17 Kasım 2010, Çarşamba 07:54:41

FATİH ALTAYLI NİYE ÖZÜR DİLEDİ?

Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, Türk Hava Yolları ile yaptığı sefer sonunda bavullarını kaybedince bu haftaki köşe yazısında THY'ye şu ifadelerde bulundu.
  • kaç defa bavulun kayboldu yada hep senin mi bavulların kayboluyor:)) tgs yede bu kadar yüklenmeye gerek yok yeni başladılar onlarda alışacak değilmi biraz sabır kimseye zarar vermez
  • Yassı değil yatsıdır. Önce Türkçe öğrenmek lazım. Bademleri savunacağım derken Türkçemizi unutmayalım. Bu işler deve kesmeye benzemez. Terlikle gezmeye hiç benzemez.
  • odedigi bilet parasi gucune gitmis saldiracak yer ariyor ,once tutarli olda mumun yassiya kadar yanmasin.
  • celebiden alırsak ya üstüne basarlar ya da cok parca seklinde gelir bilmiyoruz sanki ne oldugunu celebinin. altaylı efendi de laptopu ucak altına verdiği valize koyarak kayboldugun da ve kırıldıgında hiç bir hak talep edemeyeceğini bilmeli okuyun su yolcu tasıma kurallarını tknın sitesinde okuyamuyorsan sor yer gorevlisine. bu millet otobus mantıgıyla ucaga biniyor.
  • TGS THY DE ARTIK RESMEN GÖREVE BAŞLADI.BU SORUNLAR DAHA ÇOK KÜÇÜK BİR BAŞLANGIÇ TGS Yİ SEYRETMEYE DEVAM EDİN DAHA NELER OLACAK NELER.SİZ DEGERLİ THY YÖNETİCİLERİ ELİNİZİ ÇABUK TUTUN DAHA ORTADA İŞİ BİLEN BİR KAÇ THY MEMURU KALDI BİR AN ÖNCE ONLARIDA HAREKAT VE BİLET SATIŞA GÖNDERİNKİ THY İYİCENE REZİL OLSUN....
  • yer hizmetlerini çelebi'den alın bu sorunları yaşamazsınız..
  • sızde bızdensınız ıllakı basınıza bısey gelecek kı....thy hakkında yazı yazacaksnız..aslında thy gıdısı akkında yazmanız gereken o kadar cıddı olaylar var kı...tuttun bagajından yola cıktın hepınız.hepımız korkak onursuz ınsanlarız sıyasete boyun egıp cıkarlarımızı gozetıyoruz.sevgıler
  • türk malı.....
  • iyiki kendini kaybetmemiş..
  • Bagaj kaybolabileceğini bilerek kendi işini güvensiz ellere vermesi, THY nin belki bize sataşacak diyerek belkide beceriksizlikten dikkatsizliği ,yorumlarda yazarın kabinde laptopla görüldüğünü yazmasıda ,yazarın para kazandığın değerli kağıtları yanına almaması Ama asıl yazarın basit bir karalama kampanyası güttüğü THY nin de bütün basiretsizliğiyle buna fırsat verdiği ÇOK İLGİNÇ.
Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, Türk Hava Yolları ile yaptığı seyahatten sonra bavullarının kaybolduğunu ve bilgisayarının da kaybolan bavulda olduğunu, bu haftaki köşe yazısını özür dileyerek yayınlayamadığını ifade etti.

 "Sevgili okurlar, pazar günü yazılarımı okuyamadınız.

Çünkü Türk Hava Yolları, her seyahatimde olduğu gibi bu seyahatimde de bavullarımı kaybetmeyi başardı.

Bilgisayarım da bavulumda olduğu için yazılarımı sizlere ulaştıramadım. THY benden özür dilemedi ama ben sizden özür dilerim."


FATİH ALTAYLI NİYE ÖZÜR DİLEDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 13 yıl önce
kaç defa bavulun kayboldu yada hep senin mi bavulların kayboluyor:)) tgs yede bu kadar yüklenmeye gerek yok yeni başladılar onlarda alışacak değilmi biraz sabır kimseye zarar vermez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yassı değil yatsıdır. Önce Türkçe öğrenmek lazım. Bademleri savunacağım derken Türkçemizi unutmayalım. Bu işler deve kesmeye benzemez. Terlikle gezmeye hiç benzemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
odedigi bilet parasi gucune gitmis saldiracak yer ariyor ,once tutarli olda mumun yassiya kadar yanmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
celebiden alırsak ya üstüne basarlar ya da cok parca seklinde gelir bilmiyoruz sanki ne oldugunu celebinin. altaylı efendi de laptopu ucak altına verdiği valize koyarak kayboldugun da ve kırıldıgında hiç bir hak talep edemeyeceğini bilmeli okuyun su yolcu tasıma kurallarını tknın sitesinde okuyamuyorsan sor yer gorevlisine. bu millet otobus mantıgıyla ucaga biniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TGS THY DE ARTIK RESMEN GÖREVE BAŞLADI.BU SORUNLAR DAHA ÇOK KÜÇÜK BİR BAŞLANGIÇ TGS Yİ SEYRETMEYE DEVAM EDİN DAHA NELER OLACAK NELER.SİZ DEGERLİ THY YÖNETİCİLERİ ELİNİZİ ÇABUK TUTUN DAHA ORTADA İŞİ BİLEN BİR KAÇ THY MEMURU KALDI BİR AN ÖNCE ONLARIDA HAREKAT VE BİLET SATIŞA GÖNDERİNKİ THY İYİCENE REZİL OLSUN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yer hizmetlerini çelebi'den alın bu sorunları yaşamazsınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sızde bızdensınız ıllakı basınıza bısey gelecek kı....thy hakkında yazı yazacaksnız..aslında thy gıdısı akkında yazmanız gereken o kadar cıddı olaylar var kı...tuttun bagajından yola cıktın hepınız.hepımız korkak onursuz ınsanlarız sıyasete boyun egıp cıkarlarımızı gozetıyoruz.sevgıler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
türk malı.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iyiki kendini kaybetmemiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bagaj kaybolabileceğini bilerek kendi işini güvensiz ellere vermesi, THY nin belki bize sataşacak diyerek belkide beceriksizlikten dikkatsizliği ,yorumlarda yazarın kabinde laptopla görüldüğünü yazmasıda ,yazarın para kazandığın değerli kağıtları yanına almaması Ama asıl yazarın basit bir karalama kampanyası güttüğü THY nin de bütün basiretsizliğiyle buna fırsat verdiği ÇOK İLGİNÇ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000