20 Kasım 2009, Cuma 16:29:05

FİGEN EREN YURDA DÖNDÜ (GÜNCELLENDİ)

Amsterdam'da düşen ve 9 kişinin ölümüne neden olan uçak kazasında bir bacağını yitiren kabin amiri Figen Eren, yurda döndü.
  • Sevgili meslek arkadaşım; Yurduna , yuvana hoşgeldin.Ne mutlu ki sen döndün.Allah yurduna değilde ebedi mekanına giden arkadaşlarımızın ruhunu şad eylesin. Umarım güzündeki bu tebessüm ve dirayet hiç eksilmez. Tekrar büyük geçmiş olsun diyor, seni aramızda gördüğümüz için Allah' a şükrediyoruz. Hoşgeldin...
  • hoşgeldin Figen hoşgeldin.Allah başka acılar yaşatmasın.çok harika görünüyorsun.çok çok iyisin maşallah.sevdiklerinle güzel günler diliyorum sana...
  • Şehitlerimizin cenazesinde timsah gözyaşları vardı,bugün de sahte gülücükler. İş bunu gerektiriyor tabii ki. Sen de yapabilseydin o fotoda olurdun zaten.
  • Yuvana ulkene aramiza hosgeldin Figen, sen ve Amsterdamdan birlikte dondugun arkadaslarin 9 ay boyunca Amsterdam da uzun ve zorlu surecten gectiniz, tedavin boyunca her turlu imkani saglayan ve bundan sonra da saglayacak olan tum yoneticilerimize tesekkur ediyoruz. Seni , aileni ve arkadaslarini Amsterdamdaki tedavi sureci boyunca maddi ve manevi olarak destekleyen yoneticilerimizin disinda yemek ve davetlerle sizleri yanliz birakmayan Hollanda konsoloslugumuza ve Hollanda da yasayan tum Turklere de tesekkurlerimizi iletmek isterim.Tanrinin bir lutfu olarak aramiza dondun, maneviyatini hic bozmadin, maddi anlamda ne istediysen karsilansa bile hangi arkadasini istediysen yanina yollansa bile senin asil gucu manevi olarak edindigini biliyoruz
  • Vay vay sn. khb başkanı istediğiniz zaman gülebiliyorsunuz bakalım.İstediğiniz zaman ortaya çıkıyorsunuz.Yoksa odanızın önünden bile geçilemiyormuş.Ya da 3 sene tecrübe ile khb başkanı olmak nasıl birşey zorlanmıyormusunuz yada sizin gibi yere geçmek isteyenlerin önünü açıyormusunuz?Değerli thy kabin amiri hoşgeldin ne mutlu sana allah sevdiklerine bağışladı.Ölenlere allahtan rahmet dilerim.Mekanları cennet olsun .Size ve ailenize tekrar geçmiş olsun.
  • yönetim gelmeseydi bu sefer gelmedi derdiniz.işiniz gücünüz kötülük.şu güzel haberi bile bunun için kullanıyorsunuz.
  • Hoşgeldin Figencim.Dönüşün bize güç verdi ancak sayın karlıtekin pr yapmak için başka fırsatlar bulsanız kendinize.buralardan nemalanamazsınız.bakın topçuya.nerde ne yapacağını sizden daha iyi biliyor ve yapıyor.
  • Seni tekrar görmek çok güzel figen , hoşgeldin..Hepimiz seni çok seviyoruz..
  • Gecmis olsun Figen Hanim. Umarim bunda sonraki THY hayatiniz istediginiz gibi olur. Kazada olenleride rahmetle aniyorum.
  • Hoşgeldin canımız amirimiz. TK Kaptan.

Amsterdam Schiphol Havalimanı'na inişe geçtiği sırada kırıma uğrayan THY'nin Tekirdağ isimli uçağında kabin amiri olarak görev yapan ve kazada bir bacağını kaybeden Figen Eren, Türkiye'ye döndü.

