09 Eylül 2011, Cuma 17:30:28

FERHAT GÖÇER: 'ADNAN ŞENSES PİLOTLARI KOVDU'

Ünlü şakıcı Ferhat Göçer, THY'nin yaptığı rötarı twitter'dan duyurdu...
  • Ucak kalmiyorsa bunda pilotun sucu ne diye düsünüyorum. Pilota ucus izni verilecek ki ucsun. Nedense asil sucluyu degilde önümüze ilk cikana satasiyoruz bu da haksizlik. Ucakta ucan herkes siradan bir yolcudur burada ve her yerde olacagi gibi etiket önemli degildir. Kimsenin kimseye bagirmaya da hakki yoktur ilgili makamlara basvurulmalidir...
  • Adnan Şenses kim ya ? Bir zamanlar basmanede taksi şoförlüğü yaparken pavyon sahiplerine bana bir şarkı söyletin diye yalvaran kişi, adam olmuş pilot fırçalıyormuş. Hadi beee
  • Göçer rötarla yaşanan skandalı twitter sayfasından duyurdu. Göçer yanında yolculuk eden Şenses’in de rötar süresi artıkça dayanamayıp soluğu pilot kabininde aldığını belirtti. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki görüşmesine geç kaldığını söyleyen Şenses de “Dayanılır gibi değildi. Pilotlara gidip ‘Kalkın uçağı ben kullanacağım’ dedim artık... Pilotlar da ‘Doktor çağıralım, sizi tedavi ettirelim’ dedi. Tabii şaka yaptım” diye konuştu.(Medyadan)
  • Haberde bir sürü saçmalık var ama diyelim ki Adnan Şenses kızdı ve sağa-sola (ve ya pilotlara bağırdı). Pilotlara bağırma şansı pek yok ama diyelim ki oldu. Adnan Şenses ve Ferhat Göçer gecikmelerin neden kaynaklandığını sorup öğrendi mi? Hiçbir pilot 'herşey hazır, ama biz burada yolcu ile 4 saat bekliyelim, öyle gidelim' demez. Onlarda kokpitte oturup beklemekten sıkılıyorlardır, ama demek ki sorun başka yerden kaynaklanıyor. Sorunların en başında da AHL'nin mevcut trafiğe yetersiz kalması geliyor. Havaalanı kapasitesi ile ilgili sorunları çözmeden gecikme problemi çözülemez. Adnan Şenses sorun yaşıyorsa bu sorun ile ilgili kişilere gidip sorununu iletsin (fırça atmaya kalkmasın ama).
  • sayın şenses ve sayın göçer hiçbir havayolu yolcusunu boş yere saatlerce bekletmez bilakis zamanında kalkarak o uçağın gideceği yere varıp ve bir sonraki seferine yetişmesi için ilgili tüm havayolu personeli tüm gücü ile çalışır eğer bir uçak yerde herhangi bir sebebten bekliyorsa bir sorun vardır. kimse sizler gibi koltuklarında oturup sağa sola bağırmıyorlardır bunu önce o güzel sanatçı zekanızı gelişimi açısından öğrenmeniz lazım diye düşünüyorum çünki avrupadaki sizin gibi sanatçılar bunları çok iyi bilirler gidecekleri yerlere yaa bir gün önceden yada özel uçakla giderler çünki onlarda sizin gibi tonlarca para kazanıyorlar. hele bide o bahsettiğniz hava yolu thy ise asla 4 saat yolcusunu içerde bekletmez .
