirilen eğitimlere 55 DHMİ çalışanı ile 59 diğer kurum kuruluş çalışanları katıldı. Havalimanı Başmüdürlüğü tüm çalışanların eğitimlerden faydalanması için Kasım ayında daha kapsamlı bir program planlanıyor...







GAZİANTEP HAVALİMANINDA EĞİTİME DEVAM...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu son dönemin popüler 3 sloganı var ''MOBBİNG'',''THY 1 milyar zarar etti'',''Globaly foss'' yahu vallahi usandık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Burada hava trafik müdürü arkadasları aydınlatıyor (2. resim) . Güvenlik güvenlik diyenlere ithaf olunur. Havacılıgı bilmeyen ancak ancak kendilerini yetkili sanan ve hatta tüm personele mobing uygulamaları yapanlara iyi bir örnek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000