İçerinde bulunan 125 yolcu ve 7 mürettebattan 9 kişinin yaşamını yitirdiği elim kazada bacağını kaybeden Kabin Amiri Figen Eren, 16:10'da TK1952 sefer sayılı Amstardam-İstanbul seferini yapan uçakla Atatürk Havalimanı'na indi. 9 aydır tedavi gören Eren'i başta Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin ve Türkiye Havayolları Kabin Memurları Derneği Genel Başkanı İzzet Levi olmak üzere çok sayıda mesai arkadaşı uçağı kapısında karşıladı.

Mutluluğu gözlerinden okunan Kabin Amiri Figen Eren, "Ülkeme geldiğim, sevdiklerime kavuştuğum için çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyım" diyerek duygularını dile getirdi.

Karşılamanın ardından Figen Eren ve karşılamayan gelen yöneticiler ile mesai arkadaşları Airport Otel'de düzenlenen kokteyle katıldılar.

İşte 'O An'ın fotoğrafları:

Figen Eren

Figen Eren

Figen Eren

Figen Eren

Figen Eren

FİGEN EREN YURDA DÖNDÜ (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sevgili meslek arkadaşım; Yurduna , yuvana hoşgeldin.Ne mutlu ki sen döndün.Allah yurduna değilde ebedi mekanına giden arkadaşlarımızın ruhunu şad eylesin. Umarım güzündeki bu tebessüm ve dirayet hiç eksilmez. Tekrar büyük geçmiş olsun diyor, seni aramızda gördüğümüz için Allah' a şükrediyoruz. Hoşgeldin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hoşgeldin Figen hoşgeldin.Allah başka acılar yaşatmasın.çok harika görünüyorsun.çok çok iyisin maşallah.sevdiklerinle güzel günler diliyorum sana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şehitlerimizin cenazesinde timsah gözyaşları vardı,bugün de sahte gülücükler. İş bunu gerektiriyor tabii ki. Sen de yapabilseydin o fotoda olurdun zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yuvana ulkene aramiza hosgeldin Figen, sen ve Amsterdamdan birlikte dondugun arkadaslarin 9 ay boyunca Amsterdam da uzun ve zorlu surecten gectiniz, tedavin boyunca her turlu imkani saglayan ve bundan sonra da saglayacak olan tum yoneticilerimize tesekkur ediyoruz. Seni , aileni ve arkadaslarini Amsterdamdaki tedavi sureci boyunca maddi ve manevi olarak destekleyen yoneticilerimizin disinda yemek ve davetlerle sizleri yanliz birakmayan Hollanda konsoloslugumuza ve Hollanda da yasayan tum Turklere de tesekkurlerimizi iletmek isterim.Tanrinin bir lutfu olarak aramiza dondun, maneviyatini hic bozmadin, maddi anlamda ne istediysen karsilansa bile hangi arkadasini istediysen yanina yollansa bile senin asil gucu manevi olarak edindigini biliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vay vay sn. khb başkanı istediğiniz zaman gülebiliyorsunuz bakalım.İstediğiniz zaman ortaya çıkıyorsunuz.Yoksa odanızın önünden bile geçilemiyormuş.Ya da 3 sene tecrübe ile khb başkanı olmak nasıl birşey zorlanmıyormusunuz yada sizin gibi yere geçmek isteyenlerin önünü açıyormusunuz?Değerli thy kabin amiri hoşgeldin ne mutlu sana allah sevdiklerine bağışladı.Ölenlere allahtan rahmet dilerim.Mekanları cennet olsun .Size ve ailenize tekrar geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yönetim gelmeseydi bu sefer gelmedi derdiniz.işiniz gücünüz kötülük.şu güzel haberi bile bunun için kullanıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hoşgeldin Figencim.Dönüşün bize güç verdi ancak sayın karlıtekin pr yapmak için başka fırsatlar bulsanız kendinize.buralardan nemalanamazsınız.bakın topçuya.nerde ne yapacağını sizden daha iyi biliyor ve yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Seni tekrar görmek çok güzel figen , hoşgeldin..Hepimiz seni çok seviyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gecmis olsun Figen Hanim. Umarim bunda sonraki THY hayatiniz istediginiz gibi olur. Kazada olenleride rahmetle aniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hoşgeldin canımız amirimiz. TK Kaptan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000