28 Aralık 2008, Pazar 09:09:13

First Class isteyen Bakanlar da para ödeyecek

Türk Hava Yolları'nın yeni kuşları B777-300 ER ile firt class uçmak isteyen Bakanlar parasıyla uçabilecek.
  • Umarim THY dediginde basarili olur ve First Class kullanmak isteyen herkesden-bakanlar dahil- belirtilen ucretleri alirlar.
  • Ben o kadar para verecem sonra başbakan ve bakanıyla beraber seyahat etmek zorunda kalacam.Kesinlikle kabul etmem.
  • sevgılı arkadaslar.. öncelikle THY nin büyüme karsısındaki bu istikrarlı kararı ve yürüyüşü saygıya değer.. milletvekilleri olayına gelince herkes kafasından bişeyler düşünebilir . tabiki başbakan isterse kendi bakanını yanına çagarır, oturtur ve bu cok normal birşeydir.. önemli olan alınan kararlardır.. günümüz Türkiyesinde uygulamalarda olan eksikliklerin hepimiz farkındayız bu konularla ilgili hep beraber tartışalım ama alınan kararlar doğrudur... ben 340 ta ucuyorum ama 777 benı bıle heycanlandırıyor dusunun siz gerisini.. hoşcakalın..
  • Kaptan Rumuzlu yorumcuya. Hazir almisken bir tane de uzun menzilli uck alsalar ya..
  • Cumhurbaşkanına ve Başbakana alınan uçakların menzili orta mesafededir.B u uçaklar ile uzun mesafe uçmak giderleri arttırır ayrıca sonuçta ülkenin en önemli 2 adamının ücretsiz bir şekilde uçması da gayet mantıklıdır saygılar...
  • Cumhur Başkanı ve Başbakanın özel uçakları yok mu? Daha yeni alınmadı mı onlar için uçaklar? Ayrıca neden onlar görev dışında ise, parasız uçacaklar? Görev nedeni ıle uçacaklarsa yeni alınan uçaklar neye duruyor? Bu karmaşanın içinden çıkmak kolay değil. Ne istiyorlar ki? İlleki bir elleri yağda, bir elleri de balda mı olacak yani?
  • BENCE VEKILLERIN VE VIP LERIN BAKAN HARIC BUSINESS CLASS A UCRETSIZ BINMESI BILE YASAKLANMALI AYRICA AVRUPA UCUSLARINDA FIRST CLASS COK MANTIKSIZ , UCAKLARIN LOS ANGELES VEYA AVUSTRALYAYA DIREKT UCTUGU REKLAMI YAPILIYOR AMA UCAKLAR SADECE LONDRA HONKONG VE SINGAPUR A UCURULACAKMIS....COK TUTARSIZ...
  • ya çok iyi bi alet bu ya. nonstop L.A. başımıza taş yağacak
  • THY yönetim kurulu kararına çok güldüm.Şimdi cumhurbaşkanı ve başbakan hariç deniyor.(onların zaten özel uçakları var) Diyelimki bindi ve First te oturuyor sanıyormusunuzki yanında götürdüğü bakanları business te bıraacak:)Sizce mümkünmü bu.Meshur Kemal abisi arkada oturacak başbakanımızında buna gönlü razı olacak.Anında bir emir hemen onu yanıma getirin veya derhal candanı temeli atın oradan olacaktır. Ya bu haber gercekten ciddi olamaz bence 2008 in en büyük yalanını THY söylemiş. BU first class bölümü paralı yolcuyla dolamaz.Bu bölüm THY yöneticilerinin yağdanlık olarak kendilerini o makamda biraz daha fazla tutabilmeleri adına kullanılacaktır.

Türk Hava Yolları’nda (THY) first class bilet ücretleri Singapur için 5 bin 744 Euro, Hong Kong için 5 bin 682 Euro, Londra hattında da 2 bin 534 Euro’dan satılıyor.

Gidiş-dönüş bilet ücret fiyatlarına vergiler dahil değil. THY Yönetim Kurulu kararına göre first class’a ücretsiz up-grade yani ücretsiz yükseltme sadece Cumhurbaşkanı ve Başbakan için gerçekleştirilecek.

