12 Temmuz 2013, Cuma 15:50:17

FLAŞ... ÖZELLEŞTİRME İDARESİ'NDEN THY AÇIKLAMASI

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Türk Hava Yolları'yla ilgili bugün bazı basın organlarında "THY Satılıyor" şeklinde çıkan haberler hakkında flaş bir açıklama yayınladı.
  • Bunlar iyi günler herkesi çıkaracaklar özelleştirirlerse thy yi greve gitmeyin hak aramazsanız hak alamazsınız
  • Maaslar yukselekce satilsin
  • . Bunların aklından geçeni anlamak çok zor akıllarından 40 tan fazla tilki geçiyor! Varsayımlarımız paylaşmak isterim. Bu mckinsey midir nedir bu denilen danışmanlık şirketi vasıtasıyla şirket hissesi satmak efendim gerekirse THY yi satmak vesair kılıf üzerinden iş götürmek oluyor yani şöyleki bu danışmanlık şirketi global işini bi Len bir şirket olabilir çok karlı hedefler ve icraatlar da koyabilir sat der mckinsey thy yönetimi satar sonra biz karar vermiyoruz onlar bu işlere bakıyor deyip sıyırma manevrası ama yemezler fakat burası Türkiye (ayaklar altına alınamayacak bir çanakkalemiz var milliyetçiliği ayaklar altına alanlara kötü selam olsun)var daha neler nelerimiz var bu danışmanlık şirketinin vesaire soyunda görülmemiş destan sahibi bir Müslüman devletiz onurlu devletiz. Arabamızı evimizi satmak bizim zorumuza gider.kaldı ki milli değerlerden biri olarak görülen bir şirketi parçalayacak satmak. Bunları yapın yaparsınız da bu gözü dönmüşlükle..
  • 780 bin km2 torpağı ile satılıktır.Borcuna sadık 80 millon marabası yanına eşantiyondur. Heç bir malı yoktur marabaların, %50 'si her türlü yola gelir, kalanı zorluk çıkarabilir ( çapulcu ve ayyaş takımı) biraz gazlar,döversin, istediğini yaptırırsan bu köy senin... çok sıkışırsan tüm uçaklar senin bir tur atıp gelirsin.
  • Lufthansa nın ve almanya nın hali ortadayken, bu komik yoruma gülerim sadece.cahillik akıyor ( yalanmıydı) :D peh peh peh * Ekonomik açıdan halleri.
  • ALAN MEMNUN SATAN MEMNUN HERKES MEMNUN
  • Bu gibi kuruluşlar siysi rant okarak görülmekdedir. THY VE THY TEKNİK YÖNETİCİLERİN BU KURUMLARA ATANDIKDAN SONRAKİ MALVARLIKLARI araştırılsın neler çikar neler. ÖZELLİKLE THY TEKNİK GENEL MÜDÜRÜ hakkında çıkan üsülsüzlükle, oğluna şirket parasını aleni akdaran kişiden kimbilir neler yapmiştır. Bağımsizbilirkişiler araştırma yapmış olsa akmı karamı ortaya çıkar.
  • yuh be! gm önünde güneşlenenler şimdi de bu haberi yalanlayıp thy'yeyi iyice zor duruma düşürelim diye birbirlerini fişekliyorlar... hoş aslında adı malum sendikafedaisinin demokratik hakkını kullanıp greve katılmayan iş arkadaşına söylediğini ve yaptığını gördükten sonra bunlardan herşey beklenir. merak edenler twitter'dan o sendikafedaisinin söylediklerinin ekran görüntüsünü paylaştım...
  • Bayrak taşıyıcı olayı zaten ortadan kalkali neredeyse 10 yıl olacak, kamu elindeki THY diğer şirketlerin büyümesine ve pazara yeni bir sirketin girmesine engel oluyor. Kaldı ki amerikaya satilacak diyen arkadaşım TSHKyi aç bir oku % 49dan fazla yabancılara satilamayacagi hükmü yer alıyor orada. Dünyada tüm havacılık devleri serbestlesmelerini tamamlamış ülkelerdir ayrıca.
  • simdi haber yalan mıydı ve aslında araplar alsa ya da lufthansa... kabin ekibimizin maaşları yükselir arkadaşlar

ÖİB'in Borsa İstanbul'a gönderdiği yazı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlandı.

KAP'ta yer alan açıklamaya göre, bazı basın yayın organlarında THY hisselerinin özelleştirilmesine yönelik (THY satılıyor şeklinde) haberler yer aldığı belirtilerek, THY hisselerinin özelleştirilmesine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Açıklamada halihazırda THY'deki kamu payının özelleştirilmesi ile ilgili bir çalışmanın olmadığı kaydedildi.