  • Slot vardır sıra vardır. Pilotların sucu ne. Millet kafayı mı siyirmis? Ayrıca Adnan senses kim ki pilotları fircalayacak. En ufak bir teşebbüsünde bile ben atarım onu uçağımdan. Hem de kovmuş uçaktan. Ba ba ba ba ba..... Daha gecen hafta böyle birini attım uçaktan. Bı de gidip pilot kovacak , hangi yetkiyle. Geçin bunları geçin
  • THY ve diğer hava yollarına ders olsun.. Böyle kendini bir şey oldum zanneden ferhatları artık uçurmasınlar. Lüks otolarıyla karadan gitsinler.
  • Yurtdışı (uzun mesafe) uçuşlarda uçağın yaptığı rötar anlayışla karşılanabilir bence. Güvenlik her zaman esastır. Ancak İstanbul Ankara arası zaten karayolu ile bile 5 saat olan bir mesafe için 4 saat rötar gerçekten çekilmez olabilir. Önemli olan empatidir. Yolcu havayolu ile ve havayolu yolcu ile empati kurup o an birbirlerinin ihtiyaçlarına (anlayış) cevap verebilmelidir. Bu da karşılıklı tutumlar ile belirlenir.
  • sevgili ferhat uçakta kaptan kabini yoktur bunu icat ettiğin için teşekkürler.birde orada calışanlar hakkında pişkinlerdi demen onların ekmeğinden olmasına sebep olur birazda etik konuş.para için yaptığın hipokrat yeminini bozup türkücü oldun ama birazda etrafına bak B/C sınıfında oturup mesaj atıyorsun birde uçakta 10 kere anons yapılıyor cep telefonlarınızı acmayın diye turkce ingilizce de bilmiyorsun sanırım.
  • Adnan s...şenses diye muhabirlerin bile kaale almadıgı eleman mı Kaptanı fırçalayacak :D kaptana birşey demiş olsaydı zaten uçaktan çoktan atılmış sayılırdı anca tuvalete gidip aynada kendi kendine bagırıp çagırmıştır dönüncede Kaptana bagırdım demiştir ,e sende saf görünüyorsun zaten ! sonuç belli
Son yıllarda şarkılara kattığı sıradışı yorum ve aynı zamanda asıl mesleği olan cerrahlıkla da adını sıkça duyuran ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Atatürk Havalimanı'ndan bindiği THY uçağının yolcular uçağa alınmasına rağmen, 4 saat boyunca kalkmadığını ve aynı uçakta bulunan Adnan Şenses'in pilotları fırçaladığını twitter'dan yazdı.

