12 Haziran 2010, Cumartesi 11:30:27

FREN YERİNE GAZA BASINCA...

Barselona-İstanbul seferini yapan SpanAir uçağına, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bagaj yükleme aracı çarptı.
  • Yer hizmetleri burada yeni değil,eskisi Heaş.Biraz da oraları bir kurcalasanıza.Ne yapmışlar buralarda 10 sene acaba?Çok bilen yöneticiler varmış!Ne öğretmişler çalışanlarına?Bir katedişi çözemeden gittiler.Yazık.
  • YER HİZMETLERİ GN.MÜD. VE ALTINDAKİ YÖNETİCİ KADROSU ÇOK İYİ TAKİP EDİLMELİ!! BUNLARIN KONTROLSÜZLÜĞÜ YÜZÜNDEN ALTINDA ÇALIŞAN ELEMANLARDA LAKAYİT VE UMURSAMAZ TAVIRLARIYLA BU İŞLETMEYE ZARAR VERİYORLAR..DSİPLİNİZE EDİLMELİ!!
  • daha once deyazmistim saw icin bu olay cok normal
  • evet, orada bir handlih şirketi var: çelebi hava servisi. profesyonel elemanlarıyla sıfır hatayla işini yapan bir şirket. saygılarımla. m.yazar
  • Kardeşim sen neden bahs ediyorsun. burada kendini havacılığın kralı, duayeni sanan bir sürü insan var. onlardan daha iyi mi bilecek orly'dekiler? Göllere, nehirlere ve de barajlara deniz uçağı ile inmeyi yasaklamış bir havaclığı yaşıyoruz burada sen neden bahs ediyorsun. Orman yangınlarını helikopterin altına taktığı kovalarla söndürmeyi marifet sanan ve bu nedenle her yıl binlerce dönüm ormanımızın yanmasını seyreden yetkililer var burada sen neden bahs ediyorsun? Daha da kötüsü aklı bu işe eren namuslu insanlar da bu işlere hiç ses çıkarmıyorlar. İşimiz bitik yani.
  • Orada bir handling şirketi daha bulunmaktadır. Çelebi Handling Inc... (Sadece bir bilgi) saygılar
  • bu işler sıfır hata isteyen işler.en kucuk bir dikkatsizlik motivasyon bozuklugu boyle uzucu olayları malesefki meydana getiriyor.peki suclu kim.6 kişilik bir timle aynı anda enaz birkac ucaga bakan işcilerdemi yoksa eleman yetersizken nasıl olsa kor topal yuruyor diyen amator yoneticilerdemi.elemen alma ekipman alma iscinin sırtına tasıyabileceginden cok fazla yuk ver isciye bir ver on iste ve işciye fazla yuklen ve hata yapmaya zorla ve ondan sıfır hata iste.once bastaki koltuk sevdalısı yoneticiler işlerini amatorce degil adam gibi yapması gerekli.nede olsa en kucuk hatada bileti kesilecek coluk cocugunun ekmek parasını cıkarayım diye ugrasan emekciler var. bırakın milletin ekmegiyle oynamayıda once siz işinizi yapın
  • sg'ye TGS yi bekliyoruz..bu işi başkası çözemez..işi bilmeyenlere verince ne olduğunu gördük..
  • Böyle bir olayın yaşanmasını bekliyordum. ISG nin hizmet kalitesi çok düşük. SAW meydanına her inişte çecikmeli kalkıyorum. Başka handling şirketi olmadığı için katlanıyoruz.
  • Havayollarında yer hizmeti veren şirketlerin(havaş,heaş,çelebi)sözleşmeli işçi çalıştırıp 6 ay sonra bunların işlerine son vererek yerlerine yeni eğitimsiz eleman aldıkları müddetçe bu kazaların önüne geçmek mümkün olmayacaktır.Bu işlerde uzmanlaşmış kadro şart.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; dün yaşanan olayda, bagaj yüklemek üzere SpanAir uçağına yanaşan ISG Hangling'e ait konveyör aracının şoförü aracı yanaştırırken fren yerine gaza pedalına basınca uçağın kargo kapısına çarptı. Meydana gelen kaza sonrası Airbus A320 tipi 156 yolcu kapasiteli uçağın kargo kapısında hasar meydana geldiği öğrenildi.

