30 Mayıs 2012, Çarşamba 18:28:13

EYLEMCİDEN ÇOK POLİS VAR!

Türk Hava Yolları, Hava-İş arasındaki TİS görüşmelerinin anlaşmazlıkla sonuçlanması ve Ak Parti Milletvekili Metin Külünk tarafından verilen grevi önleyici kanun tasarısı olayları beraberinde getirdi.
  • şimdi bi yorum yapcam yayınlanmıcak...
  • sendikalı olmayıp işe giden personeli bir şekilde baskı altına alıp, 'bunlar sizin arkadaşlarınız onları yalnız mı bırakacaksınız' sözleriyle işe gitmesini engelleyerek işten çıkarılmasına neden olan arkadaşlara sesleniyorum.işten çıkarılan bu arkadaşların bundan böyle maaşlarını siz mi ödeyeceksiniz? bu arkadaşların aynı imkanlarla Türkiye de başka bir işe girmelerini sağlayabilecek misiniz? maaşlarına güvenip borçlanan bu arkadaşlarımızın banka borçlarını ve kredi kartı borçlarını sizler mi ödeyeceksiniz ? nasıl bir vebal altına girdiğinizin farkında mısınız ? şimdi rahat uyuyabilecek misiniz?
  • arkadaş konuyu farklı yerlere çekme.Vergi veriyorum diyorsun 5 kuruş mu 1 lira mı senin verdiğin vergi...İhtiyaç varsa 5 lira toplanır kişi başıı. Polisin herhangi bir kişiye olumsuz bir davranışı yok zaten.Anayasa ve kanunlarla verilmiş hakların korunmasının sağlayıcısıdır polis. Herhangi bir konuda yasal olmayan bir şey yapmaz,yapamaz zaten. EN AZ senin aklındaki insanlar kadar poliste EMEKÇİ. Kamu düzenini sağlıyor.teşekkürler .iyi geceler...
  • GEÇEN SENELERDE SİLAHLARIN KABZASI YUKARIDA TOPLU HALDE YÜRÜYÜP YASAL HAKKINI ALMAYA ÇALIŞAN POLİSLERİMİZ BENİM HATIRLADIĞIM KADARI İLE KİMSE YERE YATIRIP TEKMELEMEDİ, BİBER GAZI TAZYİKLİ SU SIKMADI.... ŞİMDİ ELDE COP BAŞKA MESLEK GRUPLARININ HAKLI DİRENİŞİNİ KIRMAYA ÇALIŞMAK İÇİN HAZIR KITA BEKLİYORLAR. O DİRENENLERİN ÖDEDİDİĞİ VERGİ İLE BEBEĞİNE MAMA ALIYORSUN POLİS UNUTMA KARNINI BEN DOYURUYORUM.
  • bu olaylardan anlaşıldığı üzere insanların fiyatı belli oldu.4000-5000 lira karşılığı şerefini onurunu hakkını satacak ne çok gönüllü varmış memlekette. burada boykot yapan insanlar senin benim hatta senin çocuklarının hakkını savundu. ama bu kadar cahilin olduğu ülkede kime neyi anlatacaksın. bu hükümeti tarih yazacak...
  • ayçin gelmez.atılmaktan korkuyordubeceriksiz sendikacılıktan.
  • Pilotlar yakında siz de yanarsınız. Sıra size de gelecek. O zaman yanınızda kim olacak??? Kabin memuru arkadaşları yalnız bırakanları havacılık tarihi affetmez. Bir yolcu olarak her pilot gördüğümde yüzüne vuracam yüzleri kızarana kadar.
  • THY A.O da 22 yıl çalışıp emekli olmuş biriyim. THY A.O Çalışanlarını gönülden destekliyorum. Zamanında bizlerde greve gitmiş ve işimizden atılmıştık ( sarı zarflar gönderilmişti.) Mahkemeye verdi Sn AYÇİN atılan 44 arkadaş geri döndük tekrar. Bu grev haklı grevdir. Sonuna kadar direnen tüm üyeler mutlaka kazanacaklardır ama üzüldüğüm bir tek konu var, arkadaşlarını bugün satan greve destek veren soysuzlar yarın kimbilir neler yapmazlar. Hak armanın gittikçe zorlaştığı, dikta rejimi benzeri rejimlerde gittikçe daha kötü ve kaçınılmaz olaylar ve polis baskıları bizleri yolumuzdan döndüremez. Saygılar
  • acı ama gerçek susma sustukça sıra size gelecek demiştik 20 ay evvelsi .keşke sıra size gelmeseydi ama keşke.bizim 20 aydır neler çektiğimizi allah bilir kulbilmesede olur.birinsan devletine düşman olurmu oluyor işte tc yi ahim 'e dava ettik.iç hukuk akp den yana hiç medet ummayın.dün bizisatanlar bu gün sizi sattı.bu ülkede adalet var demeyin.ahim e gidin orayıda akp ele geçirmeden.
  • Gün gelecek ama yok yok gelecek hiç bir zaman gelmeyecek... Bugünün cahilleri bize bunu malesef yaşattılar şimdi siz kendi çocuklarınızın başına gelecekleri bir hayal edin birazda bunu düşünerek keyiflenin....