FLAŞ... ÖZELLEŞTİRME İDARESİ'NDEN THY AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

daha dur ~ 11 yıl önce
Bunlar iyi günler herkesi çıkaracaklar özelleştirirlerse thy yi greve gitmeyin hak aramazsanız hak alamazsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reverter ~ 11 yıl önce
Maaslar yukselekce satilsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başkan ~ 11 yıl önce
. Bunların aklından geçeni anlamak çok zor akıllarından 40 tan fazla tilki geçiyor! Varsayımlarımız paylaşmak isterim. Bu mckinsey midir nedir bu denilen danışmanlık şirketi vasıtasıyla şirket hissesi satmak efendim gerekirse THY yi satmak vesair kılıf üzerinden iş götürmek oluyor yani şöyleki bu danışmanlık şirketi global işini bi Len bir şirket olabilir çok karlı hedefler ve icraatlar da koyabilir sat der mckinsey thy yönetimi satar sonra biz karar vermiyoruz onlar bu işlere bakıyor deyip sıyırma manevrası ama yemezler fakat burası Türkiye (ayaklar altına alınamayacak bir çanakkalemiz var milliyetçiliği ayaklar altına alanlara kötü selam olsun)var daha neler nelerimiz var bu danışmanlık şirketinin vesaire soyunda görülmemiş destan sahibi bir Müslüman devletiz onurlu devletiz. Arabamızı evimizi satmak bizim zorumuza gider.kaldı ki milli değerlerden biri olarak görülen bir şirketi parçalayacak satmak. Bunları yapın yaparsınız da bu gözü dönmüşlükle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
satılık TC ~ 11 yıl önce
780 bin km2 torpağı ile satılıktır.Borcuna sadık 80 millon marabası yanına eşantiyondur. Heç bir malı yoktur marabaların, %50 'si her türlü yola gelir, kalanı zorluk çıkarabilir ( çapulcu ve ayyaş takımı) biraz gazlar,döversin, istediğini yaptırırsan bu köy senin... çok sıkışırsan tüm uçaklar senin bir tur atıp gelirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Lufthansa nın ve almanya nın hali ortadayken, bu komik yoruma gülerim sadece.cahillik akıyor ( yalanmıydı) :D peh peh peh * Ekonomik açıdan halleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MEMNUN ~ 11 yıl önce
ALAN MEMNUN SATAN MEMNUN HERKES MEMNUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ank ~ 11 yıl önce
satın satın..yakında artık neyi satıp para kazanacaksınız merak ediyoruz.az kaldı..
ÖS ~ 11 yıl önce
Bu gibi kuruluşlar siysi rant okarak görülmekdedir. THY VE THY TEKNİK YÖNETİCİLERİN BU KURUMLARA ATANDIKDAN SONRAKİ MALVARLIKLARI araştırılsın neler çikar neler. ÖZELLİKLE THY TEKNİK GENEL MÜDÜRÜ hakkında çıkan üsülsüzlükle, oğluna şirket parasını aleni akdaran kişiden kimbilir neler yapmiştır. Bağımsizbilirkişiler araştırma yapmış olsa akmı karamı ortaya çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KiminKininKimi ~ 11 yıl önce
yuh be! gm önünde güneşlenenler şimdi de bu haberi yalanlayıp thy'yeyi iyice zor duruma düşürelim diye birbirlerini fişekliyorlar... hoş aslında adı malum sendikafedaisinin demokratik hakkını kullanıp greve katılmayan iş arkadaşına söylediğini ve yaptığını gördükten sonra bunlardan herşey beklenir. merak edenler twitter'dan o sendikafedaisinin söylediklerinin ekran görüntüsünü paylaştım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Liberelizasyon ~ 11 yıl önce
Bayrak taşıyıcı olayı zaten ortadan kalkali neredeyse 10 yıl olacak, kamu elindeki THY diğer şirketlerin büyümesine ve pazara yeni bir sirketin girmesine engel oluyor. Kaldı ki amerikaya satilacak diyen arkadaşım TSHKyi aç bir oku % 49dan fazla yabancılara satilamayacagi hükmü yer alıyor orada. Dünyada tüm havacılık devleri serbestlesmelerini tamamlamış ülkelerdir ayrıca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalan mıydı ~ 11 yıl önce
simdi haber yalan mıydı ve aslında araplar alsa ya da lufthansa... kabin ekibimizin maaşları yükselir arkadaşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000