27 Haziran 2010, Pazar 14:00:40

FUARDA THY RÜZGARI

Tayland’da bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Uluslararası Köpek Bakım Ürünleri Fuarı Dog Show’un sponsorlarından biri olan Türk Hava Yolları (THY), organizasyona damgasını vurdu.
  • Eğer sınava girecekseniz büyük bir yerden torpilinizin olması gerekli.Güzel devletimizin her kuruluşunda etkili olan torpil bu sınavda da önemli bir yere sahip.İşte bu yüzden gerçekten yetenekli olan öğrencilerin önleri kapanıp ,hakları yeniyor ve geldikleri gibi evlerine elleri boş dönüyorlar.İleride pilotluk yapacak kişilerin gerçekte uçuşa uygun olmamaları büyük utanç.Kim çocuğunu böyle kişilere emanet etmek ister?
  • 2006 yılında Eskişehir Sivil Havacılık pilotaj bölümüne sınava girenlerin sayısı yaklaşık 800 ondan bir yıl önce ise yaklaşık 240 idi. 1996 yılında sınavı geçip pilot olmaya hak kazanan 10 kişiden 6sı havacı paşa torunu,1i bakan çocuğu,1i And.Ünv.Svl.Hvc.Mes.Yük.Ok.genel sekreterinin oğlu ve diğer 2si de gerçekten çok yetenekli çocuklardı.Sınava giren öğrenci sayısı her yıl giderek hızla artıyor buda demek oluyor ki sınava giren torpilli kişi sayısı da katlanarak artıyor.Torpilli öğrenci sayısı arttığı için torpilin büyüklüğü de önem taşıyor.
  • Bu tarz uygulamalari ve hatta daha fazlasini neredeyse butun yurtdisi THY ofisleri yillardan beri yapiyor,onemli olan yabanci basinda yer almak ve Turk ve THY markasini her keze asilamaktir.
  • THY artik heryerde...Ingiliz Havayollari British i bile gecip avrupanin 3. buyuk havayolu olmasi ayrica mutlu ediyor insani. basta Bangkoktaki THY calisanlari olmak uzere dunyadaki gururumuz THY nin tum calisanlarina tesekkur ederim.
  • Tayland'da köpek festivali mi?Tayland'da köpek yemiyorlar mıydı?
  • kopek yorumu yapan arkadas. ne alaka simdi. tabi haklisiniz ama bu habere yapilacak ters yorum bulamadiniz.
  • milli bayrak tasıyıcımız thy sanlı bayragımızı tayland'da da dalgalandırmaya devam ediyor,o bolgede eskısıne gore daha ıyi tanınmaya basladı,yolcu sayısı hızla artıyor...
  • AirportHaber, maalesef haberdeki hatayı atlamışsınız. THY'nin Tayland ve Kamboçya Müdürü Sn. Salih KEÇE değil Sn. Adnan AYKAÇtır. Bunu THY'na sorup doğrulatabilirsiniz. Samanyoluhaber havacılığa sizin kadar yakın ve hakim olmayabilir ama sizin bunu atlamanızı yadırgadım doğrusu.
  • Bu tip fuarlara asya da milyonlarca insan tarafından ziyaret ediliyor kesinlikle sponsor olarak katılmak inanılmaz bir reklam ve tanıtım sağlar çok doğru bir karar. Asya da potansiyel yolcu thy için inanılmaz bir fırsat nüfus fazla oradan hem türkiyeye hem de istanbul üzerinden avrupa ve diğer ülkelere transit yolcu taşınabilir.. Durmak yok devam çalışmaya..
  • RESIMLER YOKMU? keske bi kac tane görebilseydik
Başkent Bangkok’ta 25 – 29 Haziran günleri arasında düzenlenen fuarda THY her gün bir talihli ziyaretçiye Avrupa’da herhangi bir şehre uçak bileti hediye ediyor. Genellikle yüksek gelir seviyesine sahip kişilerin rağbet gösterdiği ve geçen sene 100 binden fazla ziyaretçiyi çeken fuarda, çeşitli köpek bakım ürünleri besinleri ile veterinerlik mamul ve hizmetleri tanıtılıyor. Bunun yanı sıra düzenlenen çeşitli yarışmalarla köpek sahiplerine ödüller veriliyor.

