08 Haziran 2014, Pazar 16:10:15

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR THY'Yİ ANLATTI

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcuları Türk Hava Yolları ve havacılık deneyimlerini anlattı, eğlenceli anılarını paylaştı.
  • Bana da ozel ucak ,ozel hzmet verseler bende en iyisi thy derim. Bu arada taniniyor olmak yada istediginizi yapilmadiginda sikayet v hattaa isten atilacgini bilyor olmak , sizlere ayricilik yaplmasini sagliyor . Sizonce thy disinda biraz ucumda aradaki farki gorun . Emirates , ethiad da ucum gorun . Bu arada sadec cmak degil , ucus oncesi ve sonrasi alinan hizmetleri d unutmayin. Volkni kim takar emiratesd . Amao da diver yolcularla ayni sisteme sokar ve AYRIMCILIK yamazlar .
  • Sevmeyen uçmasın, rica olunur... Bizdeki bu, kıymetini bilin. İyi olmadığı için mi, Lufthansa ortak çalışmak istiyor ? Alman milleti, inceler, süzekten geçirir ve önce kendi imajını düşünür. Hiç Münih Havalimanında Lufthansanın konuğu oldunuz mu ? Süper, Süper, İkram bol, gazete ve dergi bol fiyatlar da bizden çok ucuz. Biz genede THY diyoruz, cebimizde yabancı kimlik olsa bile, yüreyimiz TÜRKİYE diye atar... Birileri Taş koymasa, THY Avrupada çok daha güçlenir. Selamlar...
  • @SIA - Yuru git o zaman arkadasim singapur,arap emirlik vatandasi ol.cok buyuk bir kayip degilsin bizim icin..
  • Qatar Emirates Ethiad Thai bunlarla ucarsanız hangisi iyi söylersiniz
  • bir de thy yonetimin gercek yuzlerini bilseler ne derlerdi acaba ? gerci bilseler bile bir sey demezler, hepsi ayni zihniyetin adamlari ,zengine,gucluye,iktidara eyvallah diyen umursamazlar...bazilari haric tabii...
  • Volkan bile uykudan uyanmışsa çok büyük bir turbulans olmuş demektir :D bu arada Beşiktaşlı futbolcuların görüşlerini de sabırsızlıkla bekliyorum ;)
  • Emirates ile Singapore ile uçmadınız tabi sallayın.En iyi THY imiş.haha.

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcuları Türk Hava Yolları ve havacılık deneyimlerini anlattı, eğlenceli anılarını paylaştı.

Fenerbahçe futbol takımının sponsorlarından olan Türk Hava Yolları'nın spor sponsorlukları resmi hesabı Wingsofsports'un havacılık sektöründeki yeni serisi 5'te 5, Fenerbahçeli oyuncular Volkan Demirel, Moussa Sow, Samuel Holmen Alper Potuk, Michal Kadlec ve Mehmet Topal ile bir araya gelerek havacılık sektörü hakkında görüşlerini aldı.

Seyahatlerde yaşadıklarını ve anılarını paylaşan oyuncular, uçuş korkusu ve uzun uçuşlarda neler yaptıklarını ve nasıl vakit geçirdiklerini anlattı.

Eğlenceli anıları ve uçuş korkusu olan arkadaşlarının uçak içindeki davranışlarından söz eden milli oyuncular, Türk Hava Yolları'na ayrı bir parantez açtı.

THY'nin diğer şirketlerden  çok daha özel ve başarılı olduğunun altını çizen Fenerbahçeli oyuncular, uçak içi hizmet ve ikram kalitesinden övgüyle söz etti.

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR THY'Yİ ANLATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

X1-y2 ~ 10 yıl önce
Bana da ozel ucak ,ozel hzmet verseler bende en iyisi thy derim. Bu arada taniniyor olmak yada istediginizi yapilmadiginda sikayet v hattaa isten atilacgini bilyor olmak , sizlere ayricilik yaplmasini sagliyor . Sizonce thy disinda biraz ucumda aradaki farki gorun . Emirates , ethiad da ucum gorun . Bu arada sadec cmak degil , ucus oncesi ve sonrasi alinan hizmetleri d unutmayin. Volkni kim takar emiratesd . Amao da diver yolcularla ayni sisteme sokar ve AYRIMCILIK yamazlar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sevmeyen uçmasın, rica olunur... Bizdeki bu, kıymetini bilin. İyi olmadığı için mi, Lufthansa ortak çalışmak istiyor ? Alman milleti, inceler, süzekten geçirir ve önce kendi imajını düşünür. Hiç Münih Havalimanında Lufthansanın konuğu oldunuz mu ? Süper, Süper, İkram bol, gazete ve dergi bol fiyatlar da bizden çok ucuz. Biz genede THY diyoruz, cebimizde yabancı kimlik olsa bile, yüreyimiz TÜRKİYE diye atar... Birileri Taş koymasa, THY Avrupada çok daha güçlenir. Selamlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
@SIA - Yuru git o zaman arkadasim singapur,arap emirlik vatandasi ol.cok buyuk bir kayip degilsin bizim icin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Toll Free ~ 10 yıl önce
Qatar Emirates Ethiad Thai bunlarla ucarsanız hangisi iyi söylersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
topcu ~ 10 yıl önce
bir de thy yonetimin gercek yuzlerini bilseler ne derlerdi acaba ? gerci bilseler bile bir sey demezler, hepsi ayni zihniyetin adamlari ,zengine,gucluye,iktidara eyvallah diyen umursamazlar...bazilari haric tabii...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Volkan bile uykudan uyanmışsa çok büyük bir turbulans olmuş demektir :D bu arada Beşiktaşlı futbolcuların görüşlerini de sabırsızlıkla bekliyorum ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SIA ~ 10 yıl önce
Emirates ile Singapore ile uçmadınız tabi sallayın.En iyi THY imiş.haha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000