30 Aralık 2008, Salı 09:19:25

FOSS CLASS!

Türk Hava Yolları, Hintli Jet Airways’ten kiraladığı Boeing 777-300ER tipi uçaklarla ilk uçuşunu yaptı. İlk uçuşta, hiç first class yolcu yoktu.
  • Bu siteye yorum yazma ihtiyaci hissedenler, lütfen CHAT dili ile degil, düzgün Türkce ile yazsinlar. Cünkü baskalari tarafindan okundugunu düsünsünler.
  • BU SİTEDE YER ALAN HABERLER DAHA COK HAVACILIK SEKTORUNUN GELISMESINE YONELIK OLMASI GEREKTIGI DUSUNCESINDEYIM.
  • Bügüne kadar sitenizi önemle takip ediyordum milli hava yolarimizi foss class diye elestiri hakini size kim veriyor bir tv yada internet sitesine yakismiyan bir söz bu. oyektiv olmanizi rica ediyorum elestiriyi siz deyil halk yapmasi lazim ayrica tHy bir sorununuz var sizin galiba ikide bir süclayan yazilar yazip duruyorsunuz bunun nedeni ney?ve thy first class ucak alimi gayet normal dolar dolmaz onun okadar önemi yok cünki thy bir dünya markasidir her türlü klasi olmasi lazim bunu bu sekilde haber yapmak almanyada yasayan bir gurbeci olarak beni cok üzdü siygilara arzzzzzz ederim
  • 3,5 saatlik istanbul-londra arasina First Class servis olurmu? Oluyormus demek , bir tane bile satis olmayacak goreceksiniz( bedavaci upgradeler haric), hayir koltular tozlanacak zavalli THY !
  • Ucuslarda önemli olan do9luluk oranidir.Haliyle 1.siniftada ucan yolcumuz olsa idi daha kärli olurdu.Önce bir aliskanlik var,buda THY de Busines ve ekonomi ucusu olmasidir.sabredelim, onlarida yani 1.siniflarida agirlayacagiz.Zamana ihtiyacimiz var.
  • insan ilk seferde bir kurban keser hadi deveden agziniz yandi en azindan bir koyun gerekliydi gor bak ondan sonra tum seferlerde first class nasil O/B oluyor
  • Arkadaşlar bu gece ilk first class yolcu geliyor. Gözünüz aydın...
  • ARKADASLAR UCAKTA 222 YOLCU VAR İMİS SU OLU SEZONDA BENCE İYİ RAKAM TEBRİK ETMEK LAZIM HATCISINI, BOSVERİN FIRST CLASS DOMUS DOLMAMIS NASIL OLSA DOCAKTIR HEM BENCE BİR TANE BİLE SATMASI IYIDIR BIR UCUS İÇİN SELAMETLE
  • Arkadaslar niye bu kadar kotumser haber yapmislar anlayamadim. Insallah first ler de bir gun dolar. Bos gitseler de sorun degil. Zaten 340 lardan fazla economy ve business var. Bu first ler fazladan. Bu hizmeti yayginlastirabilmek icin bize zaman tanimis oluyor. Yani bos gitmelerinin bize hicbir maliyeti yok. THY calisanlari, bu ilk ucusumuzda, ayni sektorden olan Airport ailesini yanlarinda gormek isterdi. Bir rakip gibi baslik atmanin sebebini anlayamadik.
  • Haberin başlığı çok önemlidir. Dikkat çekici olmalıdır. Burada bu başlığı atan arkadaşı tebrik etmek gerekir, hem olayı anlatmış hem de mizahi yaklaşmış.

Türk Hava Yolları, Hintli Jet Airways’ten kiraladığı Boeing 777-300ER tipi uçaklarla ilk uçuşunu yaptı. İlk uçuşta, hiç first class yolcu yoktu.

Türk Hava Yolları, Boeing 777-300ER tipi uçaklarıyla ilk uçuşunu yaptı. Günlerdir merakla beklenen THY’nin B777-300ER tipi 'Akdeniz' isimli TK 66 sefer sayılı uçağı, dün gece 23:40’ta İstanbul’dan Singapur’a uçtu.