Yasayı kabul edilemez gören Hava-İş Sendikası sendika üyelerine çağrı yaparak bir günlük eylem yapmaya davet etmişti. Hava-İş Sendikası’nın bu çağrısı üzerine dün çok sayıda uçucu personel rapor alarak eyleme destek vermiş ve uçuşlara gitmemişti. Türk Hava Yolları da eyleme destek veren özellikle kabin memurlarının iş akdini feshederek karşı hamlede bulunarak greve katılım direncini kırmıştı.

Hava-İş Sendikası’nın dün akşam eylemi sonlandırmasının ardından bugün işten çıkartılanlara destek amaçlı bir eylem daha gerçekleşiyor. Eylem başlamadan önce Atatürk Havalimanı’nda eylemciden çok çevik kuvvet polisinin olduğu görüldü. Airporthaber ekipleri olay yerinde eylemi takip ederken, polislerin cop ve biber gazı taşıdıkları kaydediliyor.

Şu sıralarda devam eden eyleme yaklaşık 100 kişinin destek verdiği ifade ediliyor. Hava-İş Sendikası yöneticileri eylem için Atatürk Havalimanı’nda bulunurken  sendika başkanı Atilay Ayçin henüz Atatürk Havalimanı’na gelmedi.







EYLEMCİDEN ÇOK POLİS VAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

PROMETHEUS'aaa 'yaaa ~ 12 yıl önce
şimdi bi yorum yapcam yayınlanmıcak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğrucu davut ~ 12 yıl önce
sendikalı olmayıp işe giden personeli bir şekilde baskı altına alıp, 'bunlar sizin arkadaşlarınız onları yalnız mı bırakacaksınız' sözleriyle işe gitmesini engelleyerek işten çıkarılmasına neden olan arkadaşlara sesleniyorum.işten çıkarılan bu arkadaşların bundan böyle maaşlarını siz mi ödeyeceksiniz? bu arkadaşların aynı imkanlarla Türkiye de başka bir işe girmelerini sağlayabilecek misiniz? maaşlarına güvenip borçlanan bu arkadaşlarımızın banka borçlarını ve kredi kartı borçlarını sizler mi ödeyeceksiniz ? nasıl bir vebal altına girdiğinizin farkında mısınız ? şimdi rahat uyuyabilecek misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PROMETHEUS'aaa ~ 12 yıl önce
arkadaş konuyu farklı yerlere çekme.Vergi veriyorum diyorsun 5 kuruş mu 1 lira mı senin verdiğin vergi...İhtiyaç varsa 5 lira toplanır kişi başıı. Polisin herhangi bir kişiye olumsuz bir davranışı yok zaten.Anayasa ve kanunlarla verilmiş hakların korunmasının sağlayıcısıdır polis. Herhangi bir konuda yasal olmayan bir şey yapmaz,yapamaz zaten. EN AZ senin aklındaki insanlar kadar poliste EMEKÇİ. Kamu düzenini sağlıyor.teşekkürler .iyi geceler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PROMETHEUS ~ 12 yıl önce