'Rezalet' olarak tanımladığı olayın ne denli doğru olup olmadığı tartışılabilir ancak, twitter'da yazdığı tweetler oldukça konuşulacağa benziyor.

Tweetleri uçaktan attığı anlaşılan Göçer, THY görevlilerini de pişkinlikle suçladı.

İşte o tweet'ler:














FERHAT GÖÇER: 'ADNAN ŞENSES PİLOTLARI KOVDU'

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ucak kalmiyorsa bunda pilotun sucu ne diye düsünüyorum. Pilota ucus izni verilecek ki ucsun. Nedense asil sucluyu degilde önümüze ilk cikana satasiyoruz bu da haksizlik. Ucakta ucan herkes siradan bir yolcudur burada ve her yerde olacagi gibi etiket önemli degildir. Kimsenin kimseye bagirmaya da hakki yoktur ilgili makamlara basvurulmalidir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adnan Şenses kim ya ? Bir zamanlar basmanede taksi şoförlüğü yaparken pavyon sahiplerine bana bir şarkı söyletin diye yalvaran kişi, adam olmuş pilot fırçalıyormuş. Hadi beee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Göçer rötarla yaşanan skandalı twitter sayfasından duyurdu. Göçer yanında yolculuk eden Şenses’in de rötar süresi artıkça dayanamayıp soluğu pilot kabininde aldığını belirtti. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki görüşmesine geç kaldığını söyleyen Şenses de “Dayanılır gibi değildi. Pilotlara gidip ‘Kalkın uçağı ben kullanacağım’ dedim artık... Pilotlar da ‘Doktor çağıralım, sizi tedavi ettirelim’ dedi. Tabii şaka yaptım” diye konuştu.(Medyadan)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haberde bir sürü saçmalık var ama diyelim ki Adnan Şenses kızdı ve sağa-sola (ve ya pilotlara bağırdı). Pilotlara bağırma şansı pek yok ama diyelim ki oldu. Adnan Şenses ve Ferhat Göçer gecikmelerin neden kaynaklandığını sorup öğrendi mi? Hiçbir pilot 'herşey hazır, ama biz burada yolcu ile 4 saat bekliyelim, öyle gidelim' demez. Onlarda kokpitte oturup beklemekten sıkılıyorlardır, ama demek ki sorun başka yerden kaynaklanıyor. Sorunların en başında da AHL'nin mevcut trafiğe yetersiz kalması geliyor. Havaalanı kapasitesi ile ilgili sorunları çözmeden gecikme problemi çözülemez. Adnan Şenses sorun yaşıyorsa bu sorun ile ilgili kişilere gidip sorununu iletsin (fırça atmaya kalkmasın ama).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sayın şenses ve sayın göçer hiçbir havayolu yolcusunu boş yere saatlerce bekletmez bilakis zamanında kalkarak o uçağın gideceği yere varıp ve bir sonraki seferine yetişmesi için ilgili tüm havayolu personeli tüm gücü ile çalışır eğer bir uçak yerde herhangi bir sebebten bekliyorsa bir sorun vardır. kimse sizler gibi koltuklarında oturup sağa sola bağırmıyorlardır bunu önce o güzel sanatçı zekanızı gelişimi açısından öğrenmeniz lazım diye düşünüyorum çünki avrupadaki sizin gibi sanatçılar bunları çok iyi bilirler gidecekleri yerlere yaa bir gün önceden yada özel uçakla giderler çünki onlarda sizin gibi tonlarca para kazanıyorlar. hele bide o bahsettiğniz hava yolu thy ise asla 4 saat yolcusunu içerde bekletmez .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Slot vardır sıra vardır. Pilotların sucu ne. Millet kafayı mı siyirmis? Ayrıca Adnan senses kim ki pilotları fircalayacak. En ufak bir teşebbüsünde bile ben atarım onu uçağımdan. Hem de kovmuş uçaktan. Ba ba ba ba ba..... Daha gecen hafta böyle birini attım uçaktan. Bı de gidip pilot kovacak , hangi yetkiyle. Geçin bunları geçin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY ve diğer hava yollarına ders olsun.. Böyle kendini bir şey oldum zanneden ferhatları artık uçurmasınlar. Lüks otolarıyla karadan gitsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yurtdışı (uzun mesafe) uçuşlarda uçağın yaptığı rötar anlayışla karşılanabilir bence. Güvenlik her zaman esastır. Ancak İstanbul Ankara arası zaten karayolu ile bile 5 saat olan bir mesafe için 4 saat rötar gerçekten çekilmez olabilir. Önemli olan empatidir. Yolcu havayolu ile ve havayolu yolcu ile empati kurup o an birbirlerinin ihtiyaçlarına (anlayış) cevap verebilmelidir. Bu da karşılıklı tutumlar ile belirlenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sevgili ferhat uçakta kaptan kabini yoktur bunu icat ettiğin için teşekkürler.birde orada calışanlar hakkında pişkinlerdi demen onların ekmeğinden olmasına sebep olur birazda etik konuş.para için yaptığın hipokrat yeminini bozup türkücü oldun ama birazda etrafına bak B/C sınıfında oturup mesaj atıyorsun birde uçakta 10 kere anons yapılıyor cep telefonlarınızı acmayın diye turkce ingilizce de bilmiyorsun sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adnan s...şenses diye muhabirlerin bile kaale almadıgı eleman mı Kaptanı fırçalayacak :D kaptana birşey demiş olsaydı zaten uçaktan çoktan atılmış sayılırdı anca tuvalete gidip aynada kendi kendine bagırıp çagırmıştır dönüncede Kaptana bagırdım demiştir ,e sende saf görünüyorsun zaten ! sonuç belli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000