Bakan, milletvekilleri ücretsiz first’te uçamayacak. Toplam 14 bin 685 kilometre menzile sahip Boeing 777-300ER’ler, İstanbul’dan duraksız Los Angeles’a uçabiliyor. Çift motorlu uçağın toplam kalkış ağırlığı 351 bin 534 kilogram.

First Class isteyen Bakanlar da para ödeyecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

B777 ~ 15 yıl önce
Umarim THY dediginde basarili olur ve First Class kullanmak isteyen herkesden-bakanlar dahil- belirtilen ucretleri alirlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trouble ~ 15 yıl önce
Ben o kadar para verecem sonra başbakan ve bakanıyla beraber seyahat etmek zorunda kalacam.Kesinlikle kabul etmem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpt ~ 15 yıl önce
sevgılı arkadaslar.. öncelikle THY nin büyüme karsısındaki bu istikrarlı kararı ve yürüyüşü saygıya değer.. milletvekilleri olayına gelince herkes kafasından bişeyler düşünebilir . tabiki başbakan isterse kendi bakanını yanına çagarır, oturtur ve bu cok normal birşeydir.. önemli olan alınan kararlardır.. günümüz Türkiyesinde uygulamalarda olan eksikliklerin hepimiz farkındayız bu konularla ilgili hep beraber tartışalım ama alınan kararlar doğrudur... ben 340 ta ucuyorum ama 777 benı bıle heycanlandırıyor dusunun siz gerisini.. hoşcakalın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Kaptan Rumuzlu yorumcuya. Hazir almisken bir tane de uzun menzilli uck alsalar ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan ~ 15 yıl önce
Cumhurbaşkanına ve Başbakana alınan uçakların menzili orta mesafededir.B u uçaklar ile uzun mesafe uçmak giderleri arttırır ayrıca sonuçta ülkenin en önemli 2 adamının ücretsiz bir şekilde uçması da gayet mantıklıdır saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 15 yıl önce
Cumhur Başkanı ve Başbakanın özel uçakları yok mu? Daha yeni alınmadı mı onlar için uçaklar? Ayrıca neden onlar görev dışında ise, parasız uçacaklar? Görev nedeni ıle uçacaklarsa yeni alınan uçaklar neye duruyor? Bu karmaşanın içinden çıkmak kolay değil. Ne istiyorlar ki? İlleki bir elleri yağda, bir elleri de balda mı olacak yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VIP ~ 15 yıl önce
BENCE VEKILLERIN VE VIP LERIN BAKAN HARIC BUSINESS CLASS A UCRETSIZ BINMESI BILE YASAKLANMALI AYRICA AVRUPA UCUSLARINDA FIRST CLASS COK MANTIKSIZ , UCAKLARIN LOS ANGELES VEYA AVUSTRALYAYA DIREKT UCTUGU REKLAMI YAPILIYOR AMA UCAKLAR SADECE LONDRA HONKONG VE SINGAPUR A UCURULACAKMIS....COK TUTARSIZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
as ~ 15 yıl önce
ya çok iyi bi alet bu ya. nonstop L.A. başımıza taş yağacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tahsin ~ 15 yıl önce
THY yönetim kurulu kararına çok güldüm.Şimdi cumhurbaşkanı ve başbakan hariç deniyor.(onların zaten özel uçakları var) Diyelimki bindi ve First te oturuyor sanıyormusunuzki yanında götürdüğü bakanları business te bıraacak:)Sizce mümkünmü bu.Meshur Kemal abisi arkada oturacak başbakanımızında buna gönlü razı olacak.Anında bir emir hemen onu yanıma getirin veya derhal candanı temeli atın oradan olacaktır. Ya bu haber gercekten ciddi olamaz bence 2008 in en büyük yalanını THY söylemiş. BU first class bölümü paralı yolcuyla dolamaz.Bu bölüm THY yöneticilerinin yağdanlık olarak kendilerini o makamda biraz daha fazla tutabilmeleri adına kullanılacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000