GEÇEN SENELERDE SİLAHLARIN KABZASI YUKARIDA TOPLU HALDE YÜRÜYÜP YASAL HAKKINI ALMAYA ÇALIŞAN POLİSLERİMİZ BENİM HATIRLADIĞIM KADARI İLE KİMSE YERE YATIRIP TEKMELEMEDİ, BİBER GAZI TAZYİKLİ SU SIKMADI.... ŞİMDİ ELDE COP BAŞKA MESLEK GRUPLARININ HAKLI DİRENİŞİNİ KIRMAYA ÇALIŞMAK İÇİN HAZIR KITA BEKLİYORLAR. O DİRENENLERİN ÖDEDİDİĞİ VERGİ İLE BEBEĞİNE MAMA ALIYORSUN POLİS UNUTMA KARNINI BEN DOYURUYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ydd ~ 12 yıl önce
bu olaylardan anlaşıldığı üzere insanların fiyatı belli oldu.4000-5000 lira karşılığı şerefini onurunu hakkını satacak ne çok gönüllü varmış memlekette. burada boykot yapan insanlar senin benim hatta senin çocuklarının hakkını savundu. ama bu kadar cahilin olduğu ülkede kime neyi anlatacaksın. bu hükümeti tarih yazacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atılmak ~ 12 yıl önce
ayçin gelmez.atılmaktan korkuyordubeceriksiz sendikacılıktan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalnızlık ~ 12 yıl önce
Pilotlar yakında siz de yanarsınız. Sıra size de gelecek. O zaman yanınızda kim olacak??? Kabin memuru arkadaşları yalnız bırakanları havacılık tarihi affetmez. Bir yolcu olarak her pilot gördüğümde yüzüne vuracam yüzleri kızarana kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVA İŞ Değerli Üyelerine ~ 12 yıl önce
THY A.O da 22 yıl çalışıp emekli olmuş biriyim. THY A.O Çalışanlarını gönülden destekliyorum. Zamanında bizlerde greve gitmiş ve işimizden atılmıştık ( sarı zarflar gönderilmişti.) Mahkemeye verdi Sn AYÇİN atılan 44 arkadaş geri döndük tekrar. Bu grev haklı grevdir. Sonuna kadar direnen tüm üyeler mutlaka kazanacaklardır ama üzüldüğüm bir tek konu var, arkadaşlarını bugün satan greve destek veren soysuzlar yarın kimbilir neler yapmazlar. Hak armanın gittikçe zorlaştığı, dikta rejimi benzeri rejimlerde gittikçe daha kötü ve kaçınılmaz olaylar ve polis baskıları bizleri yolumuzdan döndüremez. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 12 yıl önce
acı ama gerçek susma sustukça sıra size gelecek demiştik 20 ay evvelsi .keşke sıra size gelmeseydi ama keşke.bizim 20 aydır neler çektiğimizi allah bilir kulbilmesede olur.birinsan devletine düşman olurmu oluyor işte tc yi ahim 'e dava ettik.iç hukuk akp den yana hiç medet ummayın.dün bizisatanlar bu gün sizi sattı.bu ülkede adalet var demeyin.ahim e gidin orayıda akp ele geçirmeden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Gün gelecek ama yok yok gelecek hiç bir zaman gelmeyecek... Bugünün cahilleri bize bunu malesef yaşattılar şimdi siz kendi çocuklarınızın başına gelecekleri bir hayal edin birazda bunu düşünerek keyiflenin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000