Fuarın bu yılki havayolu sponsorluğunu üstlenen THY, bu kapsamda her gün bir şanslı ziyaretçiye Avrupa’da uçuş yaptığı 66 noktadan istediği birine gidiş dönüş bilet hediye ediyor.

THY Tayland ve Kamboçya Pazarlama Müdürü Salih Keçe, sponsorluklar aracılığıyla marka bilinirliğini artırmayı amaçladıklarını söyledi. THY’nin Manchester United’a sponsor olmasının da bu takımın Tayland’da çok sayıda taraftarı olması sebebiyle faydalı olduğunu ifade etti.

Haftanın her günü Bangkok’a karşılıklı seferi olan THY’nin uçuşlarındaki doluluk oranlarındaki memnuniyetini ifade eden Keçe, Aralık ayında 11’e çıkacak olan sefer sayısı ve yüzde 170 artacak olan kapasiteleriyle daha da iddialı hale geleceklerini ifade etti.

Samanyoluhaber
FUARDA THY RÜZGARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
Eğer sınava girecekseniz büyük bir yerden torpilinizin olması gerekli.Güzel devletimizin her kuruluşunda etkili olan torpil bu sınavda da önemli bir yere sahip.İşte bu yüzden gerçekten yetenekli olan öğrencilerin önleri kapanıp ,hakları yeniyor ve geldikleri gibi evlerine elleri boş dönüyorlar.İleride pilotluk yapacak kişilerin gerçekte uçuşa uygun olmamaları büyük utanç.Kim çocuğunu böyle kişilere emanet etmek ister?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2006 yılında Eskişehir Sivil Havacılık pilotaj bölümüne sınava girenlerin sayısı yaklaşık 800 ondan bir yıl önce ise yaklaşık 240 idi. 1996 yılında sınavı geçip pilot olmaya hak kazanan 10 kişiden 6sı havacı paşa torunu,1i bakan çocuğu,1i And.Ünv.Svl.Hvc.Mes.Yük.Ok.genel sekreterinin oğlu ve diğer 2si de gerçekten çok yetenekli çocuklardı.Sınava giren öğrenci sayısı her yıl giderek hızla artıyor buda demek oluyor ki sınava giren torpilli kişi sayısı da katlanarak artıyor.Torpilli öğrenci sayısı arttığı için torpilin büyüklüğü de önem taşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu tarz uygulamalari ve hatta daha fazlasini neredeyse butun yurtdisi THY ofisleri yillardan beri yapiyor,onemli olan yabanci basinda yer almak ve Turk ve THY markasini her keze asilamaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY artik heryerde...Ingiliz Havayollari British i bile gecip avrupanin 3. buyuk havayolu olmasi ayrica mutlu ediyor insani. basta Bangkoktaki THY calisanlari olmak uzere dunyadaki gururumuz THY nin tum calisanlarina tesekkur ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tayland'da köpek festivali mi?Tayland'da köpek yemiyorlar mıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kopek yorumu yapan arkadas. ne alaka simdi. tabi haklisiniz ama bu habere yapilacak ters yorum bulamadiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
milli bayrak tasıyıcımız thy sanlı bayragımızı tayland'da da dalgalandırmaya devam ediyor,o bolgede eskısıne gore daha ıyi tanınmaya basladı,yolcu sayısı hızla artıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AirportHaber, maalesef haberdeki hatayı atlamışsınız. THY'nin Tayland ve Kamboçya Müdürü Sn. Salih KEÇE değil Sn. Adnan AYKAÇtır. Bunu THY'na sorup doğrulatabilirsiniz. Samanyoluhaber havacılığa sizin kadar yakın ve hakim olmayabilir ama sizin bunu atlamanızı yadırgadım doğrusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu tip fuarlara asya da milyonlarca insan tarafından ziyaret ediliyor kesinlikle sponsor olarak katılmak inanılmaz bir reklam ve tanıtım sağlar çok doğru bir karar. Asya da potansiyel yolcu thy için inanılmaz bir fırsat nüfus fazla oradan hem türkiyeye hem de istanbul üzerinden avrupa ve diğer ülkelere transit yolcu taşınabilir.. Durmak yok devam çalışmaya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
RESIMLER YOKMU? keske bi kac tane görebilseydik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000