Uçakta 12 business class, 210 ise ekonomi class yolcu vardı. Uçağın 8 kişilik first class koltuğu ise ilk seferinde hiç yolcu bulamadı.

Uçaktaki yolcuların çoğunluğunu yılbaşı tatilini Uzakdğu’da geçirmek isteyen Avrupalı turistler oluşturdu. Uçakta çok az sayıda Türk yolcu vardı.
 
Yolcular ‘gate’ olarak bilinen bekleme salonunda THY görevlileri tarafından çiçeklerle karşılandı. Yolcular için ayaküstü kokteyl de düzenlendi.

THY’nin ilk uçuşundan görüntüler ve röportajlar bugün saat 20:00’de Airport TV Ana Haber’de...

THY

THY

THY

THY

THY

FOSS CLASS!

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

GEZGIN01 ~ 15 yıl önce
Bu siteye yorum yazma ihtiyaci hissedenler, lütfen CHAT dili ile degil, düzgün Türkce ile yazsinlar. Cünkü baskalari tarafindan okundugunu düsünsünler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YORUM ~ 15 yıl önce
BU SİTEDE YER ALAN HABERLER DAHA COK HAVACILIK SEKTORUNUN GELISMESINE YONELIK OLMASI GEREKTIGI DUSUNCESINDEYIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fatih ~ 15 yıl önce
Bügüne kadar sitenizi önemle takip ediyordum milli hava yolarimizi foss class diye elestiri hakini size kim veriyor bir tv yada internet sitesine yakismiyan bir söz bu. oyektiv olmanizi rica ediyorum elestiriyi siz deyil halk yapmasi lazim ayrica tHy bir sorununuz var sizin galiba ikide bir süclayan yazilar yazip duruyorsunuz bunun nedeni ney?ve thy first class ucak alimi gayet normal dolar dolmaz onun okadar önemi yok cünki thy bir dünya markasidir her türlü klasi olmasi lazim bunu bu sekilde haber yapmak almanyada yasayan bir gurbeci olarak beni cok üzdü siygilara arzzzzzz ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates ~ 15 yıl önce
3,5 saatlik istanbul-londra arasina First Class servis olurmu? Oluyormus demek , bir tane bile satis olmayacak goreceksiniz( bedavaci upgradeler haric), hayir koltular tozlanacak zavalli THY !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Ucuslarda önemli olan do9luluk oranidir.Haliyle 1.siniftada ucan yolcumuz olsa idi daha kärli olurdu.Önce bir aliskanlik var,buda THY de Busines ve ekonomi ucusu olmasidir.sabredelim, onlarida yani 1.siniflarida agirlayacagiz.Zamana ihtiyacimiz var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 15 yıl önce
insan ilk seferde bir kurban keser hadi deveden agziniz yandi en azindan bir koyun gerekliydi gor bak ondan sonra tum seferlerde first class nasil O/B oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar bu gece ilk first class yolcu geliyor. Gözünüz aydın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bekleyen ~ 15 yıl önce
ARKADASLAR UCAKTA 222 YOLCU VAR İMİS SU OLU SEZONDA BENCE İYİ RAKAM TEBRİK ETMEK LAZIM HATCISINI, BOSVERİN FIRST CLASS DOMUS DOLMAMIS NASIL OLSA DOCAKTIR HEM BENCE BİR TANE BİLE SATMASI IYIDIR BIR UCUS İÇİN SELAMETLE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ufuk ~ 15 yıl önce
Arkadaslar niye bu kadar kotumser haber yapmislar anlayamadim. Insallah first ler de bir gun dolar. Bos gitseler de sorun degil. Zaten 340 lardan fazla economy ve business var. Bu first ler fazladan. Bu hizmeti yayginlastirabilmek icin bize zaman tanimis oluyor. Yani bos gitmelerinin bize hicbir maliyeti yok. THY calisanlari, bu ilk ucusumuzda, ayni sektorden olan Airport ailesini yanlarinda gormek isterdi. Bir rakip gibi baslik atmanin sebebini anlayamadik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Agusta ~ 15 yıl önce
Haberin başlığı çok önemlidir. Dikkat çekici olmalıdır. Burada bu başlığı atan arkadaşı tebrik etmek gerekir, hem olayı anlatmış hem de mizahi yaklaşmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000