SpanaAir uçağının kaptan pilotu, olaya müdahale etmeleri için teknik yardım çağırdı. THY Teknik bağlı teknisyenlerin, uçağın bu durumda uçmaması ve bakıma alınması gerektiğini belirttikleri ifade edildi.

Olayın yaşandığı sırada körükte park pozisyonunda bulunan SpanAir uçağı daha sonra açık park pozisyonuna aldındı. İstanbul-Barselona seferiyle uçması gereken yolcular da olay sonrası uçamadı.

SpanAir, Türk Hava Yolları'nın da içerisinde bulunduğu Star Alliance grubunun üyeleri arasında yer alıyor...

©AirportHaber.com ÖZEL

FREN YERİNE GAZA BASINCA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yer hizmetleri burada yeni değil,eskisi Heaş.Biraz da oraları bir kurcalasanıza.Ne yapmışlar buralarda 10 sene acaba?Çok bilen yöneticiler varmış!Ne öğretmişler çalışanlarına?Bir katedişi çözemeden gittiler.Yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YER HİZMETLERİ GN.MÜD. VE ALTINDAKİ YÖNETİCİ KADROSU ÇOK İYİ TAKİP EDİLMELİ!! BUNLARIN KONTROLSÜZLÜĞÜ YÜZÜNDEN ALTINDA ÇALIŞAN ELEMANLARDA LAKAYİT VE UMURSAMAZ TAVIRLARIYLA BU İŞLETMEYE ZARAR VERİYORLAR..DSİPLİNİZE EDİLMELİ!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
daha once deyazmistim saw icin bu olay cok normal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet, orada bir handlih şirketi var: çelebi hava servisi. profesyonel elemanlarıyla sıfır hatayla işini yapan bir şirket. saygılarımla. m.yazar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kardeşim sen neden bahs ediyorsun. burada kendini havacılığın kralı, duayeni sanan bir sürü insan var. onlardan daha iyi mi bilecek orly'dekiler? Göllere, nehirlere ve de barajlara deniz uçağı ile inmeyi yasaklamış bir havaclığı yaşıyoruz burada sen neden bahs ediyorsun. Orman yangınlarını helikopterin altına taktığı kovalarla söndürmeyi marifet sanan ve bu nedenle her yıl binlerce dönüm ormanımızın yanmasını seyreden yetkililer var burada sen neden bahs ediyorsun? Daha da kötüsü aklı bu işe eren namuslu insanlar da bu işlere hiç ses çıkarmıyorlar. İşimiz bitik yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Orada bir handling şirketi daha bulunmaktadır. Çelebi Handling Inc... (Sadece bir bilgi) saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu işler sıfır hata isteyen işler.en kucuk bir dikkatsizlik motivasyon bozuklugu boyle uzucu olayları malesefki meydana getiriyor.peki suclu kim.6 kişilik bir timle aynı anda enaz birkac ucaga bakan işcilerdemi yoksa eleman yetersizken nasıl olsa kor topal yuruyor diyen amator yoneticilerdemi.elemen alma ekipman alma iscinin sırtına tasıyabileceginden cok fazla yuk ver isciye bir ver on iste ve işciye fazla yuklen ve hata yapmaya zorla ve ondan sıfır hata iste.once bastaki koltuk sevdalısı yoneticiler işlerini amatorce degil adam gibi yapması gerekli.nede olsa en kucuk hatada bileti kesilecek coluk cocugunun ekmek parasını cıkarayım diye ugrasan emekciler var. bırakın milletin ekmegiyle oynamayıda once siz işinizi yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sg'ye TGS yi bekliyoruz..bu işi başkası çözemez..işi bilmeyenlere verince ne olduğunu gördük..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle bir olayın yaşanmasını bekliyordum. ISG nin hizmet kalitesi çok düşük. SAW meydanına her inişte çecikmeli kalkıyorum. Başka handling şirketi olmadığı için katlanıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havayollarında yer hizmeti veren şirketlerin(havaş,heaş,çelebi)sözleşmeli işçi çalıştırıp 6 ay sonra bunların işlerine son vererek yerlerine yeni eğitimsiz eleman aldıkları müddetçe bu kazaların önüne geçmek mümkün olmayacaktır.Bu işlerde uzmanlaşmış kadro şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000